Eğer öğürürken çok kötü olursanız baş parmağınızı avuç içinize alın ve var gücünüz ile sıkın
Mükemmel bir oral için gerekli olan nedir?
Eğer öğürürken çok kötü olursanız baş parmağınızı avuç içinize alın ve var gücünüz ile sıkın

Kadınların bizdeki gibi zevk alma durumu yok penisi yala yeter gibi
O yüzden yavaş yapmayı tercih ediyorum genelde vajina çevresiyle ilgilenirim önce vajina ve anal deliğinin arasındaki kısımda hoşlarına gidiyor elimle vajşnayı arada yoklarım ıslanmaya başladığını hissettiğimde vajina yalamaya geçerim dudaklarımla klitorisi ısırıp çekmeyi seviyorum ellerim o ara ya göğüste olur ya da bacaklarda
Vajina parmaklancaksa vajinanın deliğinin en belirgin olduğu kısımdan parmak sokulmalı ve yavaş yapılmamalı hızlı yapılmalı çıldırtma için tavsiyem
Güncellemeye bak
Nedenki
Yazdıklarını biliyorum mide bulantısı dışında
Sende baya prof olmuşsun o zaman 😂
Yok iyi değilim o kadar ben ama bilmem gerektiği kadarını biliyorum diyelim
Erkeklerin klitorisi oluyor kafasının altındaki kısım dediğin yer sasha fox izle en güzel o oynuyor penisle
Senin de iyi ki tecrüben yok, çoğu tecrübeliden çok şey yazmışsın.
Ben ilişkilerimde severek yapıyorum. Nasıl ki ben zevk almak istiyorsam zevk vermeyi de isterim. Temizlik elbette önemli. Mesela ben görüşmelerimden önce tırnaklarımı kesmeye özen gösteriyorum ki partnerimin canını yakmayayım. Sürekli pozisyon değiştirilmemeli, vücut bir dengeyi bulmalı ve bir süre o dengede hareket edilmeli. Ama en önemlisi iletişim. Partneri ile iletişimi eksik olan kişi çok da etkili olmaz. Karşındakine uymak zorundasın çünkü onun bedenini ondan iyi bilemezsin.
Ne yazmışım ki😂
Boyun kısmı dik olmalı falan :D Kız arkadaşım bilmezdi bunu gerçi o hoşlanmazdı oral yapmaktan.
En önemlisi temizlik. Bunun dışında oral karşı tarafı mutlu etmek için yapılır bu yüzden özen gösterilmeli. Zaten partner haz aldıkça kişi kendisi de haz alacaktır.
Acele etmeden, her hücreyi uyararak sabırla ve tutkuyla yapılmalı. Cinsiyet farketmeksizin.
Cevap
73Cevap
Benim yaptığım oralı yaşayan kadın bunun kitabını yazar, kapağına benim resmimi koyar
,, Haydar Dümenci'ye sormuşlar!''
Efendim! Mükemmel bir Oral için gerekli olan Şey nedir?
Moral! Gerekli olan şey Moraldir.
Banada iyi geldi bende ferahladım!
Asik soru gerekli mi. Değil. Şu senin detayı okurken bile midem kalktı asla yapacağım birşey değil, kimse bunu yaptıramaz bana. Ölsem yapmam. Çok igrencsiniz geçlik. Seksi bile mahvettiniz. Sorun bakalım ananız babanıza bunları yapıyor muydu. 🤮 ya da hayal sizinki ve iğrenc bir hayal
Oral yapmak sanat bnce en ince ayrıntısına kadar dil gezdrmeli partnerimi zevktn ucurmali
Sanaatkarmisn peki 😃
cok ıyı yaparsan da agzında patlar adam
Güncellemeleri gördünüz mü 😉
Özel bölgenin temizliği ve istenmeyen tüylerin olmaması çok önemlidir. Gerisi dilde olur dil ve dudaklar zevkli ve taktik edici küçük dokunuşlarla alınan zevkin temposunu tamamen attırıp en üst seviyeye çıkarır ve bu kendisini ekstra zevk olarak geri döner 😎👍
Yaptırdım , yaptım:) kesinlikle hijyen çok önemli , diğer bi etken ise oral sırasında eller boş durmaması lazım. mümkün oldukça göz teması ile daha da iştahlı hale getirmek gerek
Hijyen çok önemlidir !!!
