Ayak fetişi hakkında ne düşünüyorsunuz?
Güncellemeler
+1 yıl
Güncelleme

Benim de çok hoşuma giden bir durum, buna çok önem veriyorum bir kızda. Genellikle güzel ayaklara sahip kızlar sorun etmez, güzel ayaklara sahip olmayanlar gereksiz, saçma, iğrenç gibi şekillerde yorumlar.
Kanka içim içimi yiyor ya bazen güzel bakımlı güzel şekli olan bayan ayakları gürünce açıkmış kapalıymış hiç fark etmiyor. Diğer insanlar kıçtan bacaktan tahrik oluyor bende o yok ayaklar çirkin olsun istersen dünya güzeli olsun muazzam fiziğe sahip olsun benim için boş.
Aynen öyle seni çok iyi anlıyor ve hak veriyorum. Bir kadında ayaklar çirkin olduğunda en itici yer, güzel olduğunda ise en çekici yer oluyor. Bu biraz daha estetik duyguları ön planda olan erkeklerde sık görülür. Genelde ayaklar insan vücudunda hep geri planda kalır. Gerçekten bakımlı ve güzel ayaklara sahip bir kız bulmak kolay değil. Haliyle buna sahip bir kız görmek bu anlamda çekim yaratıyor ve bu his doğuştan gelir. Ben kendimi bildim bileli böyleyim, gayet de normal. Kadın vücudu benim için başlı başına özeldir ve ayaklar da bunun önemli bir parçası.
Dedin ki güzel ayakları olan kızlar bunu iğrenç bir şey olarak algılamıyor tam tersi ayakları güzel olmayan kızlar bunu iğren olarak algılıyor ve yargılıyor. Bunu nerede biliyorsun tecrüben mi var? Öyle bir duyum mu aldın?
Direk ayak fetişizmi üzerine değil de genel tecrübe deyim. Çok fazla kız arkadaşım oldu ve çok alan paylaştım. Kızlar genelde yetersiz oldukları konuları "kötü" olarak niteliyorlar. (Tabi hepsi değil.) Ben mesela aynı derecede ellere de bakarım. Bu konu üzerine bir kız ile konuşurken olumlu anlamda, başka bir kız (elleri görece daha çirkin) konuşmamızı çok saçma buldu.
Benim kız cevren çok olmadı bu konuşmaya cesaret edecek gelde olarak ücretli ilişkilerimde güzel olanlarına çok denk geldim baya hoşuna giden var yatakta zevk alanına çok rastladım.
İnsanın kendinde bitiyor olay. Zevk almak isteyen, her şeyden zevk alabilir.
O da doğru
Paylaştığın fotolar bir profile mi ait?
Хочу окунуть вас в этот мой маленький мир, если позволите, дорогой гость ;з
https://t.me/joinchat/AAAAAFd0DbEuYqjskwdZ1A
🐰 по вп и рекламе к @Suzzze
🍑 Instagram: lit. suze (https://instagram. com/lit. suze? igshid=1jpsbtork2cww)
Benim de takip ettiğim bu tarz birkaç hesap var. Ne varsa Ruslar'da hep. 😄
Aynen öyle 😀
Harikalar
Ayak fetişisti değilim ama ayakları cidden güzelmiş kızın jskdjsksk. Yani olabilir bir şey kimileri sahip işte ve sayıları az değil.
Ben çocukluğumda cinselliği bilmezken kızların bayaların ayaklarına bakardım küçük bir çocukken benden büyük kız kuzenim ayaklarını öperdim o da gülerdi.
Ama insanlar sapıklık olarak algılıyor.
Düşünsene birinden hoşlanman için bir uzvu yetiyor
Cevap
1Cevap
Düşünmüyorum. Güzellerse öper yalar geçerim diğer erotik bulduğum bölgelerde olduğu gibi 👍
Olabilir sadece bir fantezi
Fanteziden ziyade tutku bunu sapıklık ya da sapkınlık olarak algılamayın
İgrec bir şey olduğunu düşünüyorum
O zaman sizinle ilgili bir sorun bu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?