Cinsel Yaşam Reglyim 2. Günüm aşırı azdım biraz yoğun mast yapsam sıkıntı olur mu? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 3 veya 4. Gün olsa yapardım daha önce yaptım ama dünden beri yanıyorum. Ama daha başlarda olduğu için çok yoğun geliyo napıyım? Güncellemeler+1 yıl Hafif dokundum rahatladım cidden çok kötü olmuştum sağolun şimdi duşa gidiyorum jdhdhj Reglyim 2. Günüm aşırı azdım biraz yoğun mast yapsam sıkıntı olur mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Kutay38382 Takip Et Xper 6 Yaş: 45 , eic 67% +1 yıl Bence bir haz almassin çünkü alttan habire sıvı geliiyorken 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Sık dişini kesilince daha etkili olur yaptığına değer 1 1 Yorumla mrfatbee +1 yıl Tecrübe mi konuştu acaba?😊 Yorumla
clavo Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl bence biraz bekle sonra partnerlinle daha tatmin edici olur ;) 0 0 Yorumla
Alkmxx Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 42% +1 yıl ben duşa girip yapıyorum. sıkıntı olmuyor 2 0 Yorumla
The_boxer Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 94% +1 yıl Suyunla beraber gelıyor külot ustünden yap 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Öyle yaptım Yorumla
Sevimli_Çocuk_ Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Regl olunca daha mı çok istek oluyor 🙄 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Malesef Yorumla Sevimli_Çocuk_ +1 yıl Her kızda böyle mi peki Yorumla Soran +1 yıl Bilmem ama çoğunlukla istekli olunuyor hormonlardan Yorumla Sevimli_Çocuk_ +1 yıl Anladım teşekkür ederim Yorumla
JohnHolmeshd Takip Et Bilge Yaş: 46 , eic 91% +1 yıl Yap bize nşye soruyorsun 0 1 Yorumla JohnHolmeshd +1 yıl Çeşit bol memlekette Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ne ile mast yapıyorsun? 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Elle Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Elini mi sokuyorsun Yorumla Soran +1 yıl Hayır tabiki hafif okşayarak Yorumla Cevap sahibi +1 yıl AnladımDildo kullan Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Mast. yapmayan bosalmaya bak 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nasılll Cevap sahibi +1 yıl Hayal ederek ama tek basina yapamazsın kulağina fısıldayan olması lazım.
mrfatbee Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Hemen yap. Ateşini söndür. 0 1 Yorumla mrfatbee +1 yıl Aferin sana... Maşallah devam et yavrum.😂👍 Yorumla
Erenkuvvet Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Dayan bişey olmaz 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Fenayım diyom Yorumla
Düşünürbiri Takip Et Master Yaş: 27 , eic 70% +1 yıl Hiç bir şey olmaz. 0 1 Yorumla Düşünürbiri +1 yıl geçmiş olsun krall Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Biz de oyle azıyoruz. Şimdi anla erkekleri 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Cidden anladım çok zooor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Bence bir haz almassin çünkü alttan habire sıvı geliiyorken
😄😂
Sık dişini kesilince daha etkili olur yaptığına değer
Tecrübe mi konuştu acaba?😊
bence biraz bekle sonra partnerlinle daha tatmin edici olur ;)
ben duşa girip yapıyorum. sıkıntı olmuyor
Suyunla beraber gelıyor külot ustünden yap
Öyle yaptım
Regl olunca daha mı çok istek oluyor 🙄
Malesef
Her kızda böyle mi peki
Bilmem ama çoğunlukla istekli olunuyor hormonlardan
Anladım teşekkür ederim
yapma bence azıcık sık dişiyi
Yap bize nşye soruyorsun
Çeşit bol memlekette
Ne ile mast yapıyorsun?
Elle
Elini mi sokuyorsun
Hayır tabiki hafif okşayarak
Anladım
Dildo kullan
sexting ile yap fazla dokunmadan
Mast. yapmayan bosalmaya bak
Nasılll
Hayal ederek ama tek basina yapamazsın kulağina fısıldayan olması lazım.
Duşta yap çok istek oluştuysa
Hemen yap. Ateşini söndür.
Aferin sana... Maşallah devam et yavrum.😂👍
Dayan bişey olmaz
Fenayım diyom
Yap bakalım..
Yap bısey olmaz
kanlı boşalırsın
Hiç bir şey olmaz.
geçmiş olsun krall
Biz de oyle azıyoruz. Şimdi anla erkekleri
Cidden anladım çok zooor