Sevgilim rüyasında beni görüp boşalmış kendi kendine nasıl oluyor
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Uzun süre cinsel birliktelik yaşamamış veya düzenli cinsel hayatı olmayan kişilerde ( hem erkek hem kadınlarda) oluyor.. Vücut biriken fazla enerjiyi cinsel istek olarak atmaya çalışır, eğer kişi cinsellik yaşamazsa mast. Yapma eğilimine girer.. eğer onu da yapmıyorsa rüya yoluyla beyin vücudu rahatlatır..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Beynimiz uyku esnasında ram aşamasında bir rüya gördüğünde bunu gerçek olarak algılayıp cinsel organımızı sertleştirebilir ve boşaltabilir. Özellikle ergenliğe ilk giriş zamanlarında görülür fakat yaşını aldıkça artık rüyanda bile göremezsin.
00 Yorumla
Erkekler Ne Diyor
19
+1 yılSperm sürekli yenilenen bir şey olduğundan bir süre boyunca boşalmazsa uykuda bilinçaltındakiler canlanıyor ve boşalma gerçekleşiyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılvalla en son askerdeyken rüyalandım o tanımadğım biriyle otobüsteydim eee 2 ay boyunca eğitim uygun adım yanaşık düzen manga eğitimi derken bacağımın arasında bir cinsel organ olduğu bile aklıma gelmemişti
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Riyada seni görmüştür. Gördüğünde de cinsel ilişki yaşamıştır. Uyandığındada boşaldığını. Ben de rüyüada boşalıyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 404 cevap paylaştı.
+1 yılRüyalanma Dşye tabir ettiğimiz bir olay bilinç altımızın yaptığı bir oyun.. Gereğinden farksız ama biraz da tatsız bir olay
00 Yorumla
+1 yılYatıyorsun. Rüyayı görüyorsun. Bir de uyanıyorsun ki aa her yer batmış : )
04 Yorumla
Soran+1 yılAbdest gereklimi
- +1 yıl
Tabi ki öyle gezemezsin etrafta vıcık vıcık
Soran+1 yılOruç bozarmı
- +1 yıl
Evet bozar. Neden dersen rüyalanma yolu ile boşaldığın için rüyada bile nefsini tutman lazım. O yüzden
hiç başıma gelmediği için bilmiyorum :D sevgiline de yazık zavallı :D
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıltıpkı, gerçek seks gibi oluyor.
belki sevgilin, uzaktan gördügün aklında kalan biri, ya da hiç bilmedigin biri.
ben genelce icine boşalırken. gerçekte de boşalmış gibi oluyor.00 YorumlaYalan, seni skmek istşyor böyle ayak yapıyor. Kızım sennde ver gitsin, çocuk helak olmuş
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 484 cevap paylaştı. Rüyalanmak yani gercegiyle ayni gibi oluyor daha ne diyeyim♂️♂️
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılRüyalanma oluyor rüyada ilişkiye girince boşalma gerçektede oluyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılSevgilim beni görmüş sabah kalktığında boşalmış yani kendi kendine oluyomu
Cevap sahibi+1 yılElbette oluyor bende çok yaşadım sabah kalktığımda ıslanmıştı iç çamaşırım.
Cinsel Yaşam konusunda 348 cevap paylaştı. Nasıl oluyor derken? Kalkıyor gerçekçi oluyor boşalıyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Rüyalanma erkeklerde gayet doğal birşey genellikle ergenlikten sonra görülür
00 Yorumla
+1 yılOluyor ama o sen değilsin sallamış
04 Yorumla
Soran+1 yılKimdir ki
- +1 yıl
İnanışa göre Çin diyorlar ama araştırmak lazım
Soran+1 yılOruç bozarmı
- +1 yıl
Hayır bozmaz
+1 yılİlişki anını gmrüyorsun ve oluyor :)
00 YorumlaGerçek gibi ama değil öyle
02 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten boşalmış ama
Gizli Üye(36-45)+1 yılKamyon devirme diyorlar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbosanma sebebi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılutanırım
00 Yorumlaacayip oluyo
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz