Misyoner dogy gibi pozisyonlarda cok rahatım sıfır acı sonsuz zevk ama bacak omuza geçince bi süre sonra acı vermeye başlıyor sanki penis göbek deligimden cıkıcakmıs gibi oluyor ama partnerimin en sevdiği pozisyon uzun süreli oldugu içinmi yoksa pozisyondanmı kaynaklı bu acı?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Elemanın çüküne göre değişir, çük büyükse doggy, bacak omza gibi pozisyonlar yemez yavrum.
Üste çık, kendine göre ayarla, aksi halde acı çekmekten soğursun her şeyden..
İdeal boyu aslında dogy de sıkıntı olmuyor cok hoslanarak yapıyorumda digeri sıkıntı dedigini yapıyorum zaten daha sonrasında hakimiyeti sevgilim alıyor
peki bu acı sana zevk vermiyormu aslında en acı veren pozisyon o değil özel bir çalışma ile üstte oluşu
Sanki lego reklamı yapıyor
Nesi var 🥺😌
Bacak omuza zor oluyor diyorlar
Zor zor 😂😂😂
Dibine kadar aldığın için mi zor
Ondandır
Hayır konsantrasyonun bozulduğu için...
Nasıl yani
Hoşuna gitmiyor pozisyon ve zevk almayı bırakıyorsun, bu durumda vajina kuruyor ve canın yanmaya başlıyor, çaresi, hoşlanmaya bak, iş esnasında sevişmeye devam et, öpüşün ve gögüslerini falan filan işte, bi de partnerin tempoyu düşürsün
Tamda anlatmıssın dedigin gibi sevgilim sert başlıyor sert bitiriyor tempo düşmüyor yani bende ilişkinin sonlarına dogru çok sıkılıyorum artık bitse diye bakıyorum yani peki bu dediklerin neden kaynaklanıyor sence
Sevdiğin şekilde yaparsan bi sıkıntı olmaz, vücudun da elastik olmayabilir, rahatsız ayakkaboya benzer
kaynana baldiz pozisyonu
Sen pozisyonu sevmiyosun diyedir
Haydar dümene sor 😂
Belini desteklemiyormusunuz
Ahaha kıyamam ya
Posizyondan
alıştın mı?
Acır
Neden