06 Mayıs 2021 Perşembe Saat 16:42
Seks hayatına kaç yaşında başlamak gerekiyor?
06 Mayıs 2021 Perşembe Saat 16:42

İçgüdüsel bir durum kendini tanımakla, mental olgunlukla da alakalı. Benim için 18 yaş erkenken, bir başkası için travmatik derecede geç olabilir. Mesela; gençleri mental olarak salsalar herkes ideal yaşı bulacak da, Türkiye gibi bir coğrafyada zor ben 26 yaşına geldiği halde cinsel organına dokunmaktan çekinen kadınlar tanıyorum çekinmeyi bırak utanç verici buluyorlar yapanı kınıyorlar.
Benim 17’ydi. Benim 14-15 yaşlarında da fırsatım vardı ama hep duyulmasından korktuğum için ertelemiştim. 17 bile çok erken geliyor. Çok daha geç olmalı diye düşünüyorum. Zaten insan kendi vücudunu tam anlamıyla 15-16 yaşlarında tanıyor. 20-21 yaş düzenli bir cinsel hayata sahip olmak için en iyi yaşlar.
Yağmurlu bir akşam üstü libido tavan yapmıştı genç bir oğlan ateşli bir kız mercimek çorbası yaptılar 😂😂
@derm0 Çok kötüydü benim. Böyle demem seni korkutmasın lütfen, bu tamamen partnerle alakalı bir durum. Benim partnerim çok aceleciydi, ön sevişmeyi uzun tutmadı. Ancak ilk ilişkide birleşme kısmından çok ön sevişme önemliymiş, çok sonra anladım. Tam olarak rahatlayamadığım için de hymenim genişleyemedi ve rahat bir şekilde içime alamadım. Çok fazla kanadı, birkaç dakika kanayıp sonra durmadı. İlişkiden sonraki 2 gün de her tuvalete çıktığımda kanamam devam etti. Ve çok da canım acıdı. Yani aslında acı gibi de değil, sızı gibi. Orada bir sızı var ve geçmiyor. Partnerimle 1 hafta ara vermiştik ve 1 hafta sonra tekrar cinsel ilişkiye girmiştik. İkincisi çok güzeldi ama. Çok zevk aldım onda. Başka sorun olursa takip isteği atabilirim.
Bana mı?
Hayır bana sormuş :))
Yok takip için dedim 🙂
Ha hayır, hanımefendiye dedim.
Pof bende kendime sandım 😂
Mutlu olmuştum
@derm0 Evet kanama olması iyi bir şey değil. Partnerinin seni yeterince rahatlatamadığı anlamına gelir. Sağlıklı birlikteliklerde kanama olmaz ya da çok az olur. Ve acıyacak, acımaz diyen yalan söylüyordur. İlk ilişkinden çok bir şey bekleme. Ve ilişkiden sonra canın acıyınca da seks bu muymuş deme sakın. Diğerlerinde zevk alacaksın emin ol.
@derm0 Rica ederim❤️
bazı insanlar erken büyürler, o insanlar için cinsellik daha erken yaşlarda başlayabiliyor. herkes kendi için doğru zamanı ve yaşı seçmeli bence. anlık değil de, daha özel ve planlanarak olmalı ilk cinsellik.
aynen öyle yemeği nasıl özenerek yiyorsak oda öyle olmalı
kesinlikle.
güzel benzetme olmuş 👍
çünkü seks tat almaktır yemeğin malzemesi eksik olursa tadı tam olmaz mekan zaman sonra kullanılan cihazlar ve prezervatif türü önemlidir.
öyle tabi, basitleştirmemek lazım özenmek ve özel olmasını sağlamak lazım. diğer türlü ihtiyaçtan öne geçmiyor
zaten günümüzde cinsellik sadece ahlaksızlıktan öteye geçmiyor bu yüzden
evet ya duygusuz cinsellikler aldı başını gitti. hiç sevmiyorum şu olayı, birbirlerine ne duygusu var ne ilgisi var birlikte olabiliyorlar o halde. sırf yaşamış olmak ve ihtiyaç gidermek olarak algılıyorlar
yoruma bak al sana en basit örneği 24? Saçmalama istersen 18e kadar ilk cinselligi yaşamakta bir sakinca yok hatta yaşamamak hastalikli ve tuhaf. 24 ne rahip misin sen
haha gördüm şimdi 😂 bir yaşa şartlamamak lazım ya, ne zaman hazır olunursa o zaman yaşansın 😂
o yaşta yaşanan cinsellik ancak pizzacı ile olur :D
ya da tüpçü 😂
24 geç gerçekten ya, bir düşündüm de hayatın önemli bir parçasına geç kalınmış olur 😂
bak birde atar yapıyor bana :D
başarılar diliyorum 😂
takmam ya ona dildo vibratör alırsam güzel davranır :D
kavga etmeyinn 🤷♀️
sevdim seni :D
eyvallah 😂😂
beklerim seni
nereye? 😂
Profilime ,🤗😂
Vücut saati herkeste farklı. Ben 12 yaşımda masturbasyona başlamıştım. 17 yaşımda da bir an önce 18 olsam da geneleve gitsem diyordum. Bizim zamanımızda seks o kadar erken olnazdi. Büyüklerimiz hep kafamıza evlenmeyecegin hiç bir kızın günahına girme diye işlemişti. Biz de kurala uyduk.
