Yorumlarınızı da yazmayı unutmayın lütfen :)
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
penis eğriliği bir avantaj değil hatta deneyimsiz ve penisine uygun olarak pozisyonlar seçmez ise dezavantaj hatta ve hatta yaralanma sakatlanmalara bile sebebiyet verir, baya sancılı süreçler gerçekleşebilir. bazı kadınlar eğri penisi seviyor bazısı da çok itici buluyor avantaj olarak değil de doğru pozisyon seçildikten sonra gerisi kadının zevkine kalmış belki daha fazla tahrik oluyordur eğri ile.
Bence üste doğru biraz eğrilik lazım
ne demek istediğini anladım ama doğru pozisyonda istediğin şey düz penisle de olur, burada önemli olan pozisyonu seçebilmek.
işin özeti penisten ziyade deneyim önemli
İşte bende onu diyorum en çok doggy zevk veriyor insan göz göze de s:kişmek istiyor o pozisyonlarda o zevki vermiyor
göz göze gelmenin verdiği zevk tabi ki ayrıdır birbirinin aldığı zevki gözlerinde görüyorsun yüz mimiklerinde görüyorsun bu gaza getiriyor. göz göze geleceğin pozisyonlarda da yapabilirsin sadece doggy olarak düşünme
Bilemiyorum bi çok pozisyon denedik de onun zevki bi farklı
bacakları ne kadar açtığın nereye açtığın da önemli, bir pozisyonda bacağını doğru konuma getirebilirsen büyük fark yaratır, zamanla deneyimlersin
Onu fark edebiliyorum evet
eğrilik oyuncaklarda işe yarar seni pozisyonlarla uğraştırmamış olur çok ama reel ilişkide eğriliğin pek bir artısı yok gördüğün gibi sadece sanırım sen tahrik oluyorsun muz gibi penisten :)
Ahahahahah valla hep çözüm aradım bunun için çünkü ben hep eğri penisi avantaj olarak gördüm ki bir kadın doğum uzmanı mıydı neydi kitabında yazmış bunu doğru yani sanırsam tabi nişanlım kabul etmiyor kılıf bile almayı düşündüm de işte onlar ektra bi eğrilik kazandırmıyor ne biliyim bir türlü anlam veremiyorum
şekil şükülden başka tabi ne kadar sürede boşaldığı da önemli, yoksa kanca gibi taksa yinede bir anlamı kalmaz :D
Erken boşalması yok hani en az 15 dk içimde öyle diyebiliriz ama gene de beni ilişkide boşaltamıyor ki çok sinir oluyorum
hiç bir +- etkisi olmaz. çünkü vajina girişi dar içi yumruk rahat hareket edecek derecede geniştir. yani ilk girişte -2 -3 cm kısımda hisseder. zaten vajina zevk hissedecek bir sinir ağına sahip değildir. tüm zevk alacak inir ağı vücut dışındadır.
girişteki 2-3 cö kısmdaki kaslar ile iç dudaklar klitorise penis hareketini iletir. klitoristen zevk alınır. vajina zevk hissetmez.
şöyle düşünün.
yemeğin lezzetini mideden değil ağızdan dilden alırsınız.
Anladım
Ben hep sürtünmeyi arttırdığını düşünüp avantaj olarak görüyorum. Aslı nedir bilemem 🙂
Bence de
Malasef nişanlımınki çok düz ya
Of
Sen nasıl by kadar rahatsın
Ay allahım nişanlım da böyle penis eğri olsaydı dedim diye bana trip attı olan bu yapcak bişey yok kafayı bunlara yormucan dedi
Sen de ruh varda duygu yok bence sjsjs nick değiştir la :)
Senin bu kadar rahatlğın bile beni gerdi
ahahahah
:) teşekkür ederim
Cevap
23Cevap
egri oturup dogru konuşalım😂g noktasının varlılıgı bile tartışma konusu bilimsel açıdan gaz vemeyin kızlar bunlara egri daha çok zevk veriyo diye yarın eline alan estetik cerrahide kuyruga girmesin egdirmek için😜😃
Bence eğrişik önemli
Nişanlımınki çok düz doggy sırasında ben eğri oluyorum daha çok zevk alıyorum her pozisyonda penis eğri olursa daha çok zevk alınır düz mantık
Ne şekilde eğri olduğuna bağlı ama tatmin eder yinede her konuda şükür öyle bir durumum yok 😊
:)
Şükür düşünsene eğri olduğunu aman Allah korusun dimdik 😊
Eğri olursa G noktasını daha rahat uyarabilir yani sanırım avantaj..
Bencede
aseksüelim kafam rahat size hayırlı sahurlar, arada sırada abdest alın -_-
Hahaha iyi geceler
ayrıca yamuk olsun olmasın o istekle rahatlıyor insan.. hiç yapmadım ama en azından gözlemlediğim kadarıyla öyle
Beynim :
https://youtu.be/c6tmn9ctk-c😂😂
🙄🤦🏼
Kimine komikte gelebiliyor bu konuda kadınları anlamak zor 🤣🤣🤣
😂😂😂😂
Eğri olması daha iyi tatmin ediyomuş diye duydum ama bilmiyorum
Uzunum egrı degil tam dık
:))
Ole ama bak, sorunu begendim istiosan bak
Ben de yorumunu bependm
Yaz die dedim bana :)
Bence hayır kalın ve büyüklüğü sürtünme hissi açısından
Bilmem benim sola eğik iyi mi
Penisin Eğriliği Kadını Tahmin Etmez
Hımmm
Ben öyle düşünmüyorum
Yukarıya eğri olursa daha fazla noktaya değer
Eğri değil bilmiyorum
:))
Öyle bisey duymuştum ama sanmam ya
Eğri olunca zevkiniz mi artıyor :))
Ya sanki yukarıya eğrilik daha çok uyarırw
Neye dayanarak dedin bunu :))
😉
Nişanlımınki çok düz doggy sırasında ben eğri oluyorum daha çok zevk alıyorum her pozisyonda penis eğri olursa daha çok zevk alınır düz mantık
Hmm olsaydılardan mantık yürütüyon
Nişanlımın eğri değl ben eğri oluyom diyisin 😁
Ahahahahahahahahahah aman gece gece anladıysan boşver sjsısxz
Anladım anladım :)) vereyim hadi
Eğrisini doğrusunu bilmem tatmin eder geçerim
😂😂😂
Düz sevmiyonuz muydu 😂
Ahahaha bence biraz yukarı eğik olmalı
Ajzısak
Benimki çok yukarı bakıyor, dar açı gibi düşün
Hayır
Peki