Soruma saçma sapan yorumlar yapacağınızı biliyorum ama ilk defa masturbasyon yaparken vajinamdan su fışkırdı titreşimli bir şeyle yaptım ve bu normal mi ilk defa yaşıyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Her zamankından Fazla zevk aldgın ıcın.
Kendını cok tuttugun ıcın olabılır. Bu bı yontem tutup tutup bır anda bırakmak.!
Dogru yerlese dogru dokunusları yaptıgın ıcın fazla zevk alırsın
Kadınların cogu kendı vucudunu tanımıyor orgazm oldum ya da boşaldm dyıp gecıyor. Zevkıne zevk katabılecegını daha fazla zevk alabılecehını bılmıyor. Sızın mastınız bızımkı gıbı degıl cok ıncelıklero detayları var bunları bılırsen fazlasıyla zevk alır her seferınde farklı zevk alırsın sende bunlardan bırını kesfetmıs yenı birsey denemıs ve zevkını yasamıssın.12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
14Cevap
+1 yılsquirt deniyor buna bazı kadınlar bu şekilde boşalıyor bazı kadınlar ise sızıntı şeklinde ne hissettin o anda?
12 Yorumla
Soran+1 yılHemen araştıracağım bende ilk defa oldu zaten 2-3 saniye sürdü orgazm sırasında iyiydi
- +1 yıl
kadınlar ard arda defalarca bu şekilde boşalabiliyor bunu biliyor muydun?
+1 yılSuper bence cok sanslisin. her kadin oyle bosalamiyor. partnerinde yasadi.
Bukez oncekilerden farkli bir tekniklemi mast. yaptin?14 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle yaptım vallaha ilk defa titreşimli bir şeyle yaptım ondan oldu muhtemelen
- +1 yıl
Disfircasiyla yapmissin ben eskiden aynen oyle elektrikli dis fircasiyla bir kadinin mast. bosaldigini gormustum tmblr de
- +1 yıl
Bakiremesin peki sen
- +1 yıl
Acaba birdaha mast yaptiginda yine olcakmi? Her yaptiginda olcakmiki artik. Banada bildirirmisin sonucu
Cinsel Yaşam konusunda 847 cevap paylaştı. İlk defa olması normal zaten benim de ilk yaptıgımda zevkim 5 dakıka sürmemişti
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNormal bir tepkike bu, tabi bakire ve bilgisi olmayan çok kız var, orgazm olmuyor mesela ama biraz titreyince boşaldığını sanıyor. Sitede ne kızlar görüp öneriler verdim, titreşime alıştırma yinede kendini, kendi elinle yapmayı dene
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBaşlamadan önce çişin varsa onun etkisi ile oluyormuş
14 Yorumla
Soran+1 yılHayır baktım bildiğin normal su bende idrar zannettim yatağıma ve elime geldi ne kokuyor nede rengi var aşırı şaşırdım
Cevap sahibi+1 yılSquirt denen olay. Çıkan sıvı idrar değil ama idrarın etkisi ile orgazm sıvısının karışımı diye duymuştum
Ama şanslı kişilerdensin
Her kadında olmuyor
Ne ile yaptın dildo mu
Soran+1 yılVay be evet baktım internete şimdi p*rno filmlernde de varmış aynı öyle oldu bende de titreşimli diş fırçası kullandım
Cevap sahibi+1 yılİnce ama etkili demek
Kalın şeylerle de dene bakalım olacak mı
Tam olarak nasıl yaptın
O zirve anına yakın yaptığın bişey oldu mu yoksa normal devam ederken mi başardın
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende yapayım neyle yaptın?
61 Yorumla
Soran+1 yılTitreşimli diş fırçası sadece mast yapmak için aldım alacaksan sende al güzel
+1 yılNormal tabii, fazla zevkten olduğunu okumuştum.
12 Yorumla
Soran+1 yılNormal dimi eminsin
- +1 yıl
İnsanların isteyip de yapamadığı şey yahu normal tabi içini ferah tut.
squirting deniyor ona. normal bir şey.
50 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılbu olaya squirt deniyor ve nadiren görülürz kadınlarda
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 382 cevap paylaştı. sıkıntı yok sen sulu boşalanlardansın
10 YorumlaIşemiş olmayasın 😀😂
04 Yorumla
Soran+1 yılHayır canım idrar değildi bende öyle zannettim ama hayır bildiğin şeffaf su fışkırdı
Soran+1 yılYok hiçbir tecrübem kendi kendime yapıyorum
+1 yılEn güzel boşalmayı hatta patlamayı yaşamışsın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Orgazm işte
10 YorumlaAsırı zevk almıssın bu super işte
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. İşemişsin
00 Yorumla
+1 yılNeler neler
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi