Cinsel Yaşam Bir erkek kadını seks tanrıçası gibi nasıl hisseder? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Bir kadın yatakta ne yaparsa onu gözünüzde büyütüp tanrılaştırırsınız beyler Bir erkek kadını seks tanrıçası gibi nasıl hisseder? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
ufukkiraz123 Takip Et Xper 6 Yaş: 46 +1 yıl Her akşam yatakta farklı bir şekilde karşılama ve değişik fanteziler ve seksi iç çamaşırları 0 2 Yorumla Soran +1 yıl mesela örnek verir miisn Yorumla ufukkiraz123 +1 yıl Her akşam farklı seksi iç çamaşırı mesala. Bi gün yatakta bi gün mutfak ta kur yapacak Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Öyle bir şey kimse için yok 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yok rüyanızda neler neler sevdiğiniz kadını ne hallerde kim bilir görüyonuz Yorumla TayyarRA +1 yıl Rüyalar da ki tek pozisyon genel de arkadan olur Yorumla Soran +1 yıl Sadece sen öyle görüyorsun sanırım Yorumla TayyarRA +1 yıl Ben cinsel rüyayı en son 6 sene önce gördüm 😅😅 Yorumla Soran +1 yıl Senin balık ölmüş 😂😂 Yorumla TayyarRA +1 yıl Gel bir suni tenefüs yapta tekrar dirilsin Yorumla
_Outcastt Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Öyle saçmalık mı olur 0 8 Yorumla Soran +1 yıl ne anlarsın sen Yorumla _Outcastt +1 yıl Senin ne anladığın belli Yorumla Soran +1 yıl benim ne anladığım beni ilgilendirir Yorumla _Outcastt +1 yıl Benim ne anladığım da seni ilgilendirmez ama başkalarının ne anladığıyla ilgilisin ki sormuşsun Yorumla Soran +1 yıl Senin ne anladığınla ilgilenmiyorum saçma geliyo sana çünkü Yorumla _Outcastt +1 yıl Yanlış yerden bakıyorsun o yüzden saçma ve hayal kırıklığına uğrarsın Yorumla Soran +1 yıl Alt tarafı meraktan bir soru sordum burdan nasıl bi bakış açısına bağladın 😅 Yorumla _Outcastt +1 yıl Çok büyük bir potansiyel yüklüyorsun kendine Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Senin tam istegin nedir 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Yatakta partnerime bir sanat eseri olmak büyülemek çıldırtmak istiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu dedigini yapmak için partnerini iyi tanıman lazım ve onun zevk ve isteklerini iyi bilmen lazım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Senin sınırların var mı Yorumla
Ferhat0380 Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Sınırsız uçlarda herşey dahil 0 2 Yorumla Soran +1 yıl sınırsız derken farklı ne gibi fanteziler Yorumla Ferhat0380 +1 yıl Burdan yazması pek doğru değil ama oral analda olmalı ben kadına sınırsız olurum mesela burda yorumlarda çok abes olur Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl herkes farklı 2 1 Yorumla Ferhat0380 +1 yıl Cisellikte pek fark yok sadece sınırsız doyumsuz yapmak var ama tek seferlik bir erkek kadına değmez Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Her akşam yatakta farklı bir şekilde karşılama ve değişik fanteziler ve seksi iç çamaşırları
mesela örnek verir miisn
Her akşam farklı seksi iç çamaşırı mesala. Bi gün yatakta bi gün mutfak ta kur yapacak
Öyle bir şey kimse için yok
Nasıl yok rüyanızda neler neler sevdiğiniz kadını ne hallerde kim bilir görüyonuz
Rüyalar da ki tek pozisyon genel de arkadan olur
Sadece sen öyle görüyorsun sanırım
Ben cinsel rüyayı en son 6 sene önce gördüm 😅😅
Senin balık ölmüş 😂😂
Gel bir suni tenefüs yapta tekrar dirilsin
Öyle saçmalık mı olur
ne anlarsın sen
Senin ne anladığın belli
benim ne anladığım beni ilgilendirir
Benim ne anladığım da seni ilgilendirmez ama başkalarının ne anladığıyla ilgilisin ki sormuşsun
Senin ne anladığınla ilgilenmiyorum saçma geliyo sana çünkü
Yanlış yerden bakıyorsun o yüzden saçma ve hayal kırıklığına uğrarsın
Alt tarafı meraktan bir soru sordum burdan nasıl bi bakış açısına bağladın 😅
Çok büyük bir potansiyel yüklüyorsun kendine
Senin tam istegin nedir
Yatakta partnerime bir sanat eseri olmak büyülemek çıldırtmak istiyorum
Bu dedigini yapmak için partnerini iyi tanıman lazım ve onun zevk ve isteklerini iyi bilmen lazım
Senin sınırların var mı
Sınırsız uçlarda herşey dahil
sınırsız derken farklı ne gibi fanteziler
Burdan yazması pek doğru değil ama oral analda olmalı ben kadına sınırsız olurum mesela burda yorumlarda çok abes olur
Dilini iyi kullanırsa
herkes farklı
Cisellikte pek fark yok sadece sınırsız doyumsuz yapmak var ama tek seferlik bir erkek kadına değmez
günah günah