Cinsel Yaşam Kalça avuçlamak hoşunuza gidiyor mu? jelibonhastası Takip Et Yoda Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 017 Ben biraz sapığim galiba ama genelde kızlar erkeklerin poposuna bakar 🙂🙂 Kalça avuçlamak hoşunuza gidiyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 17 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Avuçlamasını severim kalçaları. Tokatlamasını daha çok severim 1 0 Yorumla
zibidygonzales Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl https://64.media.tumblr.com/78f6d31d06cc77849f540f7845f8cdc3/tumblr_pf25lm2mBf1rrencs_250.gifv gitmez olur mu hiç <3 1 1 Yorumla 3NGÌN +1 yıl Bu ne be tahta kurusu gibi 😒 Yorumla
Aphell123 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 88% +1 yıl Bişey dicem kızlar neden benim popomu avucluyo anlamadım ben geçen kız arkadaşimla buluştum yürüyoruz kız arkadaşım la beraber arkadan bı kız ovv yavrum diyip avucladi okuldada bı kaç kez oldu neden yapiyosunuz kız arkadaşım da gülüyo 1 0 Yorumla
drtrue Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 85% +1 yıl anlaşılan tunik giyecez bizde... etrafta sapık çok... 1 4 Yorumla jelibonhastası +1 yıl Hahah Yorumla drtrue +1 yıl bu yaşımıza kadar avuçlatmadık bu yaştan sonra şiittirmeyelim... Yorumla jelibonhastası +1 yıl Giy tabi önemli Yorumla drtrue +1 yıl heemn alayım barı Yorumla
kahveligünler_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Gitmiyo abaza değilim yapılmasıde gitmezEşim yapar o ayrı 3 0 Yorumla
The_boxer Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 94% +1 yıl Hemde nasıl. 😍 ama her kalcayı degıl tabı soyle duzgun bı fızık avuclamak oyy oyy kör olasın korona 😂😂 1 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. benim cok hosuma gidiyor helede minyon hatunsa avuclayıp kucagıma almaya bayılıyorum 1 0 Yorumla
Onraldmir Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 86% +1 yıl Siz kızların bizim popomuzla ne alıp veremediği var 😂😂 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Artık kıçı kollayacaz malum bu sorudan sonra her an herşey olabilir Korktuğumdan değil yani her an 👉👌 1 0 Yorumla
Bluewop Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 462 cevap paylaştı. Avuçlamasını isterim 😻 9 0 Yorumla
SeyitAlikerem Takip Et Xper 7 Yaş: 28 +1 yıl Eski sevgilimle sürekli birbirimizin poposunu avuçlardık. Harika oluyordu. 1 0 Yorumla
Alonewolf002 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 96% +1 yıl O yumuşaklık hoşuma gidiyor evet :) tabi bir de dokunulmaktan hoşlanıp böyle hamur gibi kendini salan bir hatuj olunca tadından yenilmiyor :) 0 0 Yorumla
Qashqaii Takip Et Guru Yaş: 43 +1 yıl Benim çok hoşuma gidiyor saatlerce avuçlasam doymam 0 0 Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. çok fazla dozunuda ayarlayamıyorum fazla sıkıyorum 1 0 Yorumla
Hayalet3939 Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Girmez olurmu ya hele ki ayakta öpüşürken 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Popomu seviyorlar 😅Bende severim ya kadın kalçasını avuçlamayı sıkmayı öpmeyi 0 0 Yorumla
EmirAdakul Takip Et Master Yaş: 24 , eic 59% +1 yıl Avuclamayı da avuçlatmayı da severim 😂 0 0 Yorumla
HinchAmarillo Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl hemde nasıl kalça büyük ve çıkıksa hele kızın 1 0 Yorumla
Alıcanguney Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 88% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 641 cevap paylaştı. Hemde çok 🙈 1 0 Yorumla
ManyakBaron31 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Severim ama tokatlamak daha çok hoşuma gidiyor 0 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı. avuçlamak tokatlamak hoşuma gider 0 0 Yorumla
devilish_humanity Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı. senı sapık senı 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
Avuçlamasını severim kalçaları. Tokatlamasını daha çok severim
https://64.media.tumblr.com/78f6d31d06cc77849f540f7845f8cdc3/tumblr_pf25lm2mBf1rrencs_250.gifv
gitmez olur mu hiç <3
Bu ne be tahta kurusu gibi 😒
Bişey dicem kızlar neden benim popomu avucluyo anlamadım ben geçen kız arkadaşimla buluştum yürüyoruz kız arkadaşım la beraber arkadan bı kız ovv yavrum diyip avucladi okuldada bı kaç kez oldu neden yapiyosunuz kız arkadaşım da gülüyo
anlaşılan tunik giyecez bizde... etrafta sapık çok...
Hahah
bu yaşımıza kadar avuçlatmadık bu yaştan sonra şiittirmeyelim...
Giy tabi önemli
heemn alayım barı
Gitmiyo abaza değilim yapılmasıde gitmez
Eşim yapar o ayrı
Hemde nasıl. 😍 ama her kalcayı degıl tabı soyle duzgun bı fızık avuclamak oyy oyy kör olasın korona 😂😂
benim cok hosuma gidiyor helede minyon hatunsa avuclayıp kucagıma almaya bayılıyorum
Siz kızların bizim popomuzla ne alıp veremediği var 😂😂
Artık kıçı kollayacaz malum bu sorudan sonra her an herşey olabilir
Korktuğumdan değil yani her an 👉👌
Avuçlamasını isterim 😻
Eski sevgilimle sürekli birbirimizin poposunu avuçlardık. Harika oluyordu.
O yumuşaklık hoşuma gidiyor evet :) tabi bir de dokunulmaktan hoşlanıp böyle hamur gibi kendini salan bir hatuj olunca tadından yenilmiyor :)
saçmalık, şayet ben hiç hoşlanmam.
kim neden hoşlansın
😆
Pozisyon gerektiriyorsa evet. 😀
avuçlamak süper oluyor
Benim çok hoşuma gidiyor saatlerce avuçlasam doymam
Farklı bir soru olmuş ama evet 🙄😂
Gitmez mi dolgunsa birazda
çok fazla dozunuda ayarlayamıyorum fazla sıkıyorum
Girmez olurmu ya hele ki ayakta öpüşürken
Popo nasıl olursa hoşunuza gider yani
Cok severim de her kalca avuclanmiyor ya
Off birde o zevki bilsen
Hiçbir zaman sevgilim olmuyor abla
Popomu seviyorlar 😅
Bende severim ya kadın kalçasını avuçlamayı sıkmayı öpmeyi
Evet küçük ve taşşş gibiyse😉
Bende avuçlamaya bayılıyorum
Avuclamayı da avuçlatmayı da severim 😂
evet :D
hemde nasıl kalça büyük ve çıkıksa hele kızın
Hemde çok 🙈
Avucluyorum da tokatliyorum da
Gider tabe fjdkdnsns
Gidiyor
Severim ama tokatlamak daha çok hoşuma gidiyor
avuçlamak tokatlamak hoşuma gider
Hiç gitmezmi kanka özellikle seni merak ediyorum.
En sevdiğim şey
Benim gider
gerçekten de öylesin
Gider.
Popo avuclamayı severim
çoook
senı sapık senı
Bayılıyorum
evet
baldizinkini evet
Tatlı dir
Kızı avuclamak guzel