Rica ederim kardeşim
Cevap
25Cevap
Bence bunu kesin bir cevabı yok kişi kendisini ne zaman hazır hissederse, karşısındaki kişiye güvenirse o zaman yapabilir
bence yine de tam olgunlaşmak önemli :)
15 Yaşında 27 yaşında ki komşu kızı başlattı.. Bilhassa oral tekniğini acayip geliştirdi.
vay dedem vay sende az değilsin :D
öyle bir komşumuz olmadı dedem :D
Buna net yanıt evlilik sonrası. Fakat ben pek başarılı değilim, en azından her kadınla böyle bir isteğim yok... Özel şeyler sadece özel insanlar ile yaşanmalı...
Ben 14 yaşında başladım bakireliğimi 14 yaşımda kaybetim
Hâlâ yapıyor musun
Ergenlik çağına girince bilgilendirilmeli fakat 18 yaşından önce cinsellik yaşanmamalıdır.
Reşit olup kendi kararlarını verip yaptıklarının sorumluluğunu alabildiği sürece kimse karışamaz.
İnsan kendini ne zaman hazır hissederse o zaman bunun yaşı yok
Ne zaman isteklerin ve arzuların tavan yaparsa 😊👍
21-22 ve üzeri.
Bunun aşağısı zaten mantıklı karar verme yetisinden uzak birey.
Hayatı adayacağın kadınınla yapmak en mükemmeli olsa gerek
Şimdiler 18 girer girmez başlıyorlar, en iyisi evlendikten sonra olmalı
Kanunlarımıza göre bu yaş 18 olmakla birlikte bence 23 yaş seks yaşamaya başlamak için en uygun zamandır. Kişisel gelişim o zaman rayına oturmuş olur.
18 yaşımda başladım. Evlenmeden önce bir kaç defa yaptım. Hem evlilik içinde tecrübe oluyor. 18 de başlanması lazım bencw
Evet
Yok önemsemedi
Herkes yapıyo artık bir ben değilimki. O düşünce eski de kaldı eşim önemsemedi
Biliyordu söylemiştim ona önceden yaptım diye. Ya hem merak ediyorsun o yüzden yapıyorsun ama artık herkes yapıyo. Tecrübe konusunda da ne biliyim eşime ayak uydurabileyim evlenince diye
Karşındaki tecrübesiz ise peki? Karşındakinin deneyimi olmadıysa? Hadi diyelim kabul etti neyse ama söylemedin diyelim geçmişini o da hiç yapmamış ve evlendikten sonra böyle bir şey olduğu için üzüldü baya böyle bir durumda ne yapardın? Ayrıca şunu da cevaplarsan eşin tecrübesiz sen tecrübelisin ilk seferler hep kontrol sende olsun şunu şöyle yap elini şuraya koy falan diye yönlendirecek miydin?
18 yaşımda başladım ama keşke hiç baslamasaydim
neden peki?
Alışkanlık oluyor bir çok kişiye o gozle bakıyorsun
Aynen öyle o yüzden olgunluk önemli :)
Aynen haklısın
Aslında demek istediğim cinsellik olmayan iliskiler bos geliyor ama yapmasaydım cinsellik olmayan iliskileri de surdurebilirdim.
ergenliğe girdikten sonra ne zaman istenirse
19 da yaptim tam zamani
evlenince
Naptın sen ya 24 ne. Zaten cinsel hisler 14-15 de başlıyor 24 e kadar 31 mi çekelim :D
Ben cok cok erken basladim 13 yaşında
Çift den çifte göre değişir
Kişi kendini ne zaman hazır hissediyorsa o zaman
Evlenince
18 ve sonrası
Saçma bir soru. Evlenince olmalı.
Evlenmeden olmaz aga
benim 16'ydı
Ben evlenince yapmayı düşünüyorum
Evlendiğmde
Evlenince iyi olur
19 yaş candır