Milyonlarca insan, akılda tek bir soru; gerçekten tiksinmiyor musunuz? Haliyle vajina temiz bir bölge değil, koku yayılabilir. Gerçekten merak ediyorum kokmuyor mu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvet temiz hirjenli degilse sıkıntı oluyor bunu şöyle anlatayım ciğ tavuk yere Düşerde onu yalarsın ya aynı tadı ve hissi öyle ama arzu ve şehvet istek yüksek oldugunda heleki partnerinin inlemeleri seni ayrı bir hazza taşıyor ve bunu yaparken zevk alarak tadını hisetmiyon
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılGenel olarak temiz olduğuna emin olduğum titiz bakımlı bir insansa ona oral yapmaktan çekinmem ama bakımsız insan her halinden belli olur onlara kimse yaklaşmak istemez zaten
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
25Cevap
+1 yılVajina ve penisin kendine has bir dokusu ve kokusu vardır. Kişisel hijyene dikkat ediliyorsa ve mantar gibi enfeksiyonlar mevcut değilse asla pis bir koku söz konusu olmaz bilakis dediğim gibi kendine has bir kokusu ve tadı var ve bu karşı cinste afrodizyak etkisine yol açar.. Keyifli günler..
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 527 cevap paylaştı. Vajina duş sonrası gayet temiz bir kadını yaşamadan nasıl orgazm edebilir bir erkek kadın zor orgazm oluyor ve yaşanması gerek
00 YorumlaKaymak gibi temiz olsun kadının fiziğide güzel arzulanan biriyse o an gelen tek koku seksin dayanılmaz cazibesidir💋
00 Yorumla
+1 yılsen yalanmak istemezmisin. ya da penis yalamazmısın
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılTemizliğine dikkat ediyorsan sıkıntı olmaz rahat olabilirsin
00 Yorumla
+1 yılVajine bölgesinde bakteri üremediğine dair bir makale okumuştum
00 Yorumla
+1 yılhayrı canım neden koksun temizleyip yıkarsan temizliğine dikkat edersen kokmaz
00 Yorumla
+1 yılBenim kız arkadaşımında kokusu vardı ama yinede tiksinmiyorsun o an
00 Yorumla
+1 yılTiksineceğimi sanmıyorum
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEğerki temizliğine dikkat ediyor ise ve idrardan sonra yıkıyorsa sıkıntı olmaz, partnerim bu konuda çok titiz ve bende oral yapmaya bayılıyorum haliyle o da bu durumdan fazlasıyla zevk alıyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılKokuyorsa yani oranın kendine özgü homojen kokusu var o afrodizyak etkilidir onun dışına hiyjen kaynaklı ağır koku varsa yanaşılmaz bile
00 Yorumla selam ben jinekoluyum sana tavvsiyem butun bayanlarin vajinasi koki yaparr gunluk pet kulan vee idrarini yapriktan sonra vajinani yika ve peceteyyleesill koku asla olmazz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHijyen ve temizliğe dikkat edildiği sürece kendine özgü kokusu güzel.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu yüzden seksten önce düş almak önemli. Banyodan çık kurulan ve seks yap hicbir koku falan olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTemiz olması önemli. Ya da hafif ter kokusu da olur. O şehvetle öyle gozu döner ki insanın 😅
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTemiz olursa koku olmaz ancak vajinanın o kendine has kokusu ilgi çekici 🤪
12 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten ilgi çekici mii
Cevap sahibi+1 yılEvet tabiki özellikle sulanınca
+1 yılkokumsorun değil midem de çöp tenekesi gibi yalama da sorun olmaz
00 Yorumla
+1 yılBen seviyorum eskiden partnerimin çiçeğini öperdim hep
00 Yorumla
+1 yılTemiz olmazsa elimi dahi sürmem
02 Yorumla
Soran+1 yılE haklı olarak..
- +1 yıl
Ama normalde duştan sonra yapıyoruz temiz olmalıyız ve çok zevkli uzun uzun...
Ne pis kokması ya olsada yalasak
20 Yorumla
+1 yılEvet iğrenç gerçekten.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. o an gözler hiç bir şey görmüyor
00 Yorumla
+1 yılKokmuyor nayan bakimliysa
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyapma ayol yapma o nedir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAsitli ayrıca 😂
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen yikayip üstüne bal kaymak sürüp yalıyorum
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 348 cevap paylaştı. Temiz olduktan sonra
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKokmuyor
10 Yorumla