Bence buradan biriyle konuş böyle böyle de eline yüzüne de bı bak temiz mi önce bı kafede bı seyler için sonra da sen isinirsan adama yapın bı şeyler Üstelik tecavüz durumu olacaksa bile senin tercihin farklı olsa bile erkeksin yani cakarsin yumrugu üstelik onun malzeme meydanda olacak senin ki degil
Ya bu yorum çok iyidi 😅 ama şöyle bisey var ben gizliyim kimse bilmiyor beni ve öğrensin istemiyorum ayrica erkekler de kızlar ile aybi durum yok , amaç belli olunca sonuc istiyorlar hemen
isteyedebilir istemeyedebilir. biseksüelim, ben erkeklerle ilk buluşmada sadece sakso çektiriyorum. daha sonra o isterse daha da ileriye götürüyorum. ama sen istemiyorsan bunu buluşmadan önce partnerine söylemelisin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Gay olduğun için zevk alacaksın çünkü cinsel yönelimin erkekler o yüzden seks ile sonuçlanabilir.
Daha önce olmadı hiç ama ondan biraz terettutteyim
Sadece oral diye anlaş sende
Bende öyle düşünüyorum ama sonra o esnada illere yapalim dermi diyr merak ettim teşekkürler yorum için açık ve cesurca yaptığın için
Birini tutmayı denesene Twitter da çok var aktifin pasifim numaram su vs vs
İstediğin kadar ileri gidilir
İşte istediğim kadar mi mesela ben oral yapmak istiyorum henüz tam hazir değilim İlişki için ama isterlermi diye düşünüyorum
Bence buradan biriyle konuş böyle böyle de eline yüzüne de bı bak temiz mi önce bı kafede bı seyler için sonra da sen isinirsan adama yapın bı şeyler
Üstelik tecavüz durumu olacaksa bile senin tercihin farklı olsa bile erkeksin yani cakarsin yumrugu üstelik onun malzeme meydanda olacak senin ki degil
Ya bu yorum çok iyidi 😅 ama şöyle bisey var ben gizliyim kimse bilmiyor beni ve öğrensin istemiyorum ayrica erkekler de kızlar ile aybi durum yok , amaç belli olunca sonuc istiyorlar hemen
O zaman birini tutmani oneririm sanırım hem gizliliği korur hemde senin kararlarinla ne yapılacağına karar verir arayınca da konuşursun zaten
Sence?
isteyedebilir istemeyedebilir. biseksüelim, ben erkeklerle ilk buluşmada sadece sakso çektiriyorum. daha sonra o isterse daha da ileriye götürüyorum.
ama sen istemiyorsan bunu buluşmadan önce partnerine söylemelisin.
o senin oral becerilerine kalmış:) eğer çok çıldırtırsan sonra ne olur bilmem:)
Pasif birine sadece oral yaptırmak istiyorum çok fena. Keşke bulsam öyle birini
Nerede yaşıyorsun
İzmir'de
Uzağız ya ben yapmak isterdim
Sen neredesin ki?
İstanbul
Günü birlik gelirim diyorsan eğer neden olmasın 😋 güzel bir gün geçirebiliriz
Ya burdan oraya :) zor hele şu sıralar çok zor
Şu yasak bitince gelsen de stres atsak güzelim aramızda kalacak herşey zaten çok doldum ihtiyacım var böyle bir kaçamağa
Miden bulanmaz mı yaaa 😒
Neden bulansin seviyorum
Bilmiyorum bana çok iğreti geliyor böyle şeyler
İstemiyorsan söyle senin gibi flörtüm olmuştu sadece oral yapıyorduk o bakireydi
İstemiyorsan başında söylersin
Sonra zorlarsa
Ver sen de
Erkeğe göre değişir
Kendinize gelir olum ya
Biraz neye benzediğinle ilgili bir konu
Gel yap
Sadece sakso Çek
Teşekkürler
İstiyor musun