Bana 1 kişi zamanında yetmiyordu. Ama öyle biriyle tanıştımki sıkılmıyorum ondan😋 sizinde öyle biri var mı tanıştıgınız yoksa siz yapıp engelliyyormusunuz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence sextingin bile bir adabı usulü var , bir kere asla önüme gelenle yapmam. Benim için özel hissettiğim, seks harici paylaşımda bulunduğum biri olabilmeli.
Engellemek hele ki asla, bence karşıdaki kişiye büyük saygısızlık, kullan at bardak mi bu yahu52 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılben genelde bie kişiyle tek seferlik veya max 2 seferlik yaparım. çünkü birden aşka sevgiye dönüyo karşı taraf ve ben istemiyorum.
fake hesaptan yaparım instagram.
orda da engelleme gereği duymam. ama mesela 4 ay önce yaptığım adam hala yazıyor her gün yazıyo kendi kendine. ve sadece o değil yani
yaptığım kişi hemen bana bağlanıyo
aşk olarak bağlanmasa da cinsellik olarak bağlanıyor. sapıklaşıyolar. yok işte hala ses kaydını dinliyorum mast yapıyorum resimlere bakıyorum falan diye şeyler yazıyolar ben de hepsini geri al yapmak zorunda kalıyorum.
bu yönden çok kötü bi durum
ve beni tatmin edemiyorlar. fazlasıyla tatmin oluyorlar ama kendilerinden geçince benle ilgilenemiyolar bu da sıkıntı
o yüzden sanal da yapmıyom artık. filmlere sardım20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
3Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen tatmin ediyor musun karşı tarafı yoksa sadece o mu tatmin ediyor
16 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDeneyelim?
Cevap sahibi+1 yılDeneyelim ikimiz konuşalım
Gizli Üye(18-24)+1 yılMast yapmamaya çalışıyorum 2. gündeyim djsabkdadasda
00 Yorumla
+1 yılBeceremiyorum
11 Yorumla
+1 yılşu an hiçkimseyle, her önüme gelenle yapmam
00 Yorumla
+1 yılHep aynı tarz
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında