son dönemlerde izlediğim videolardan etkilenerek anal deneyimlemek istiyorum ama hatunun canını yakarım die korkuyorum. kanunen cezası falan varmıdır?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
zorla yaparsan her türlü ceza tabi
zorla değil mesela iyi bi jel kullansam ilk girişte acırmı hani bikere denedim başı girdi hatun kedi gibi kıvrandı, bıraktım. bi dibine inseydim belki hevesim geçerdi
şunu kast ettim: karşılıklı karar verip deniyorsanız kimse ceza meza veremez. ha bunun dışındaki detaylar beni ilgilendirmez çünkü anal düşüncesini kesinlikle iğrenç bulurum. yapan yapar kimse karışamaz tabi, o ayrı konu
Dilimi değdirdiğim zaman tadı çok hoşuma gidiyor hafif meyhoş acımtırak bi tadı var. yalamaya başlayınca iki yeri birden somuruyorum yani banamısın demiyor ama benimkide kalın olunca hiç bi hatun dayanamıyo ama ben çok istiyorum nasıl yapcam yaaaaa parayla yapanlar varmıdırki
parayla yapnı da bulursun zevkine yapanı da. yeter ki aramaya devam et.
bide nedendir bilemiyorum ama türbanlı bayanların ayakları çok hoşuma gidiyor öpesim geliyor :)
o zaman türbanlı cennetindesin. ülkede arap çok😂
onlar anal yapmıyorlar oyüzden sıkıntı yaşıyorum :) yalatıyorlar saksoda cekiyolar ama hadi anal dediğimde yok günah diolar :)
her boku yeyip çok günah demek 😂😂 evet şaşırtmadılar yine
:) SENLE KONUSTUKTAN SONRA DENK GELDİ BİTANE. UĞURLU GELDİN :)
#Bonjour
Ben pasif gayim zaten.
Zevk vermedi
Ben çok yedim
nasıl ilkinde acı falan varmıydı? acayip istiyorum düşüncesi bile zevk veriyo ama hiç bi kız yapmak istemiyo
Zevkliydi
ozaman deneyelim
o nasıl cümle " ben çok yedim" yerine "anal deneyimim çok kez oldu" deseniz daha makul olur. burda erkeklerin ağzına pay bırakmayın sonra diğer kadınlara da saçma sapan cümleler kurmasınlar.
@brainsuvari sana ne sana mı dert oldu? Muhatap olmak için bahane arama
yorumum kalkmış arkadaş böyle bir şey yok ya
BENDE YEDİRMEK İSTİYORUM AMA DAYANAMIYORLAR. YARDIMCI OL GİDER BU İSTEDİĞİMİ :)
Herkese verecek kadar enayi değilim
HERKESE DEĞİL BİSEFERLİK BENİMLE YAPMAZMISIN YANİ. ÖYLE TİPSİZ BİŞEYDE DEĞİLİM YANİ GAYET YAKIŞIKLI BİR ERKEĞİM KENDİ ŞİRKETİMDE VAR DAHA NE OLSUN
vardır ıllakı