Çok heyecanlı bir arkadaş belli :)) sizde kırmayın onu ya da kırın yahu hazır kaşınmış sonra bu fırsatı kaçırdığınıza çok üzülürsünüz... yerinizde olsam kırbaç kelepçe birde jop siparişi verirdim akşam gelince gösterdim jopu saklayıp :))) güzelce eller ayakları kelepçeleyip jopu çıkarırdım :))) güzel bir dayak sonrası intikam için tehdit ederse jopu yağlar sokarım popona derdim ozaman sesi soluğu kesilirdi hahahaha tehdit yoksa ver gitsin ;)
Kabul ederim, sekste fantezinin sınırı olmamalı. O an kişi neyden zevk alıyorsa karşılıklı tatmak lazım hazları. Ancak o zaman rutinlikten ve monotonluktan kurtulabiliriz. Yeter ki bunu kaldıracak biri olsun.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
İsterim ben. Zaten o cinsel amaçlı kırbaçlar kanatacak türden şeyler değil daha hafif şeyler. Kırbaç kelepçe şaplak falan severim. Kalıcı bir sorun bırakmayacak şekilde tabii.
Ben sinir koyan biri deilim zaten bi bdsm uyesiyim haliyle hiic sikinti yok yeterki ikimizde o hazmin doruklarina cikalim tabi sinir yok derken 3. Kisi asla olamaz ne bilim anladin iste sadece ikimize ozel olan her fantezinin tadina bakmak lazm
Ama bilsinki bu kırbaçın acısı çok büyük çıkacak ondan
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Tadında tuzundaysa hayır demem. hafif sertlikte cimcikler gibi acıtacak şekilde olursa zevkli olabilir denemedim hiç ama öyle piskopat gibi kanatacak derecedeyse kalsın derim. :)