Kızlar bir erkeği baştan çıkarmak istediğinde ne gibi yöntemler kullanır? Böylr bir niyeti olduğumu nasıl anlarız? Erkek kadını bastan çıkarmak için ne yapmalı? Sizi en çok etkikeyen nedir? Örneğin resim atılması, bakışlar, konuşma, vs vs...
Kızlar, Bir erkek sizi nasıl baştan çıkarır, siz etkilemek isterseniz ne yaparsınız?
İşinize göre kız bulamayınca karşıdakini zedeleyecek cümlelere baş vurmayı pek de seversiniz... Sizin gibi günde 288292 tane kıza yazanların gözünde kıymete binmek, emin ol isteyeceğim son şey bile değil beyefendi 😂
Kendı kendıne duyar kasan zedeleme yapmaya calısan sensın... O zaman gelıp burda yaptıklarını anlatma surtunurum elıme alırım falan dyıp sonra kendıne duzgun kız susu vermeye calısman mıde bulandırıcı madem bu kadar dusuncelısın anlatmak zorundada degılsın anlatıyorsanda boş konusmayacan.
Kızlar Ne Diyor
Tahrik ederim frikik veririm daha önemlisi zekamı ortaya koyarım yeter ki etkilemek isteyeyim
Biz erkeklerı etkılemek kadınları etkılemekten daha kolay demı hatta cok cok kolay 😂😂
Ne uğraşıcam seni istiyorum demem bile yeterli 2 kelimeye bakar 😂
Vah benım hemcınslerım cınsımız ne hale düşmüş haberımız yok 😂😂size ne yapmak lazım 😁
Bana zor libidom çok düşük 😂😂😂
Uu umutsuz vakasın ozman 😀 ama bir kere duzgun yasasan tadı damagında kalır bence 😉
Ondan yaşamamak en güzeli zaten sürekli istemekteyse 😂
Hiçmi istek yok, yoksa arada bir oluyorda ondanmı düşük dedın 😀
Arada oluyor tabi ama başka şeylerle uğraşıp dikkat dağıtıyorum
Sen tam umutsuz vakasın ozman nıye ezıyet edıyn kendine zorun ne? Biriyle yasamıyorsan kendın yap barı kı bırıylede yasama zaten gerek yok 😀
Burada kendi yapanları görüyoruz her gün paylaşıyorlar yeni mast yöntemi nasıl olur diye onlardan biri olmamak en güzeli 😂😂
Öyle yazanların bazılarına ben öğrettım 😂 ama başka bıse degıl sadece ogrettım bı yorumumdan dolayı baya yazan olmustu 😀😀
Bazen cehalet mutluluktur 😂😂😂
Bazı konularda ever bazı konularda hayır...
Ondan bazen 😁
yakışıklı olması baştan çıkarır
Bu yeterlımı
baya yeterli
Hıcbırseye gerek yok bakınca azıyorsun yanı 😀
eeeevet
Ne bagırıyn yav
Üzerine oturup kalçamla sürtünürüm vs vs...
Vs vs kısmını merak ettım 🙄
Sonra erkekliğini ellerim o zaten delirir😂
Bu anlatımı detaylı dınlemek ısterdım 😂😂
Şştt🤫
Nıye şşşttt bence dınlemelıyım ve anlatmalıyım 😀
Seni boşaltamıcam şuanda
Şuanda olmaz sonramı olur 😂😂 bence profılıme gırıp şey yapta yazabıleyim 😀😀
Hiçbir kadın sizi boşaltmak zorunda değil bı bitmediniz 😂
Yav hemen duyar kasmaya başlama sende cok kıymetlı degılsın senden cok var beybısı yolun acık olsun kıymeye bınıyorsunuz hemen bak çıkıs tusu orda 😉
İşinize göre kız bulamayınca karşıdakini zedeleyecek cümlelere baş vurmayı pek de seversiniz... Sizin gibi günde 288292 tane kıza yazanların gözünde kıymete binmek, emin ol isteyeceğim son şey bile değil beyefendi 😂
Kendı kendıne duyar kasan zedeleme yapmaya calısan sensın... O zaman gelıp burda yaptıklarını anlatma surtunurum elıme alırım falan dyıp sonra kendıne duzgun kız susu vermeye calısman mıde bulandırıcı madem bu kadar dusuncelısın anlatmak zorundada degılsın anlatıyorsanda boş konusmayacan.
Bir soru sordun ve cevabını verdim. Düzgün kız süsü veren yok ayrıca Böyle bir soruya cevap vermekle bozulmanın zerre kadar alakası yok😂
Verdıgın cevaba gore verılen cevaba çemkirme ozman boş boş konusma
bakisirz saatlerce
Ohoo saatlerce bakışmayla olmaz o işler 😀
icimiz disimiz bir fesat deglz cok sukur
Belli oluyor hadı cok konusma kaybol şurdan gereksız
senden cok gerekli oldugu anlasiliyor zaten
Yav bı defolup gıdermısın