@Qxgogoxixhş ne cümle kurdun amma devrik 🤣alemsin Benim hayatım gece alemin de geçmiş senin girmediğin görmediğin mekanlara girdim ama hiç bir vakit birinin eşini alıp pavyona geldiğini görmedim ki orada çalışmış birisiyim
@Qxgogoxixhş canın sıkıldı Saracak yer bulamadın Geldin bana sardın Şim di O Olamayan beynin ile Laf sokmaya çalışıyorsun ya Harbiden de ne mal sın şimdi sq ol git
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Muzikli eglence mejani pavyonda ne fantazisi kocan neyin kafasini yasiyor igfgg
Erkekler pavyona kadınları satmak için götürürler Senin kocan niye götürecek
Pavyona dışarıdan bayan alınmaz.
Çalışanı olur
Gazino dur o
Bana pavyon demişti.
Trolles goblin senii 🤣
Nasil bayan alinmaz alinir
@Qxgogoxixhş pavyona Kadın alınır tabii Kons olarak alınır.
Gazino da ailenle birlikte gider oturursun İstanbul da Elit mekandır oraları
Musterilerde gidiyor kadin
@Qxgogoxixhş ne cümle kurdun amma devrik 🤣alemsin Benim hayatım gece alemin de geçmiş senin girmediğin görmediğin mekanlara girdim ama hiç bir vakit birinin eşini alıp pavyona geldiğini görmedim ki orada çalışmış birisiyim
Kimse esiyle gidiyor demedim ki zaten yuzde 90 erkeklerin gittigi bir eglence mekani sen kadinlari almiyorlar dedin kadinlari aliyorlar dedim 😂
@Qxgogoxixhş ben kadınları almıyorlar demedim İyi oku kons olarak alıyorlar dedim Hadi kardeşim İKİLE seninle uğraşamam 😒🥱
Ahaha bende kadin musteride gidiyor dedim 😂 ikilemek sana yakisir simdi
@Qxgogoxixhş i💤💤💤💤
@Qxgogoxixhş canın sıkıldı Saracak yer bulamadın Geldin bana sardın Şim di O Olamayan beynin ile Laf sokmaya çalışıyorsun ya Harbiden de ne mal sın şimdi sq ol git
Sanırım eşinin niyeti farklı :D
Üçüncüye hazırlıklı ol
Olm troll yaparken mantıklı olun biraz. Heryer kapalı ne pavyonundan bahsediyorsun.
Öyle kadınlar yok resimdeki gibi
Pavyonmuu ahsduasgduwguy kesinlikle gidin :D
Some güzel kardeşim eş problems
güzel kardeşim ne ya shsdfjs KS filtrelemiş. G. a v a t yazmıştım
Mük biryer
Sen güzelmisin
Evet neden
Bende görebilirmiyim peki
ayril bence.
Neden
buda bir cözüm
Muhtemelen aklında başka şeyler var