Kötü koku ve kıl olmamalı !
Kuku Dudakları hafif hafif
okşanmalı
El klitoriste doğru hareket yapmalı
Sonra dudaklar dil ile kavuşmalı
El dil senkronizasyonu
Kulağa fısıldanan sözler
Memelerin okşanması
Ve mutlu son
Ceku hazırsan uçalım balım😎
1. Oral yapmayı sevmek ve istekli olmak
2. Temizlik ve hijyen
3. Oral yaparken zevk almak ki zevk verebilesin
4. Karşı cinsin cinsel organı hakkında bilgi sahibi olmak
5. Dilini dişini ve dudaklarını gerektiği kadar gereken yerlerde kullanmak
Erkeklerle alakalı bildiklerinin çoğu yanlş nerdeyse 😅.. yorumlara baktım da bayanlardan bazılar kesinlikle yapmam çok iğrenç falan demş ama hijyenik olduktan sonra iki tarafta istiyorsa yapılmalı bence yatakta işler rutine binerse her iki taraf içinde işler iyiye gitmez. Özellikle evli çiftlerin yatak durumları hayatlrınn rengidir bence, siyah beyaz yaşamak isterki evlilik hayatını..
Ben ballayıp eme eme yalaya boşaltıp emmeyi kesmez zevkten ağzıma işetirdim o esnada 69 pozisyonunda oluruz kadın istemem dese baştan aldığı zevkten kendini tutamaz ve aletimi kendi istegiyle ağzına alır
Herşeyden önce zorunluluk yok bir kere isteyen yapar istemeyen yapmaz zorlamam olmamalı asla
Kesinlikle temiz olmalı
Koku olmamalı
Bakımlı olmalı
Ve isteyerek yapılmalı zorlama olarak değil
Bir kadına oral seks nasıl yapılır bunu en iyi kez biliyor nerden dersen kendisine neyi ne kadar yapılmasını isterse onu karşısındakine o kadar yapıyor kez p*rnosu çok izleyerek çözdüm
İstersen sana mükemmel bir oral tarifi için özele gelebilirim
Kudurdunuz dmi nereye salya akitacaginizi şaşırdınız iyyyy lanet gelsin offf
Boşver karamel gel uğraşma
Valla kafa göz dalasım var
Sakin kız 😂
Ellerinde olmak isterdim neler yapardın acaba
Avuçlarım kaşınıyor kasiyacak herifff lazım ağzını burnunu kıra kıra kasiyacaksin of var ya
@Karamelaaaa karamelaa karamela sana yanlış gelen ne ki kez konusumu
Lütfen kavga etmeyin
İlk dilini koparirdim sonra da sana geri yedirirdim sonra kafanı taşla vuraaa vuraaaaa ezerdim sonra da arabanın arkasına bağlayıp dere tepe gezdirirdim seni oldu mu blader
Kavga etmiyoruz knka medeni bir şekilde konuşuyoruz bladerle
Onlar nasıl fanteziler kız 😂😂
Knkaa daha neler var bende 😂
Aynen ne kavgası ben kadının bedenini en iyi kimin anlayacağını anlatıyorum karamel işkence taktikleri veriyor
Muhabbet sohbet kıyak dmi gizlicaann
Tövbe yarabbi😂
Aminn knka amin😂😂😂
@Karamelaaaa çook doyamıyorum
Hehhehehhe🥳🥳🥳🥳
@Karamelaaaa lelelele lsjhhb
😂😂😂😂
Konu nereden nereye geldi😂
🤗🤗🤗🥰🥰🥰😘😘😘 hepinize kucak dolusu sevgiler selamlar saygılar mutlu geceler
İyi geceler efenimm rüyanda kesmezler ins seni🔪🔪 kanlı pardon tatlı rüyalar 🥳🥳🥳🥳
Gece gece muhabette gel 😂
@Karamelaaaa deme kız öyle şeyler korkar uyuyamam
Haa bide bana tatlı ruyalar dedi kesin beni seviyor 😂😂😂
1. Hijyen
2. İştah
3. El, dil ve parmak senkronizasyonu
4. Sık sık göz teması..
Bence ilk şart temizlik olmalı. Temizlikten sonra karşı cinsi bunun için isteklendirmek. Ve her yerine dilin değmesi emilmesi. Hatta bunu yaparken sesler cikarmak
Ben eşime oral yapacaksam, dişler fırçalanır sonra tatlısı yenir.. Ama eşim yapacaksa hiçbir bakım yapmasına gerek yok.. Onun ağzının suyu bile bana şifadır..
Oral yapmak bir sanat bence en güzel zevk alabileceği noktayı bulup orayı somurarak emeceksinki partneri zevkin doruklarına cıksın
Dilini iyi kullanmalı. Vakumlayip içine çekmeli adeta. Sapur şupur sesler gelmedi. Elleri boş durmamalı. İniltilerimle daha da cosmali
Strapon tak ben dediklerini yaparım
Temizlik ve hijyen önemli her şeyi en güzel şekilde anlatmışsınız
sakince yapılmalı göz teması kurulmalı sen hiç yaptırdın mı
temizlik, karşılıklı onay, haz noktalarını bilmek ve buna göre davranmak, sevgi, göz teması
Tüysüz pürüsüz kokmayan doyumsuz bir vajina 😀😀 ne saçma soru
Temizlik önemli herşeyden önce temizlik ve hijyen.. oral dendiğinde tek dil anlaşılmamali dokundugum yerleri bilmeli Klitoris ve g noktası aynı aynda uyarilmali.
Temizlik ve ağdalı fıstık gerısı benden bayıltana kdar devam
Bu ülkenin en önemli sorunu, bilenler susuyor bilmeyenler tecrübelerini anlatıyor :D
Hiç hijyenik görünmüyor öncesinde dezenfekte edilmesi lazım bir tek bunu biliyorum 🤣
kaymak gibi olmalı. çok temiz olmalı. hiç kıl olmamalı
20 cm penise deepthroat yapabilecek kadın lazımdır :)
güçlü seri ve periyodik dil darbeleri :) sonrasında da zevkten kıvranan bir kadın isterim ama :)
Tabiki dr istekli olmak sen ne kadar guzeloral yaparsan karsinda ki de o kadar zevk alır dilini iyi kullanmak ta önemli
Kadın eğer tepkisini belli edebiliyırsa bana yqpılmasından daha çok hoşuma gider.
Görseller beni neden bu kadar etkiledi ya?
Kilitoris iyice emilecek vajinanın yan dudakları falan biraz içine yuvarlak olarak hafif dille dokundurmalar olcak
Bu hiç birşey bilememiş halin mi 🙄😯
Evet 😂
Senin söylediklerinin yarısını İlk defa duyuyorum midem bulandı.🤮
Bence çok gerek yok orala ama olacaksa hijyen rahat bir ortam tutkulu partnerler ateşli bir an yeterli olacaktır
Göz teması ve dilin marifetleri
Emiş gücü ve vakumlama yeteneği..
@persordinary ayni ben de sen gibi pek bilgim yok ama en azindan bir ağız lazim gibi geliyor bana.
İri bir penis tabiki ufak tefek şeylerle uğraşmayın 👍
Defalarca. bayılırım yapmaya. tabi bana yapılmasıda hoş. ben gırtlağa kadar sokmayı seviyorum
Rimming yoksa oral en sevdiğin yemeğin tuzu baharati olmaması gibidir
agzını ve dılını ıyı kullanan guzel ve seksı bır kadın gereklıdır
Gırtlağına kadar alması lazım ağzına ve gözü bende olması lazım genelde alamıyorlar
Severek yapılması, tabii ki temizlik önemli.
olmazsa olmaz temızlık
Sınırsız bir partner ve temizlik
En sevdıgım sey oral yapmak
Okurken heveslendim Keşke bana oral yapsan
Dogru bir partner.
Hem konforlu 1 oda.
Duygusal bağ, duygu yoğunluğu
Baya tecrübeli gibi anlattın
Hijyen, g noktası , pozisyon, Ortam, riming
😀😃Mükemmel bir yalama
Dişlere dikkat. En önemlisi bu
Ses, nefes, bakışlar, dudak dil hareketleri