Mastta hemen oluyor ama zevki olmuyor. Rahatlamayınca tüm gün sevgilimle buluşmayı kolluyorum. Sevişince çok keyif alıyorum rahatlamak istemiyorum hatta ama görüşemeyince mecburen olan oluyor. Problem ne?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılG noktasını bulup onu uyarman lazım. Zevk verir tabii.. vajina ön duvarı, işaret parmağı ile hafifçe bastırılıp, ‘’gel-gel’’ hareketi yapılabilir. Bu sırada G noktasının olduğu alanın daha pütürlü bir nokta olarak hissedildiği söylenmektedir. Ayrıca parmakla masaj ile bu bölgede kan akımı artar ve parmakla hissedilebilir ölçüde büyüme gerçekleşir. Bir miktar idrar hissinin de oluşması normaldir. Bulduktan sonra da onu uyarınca tabii ki de zevk alırsın.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
7Cevap
+1 yılMasta sureyi uzat ve farkli yerlerdende kendini uayar. Hemen gelme gelimce bekle gitisin tekrar et sureyi uzat ozaman tamamdir
02 Yorumla
Soran+1 yılİsteği kırıyor sadece diğer kadar mutlu etmiyor
- +1 yıl
Digerinkadar edemez tabiki ten sicakligi var emilmek var oksanmak var belki oral yapiyorsaniz oral var aynisni bekleme
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılProblem benimkiyle aynı. Dokunulmaktan haz alıyosun. Öpülmek okşanmakn istiyorsun. Klitorise dokunup orgazm olmak seni ruhen doyurmuyor
06 Yorumla
Soran+1 yılÇok keyifli aslında sadece son nokta olmuyor
- +1 yıl
Bi sn. Sen klitorise temas ederken yani mastta geliyosun hemen. Ama o dokunduğunda gelmiyo musun? Problem bu mu
Soran+1 yılEvet tam olarak bu
- +1 yıl
Ama şöyle bu normal. İlk sevgilimle de yaşadık bunları. Şu an evliyim tecrübelendim tabi de. Şimdi sen mast anında zevke geldikçe klitorisine uygulayacağın baskının şiddetini ve hızını ayarlayabiliyosın. Erkeğinin bunu öğrenmesi için sen onun elinin üzerine kendi elini koyup hız ve şiddeti kontrol ederek seni getirmeyi ona öğreteceksin. Bu erkeğin bi öğrenme süreci. Sen mast anında zevkten farkında değilsin belki ama sürekli aynı tonda okşamıyosun klitorisini
Soran+1 yılAnladımm evet aslında çok mantıklı
- +1 yıl
Dene bi sonrakine :)
- Cinsel Yaşam konusunda 386 cevap paylaştı.
+1 yılProblem rahat degilsindin ondan. Kasiyordun kendini. Mekan olarak pozisyon olarak zaman olarak rahat degilsindir...
06 Yorumla
Soran+1 yılÇok keyif alıyorum ama
- +1 yıl
Acele ediyorsun o zaman. Hemen olsun bitsin kafasindasin.
Soran+1 yılEvet galiba uğraştırmak istemiyorum onu
- +1 yıl
Yanlis yapiyosun iste. Kendi kendine set koymus oluyorsun.
Rahat ol. Kasma. Acele etme.
Hayatta zevk veren bir bu var. Bari bunu aceleye getirmeyin. :D
Tadini cikartin
Soran+1 yılKesinlikle :))
- +1 yıl
;)
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılÇekiniyor korkuyorsundur
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 752 cevap paylaştı. Hayal gücün çok zayıf zevk alamıyorsun
01 Yorumla
Soran+1 yılFazlasıyla keyif alıyorum demişim..
Gizli Üye(36-45)+1 yılMast yapınca zevk olmadan nasıl bosaliyosn
02 Yorumla
Soran+1 yılİsteğim kesiliyor yani
Cevap sahibi+1 yılHepimiz öyle :)
Problem beyinde
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri