+1 yılMadem seviyorsun ve bu zamana kadar sevdiğin için tolere etmişsin simdi şikayet etmek neden? Bence kız arkadaşın inancından ötürü bu şekilde yaklaşıyor olaylara. Yani bunu kabul edip onu o olduğu için sevmişsin zaten.. Cinsellik yaşamak istemekte bir tercih istememekte. Zaten evleniyoruz demişsin merak etme evlenince zaman içerisinde herşey oturur yerli yerine. Kimse annesinin karnindan çıkar çıkmaz öğrenmiyor cinselliği ya da başka konuları. Keyifli geceler.
51 Yorumla
Soran+1 yılYani bide böyle düşünmek lazım dediğin gibi ama korkuyo işte insan
En İyi Cevaplar
+1 yılHerkesin cinsel isteği bir olmayabilir. Evlenmeden bu tür şeylerin sapkınlık olduğu görüşündedir. Evlenince de seks hayatınız başlar. 5 sene de baya uzun bir süre
96 Yorumla
Soran+1 yılYani sırf o istiyo hiç dokunmadım evlenicez çok şükür
- +1 yıl
Cinsellik için mi evleniyorsun?
Soran+1 yılHayır ama bu konuda çok açım
- +1 yıl
Tabii evlilikte cinsellik olmadan olmaz ama eğer yine de cinsel isteği senin cinsel isteğin kadar olmasa da seviyormuşsun.. Bu arada aşk geçici bir duyguu
- +1 yıl
ya şunu anlayamadınız mu kızın cinsel isteği belki adamdan daha fazla ama dinen etik olmadığı için sakınıyor
- +1 yıl
@tekkulanımlıkhesap Ben öyle de düşünmüştüm ama beş sene baya uzun süre koskocaman beş sene yani
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende öyleyim:) tutuyor bastırıyor kendini evlenince kimse tutamayacak onu söyleyeyim
213 Yorumla
Soran+1 yılOda senin gibi düşünüyo sanırım
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle inan çok zor inşallah hemen evleniyosunuzdur
Cevap sahibi+1 yılOh keşke daha önce evlenseymişiz diyeceksin🤣
Cevap sahibi+1 yılBana hep nasıl böyle donuksun diyorlar içeride ne ateşler yanıyo🤣🤣 evlenmeden göstermem çünkü
Soran+1 yılBunu duymam iyi oldu evlenince en güzel zevkleri yaşatıcam ona
Soran+1 yılvar mı seni evleniceğin biri
Cevap sahibi+1 yılÇok var mı? Helal olsun ayrıca aynıyız onunla. Hiç tependen inmez ama diyim🤣
Cevap sahibi+1 yılHoşlandığım var ama bellisiz her şey. Senin kaç zaman var🤣
Soran+1 yıl4 5 ay var eylül ekim gibi düşünüyoruz
Cevap sahibi+1 yılYa en güzeli aynen inşallah darısı bana 🤣 daha beklemeyin 2022 de korona var yine
Cevap sahibi+1 yılİlk gece korkusuda vardır ama
Ne kadar güzel bir insan bulmuşsun sana saklamış kendisini ne güzel ilki olacaksın , gıdıklanıyorsun , senin yerinde olmak isteyen bir sürü insan o kız gibi kız arayan bir sürü insan var , değerini bil böyle şeyler istediğin için onu zor da bıraktığın için özür dile bence evlenince olur kardeşim sabret mutluluğunuz daim olsun inşallah selametle 👋
52 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
+1 yılnasıl bir kafaya sahipsiniz erkekler yaa. kız kapalı ve doğal böyle davranması. tabi ki de evlenince böyle olmıcak evlenince rahat olcak ve hayalinden daha güzel olcak belki de..
kızın iradesi var sadece kullanıyo. evlenince helal olcaksın ve o da rahat olcak her konuda81 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvlendiğinde tabiki farklı olur.
Konuşmak ona ters gelebilir sevmiyordur utanıyordur kendini kötü hissedebilir.
Yaşayacağı herşey evlilikte olsun istiyor gayet normal böyle istemesi çokta fazla kalmamış zaten evliliğe 5 senenin sonunda böyle sitem etmek faydasız.. cinsellik için evlenilmez cinsellik için ayrilinmaz.. herşey zamanı geldiğinde yaşanır.. mutluluklar 🌸🌸00 Yorumla
+1 yılKeşke senin gibi uçkuruna düşkün birisiyle olmasaymış, yazık. Kıza da helal olsun. Kız seni 5 sene adam yerine koymuş sen acaba o iş olmazmi diye burda özelini anlatıyorsun. Cidden herkes böyle mı ya yeni birisiyle tanışmaya korkuyorum bana bu yüzden lezbiyen misin deyip ayrıldı. Kardeşim her şeyin vakti zamanı var. Ar var namus var.
54 Yorumla
Soran+1 yıl5 sene diyorum 5 sene 5 sene ben bu kızdan şikayet etmemişim tek merak ettiğim evlenincede aynısı olurmu hepiniz erkekleri kötüleme peşindesiniz eğer ben uçkurumun peşinde olsaydım aldatırdım biraz mantıklı konuş
- +1 yıl
Koyduğun resme bak ve biz senin özelini okumak bilmek zorunda değiliz onunla konuş kız gerekli açıklamayı yapmış
Soran+1 yılCinsel konular kategorisine girersen herkesin özelini okursun bu senin tercihin bide şunu dicem inşallah eşin uçkuruna düşkün birisi olmazda sende benim şuanki aklımdaki sıkıntıyı yaşarsın o zaman anlarsın Ne kadar önemli bişey olduğunu
- +1 yıl
Sıkıntın eşinle aranda olan bir sorun kız sana gerekeni söylemiş. Sende buraya herkesin göreceği şekilde yazarsan birisi de kalkar ki görüyoruz yazan utanmazlar da var sen yapamıyorsun ben yapayım sende bunlara hazır ol.
+1 yılMerhaba
Bakın sevgiliniz kapalı bir kadın. Dini görevi gereği cinselliği sizinle Şu an ne konuşur ne de yaşar. Bunu zaten dile getirmiş.
Evlendikten sonra siz ona helal olacağınız için sizinle rahatça bu konu hakkında konusurda yaşar da.
Bu konuda baskı kurmadan dinine saygı gösterin.00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBak simdi sana kendimden örnek vericem bir erkeğin evlenmeden önce bu şekilde konuşması sanki onu kullanıyormuş gibi bir izlenim vermiyor tamam mi evlendikten sonra boyle olmaz.
Ama evlenmeden önce konuşmak bazen insam ya bu beni kulaniyor mu diye korkutabiliyor.
Örneğin benim erkek arkadasim benden nude istedi tartışıp ayrildik. Açıkçası daha yeni yeni başlarken benden böyle bir sey istemesi beni cok korkuttu ve bitirdim.38 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılVeriyor demek istemiştim yani evlenmeden önce bence Cinsellige girme
Cevap sahibi+1 yılAnlamadım su an siz evlenmeden sacma mi buluyorsunuz yoksa hakli mi onu anlayamadım
Ya bana daha ilk gunlerimde istedi direkt tartistik zaten
Cevap sahibi+1 yılEvet öyle
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlenene kadar dokundurtturmuyor uyor em güzeli
Az önce 3 dakika önce bir kıza dedim bakire hakkımda keske yapmasaydın falan önemli olan kaç erkekle olduhundedşm sanane dşyor 7-8 tane olmalı sanırım böyle tepki verdi of of of
Sevgilinin kıymetine bil evlen onla o zaman gör farkı her gece yapar00 Yorumla
+1 yılTabi ki kapalı olması da buna bir etkendir. Bu konularda hassas olması normal. Yani sırf kapalı hanımlar değil elbette bazı insanların bu konuda sınırları katı oluyor.
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Allah mutluluk versin paylaşım güzel kız kapalı seks konuşmak istemez DEE bu resim ne onu anlamadım. Kızla yapmak istediğin mi oluyır ne bu resim şimdi. Ayıp valla
20 YorumlaBu bence kesinlikle konusulmasi gereken bir konu. Dini boyut ile hicbir alakasi yok bunun. Konsuulmasinda da hicbir sakinca görmüyorum. Kiz arkadasin abartiyor büyük ihtimalle de isteksiz biri.
02 Yorumla
Soran+1 yılAma evlenince böyle olmıcak diyo bana yani evlenince en fazla Ne kadar istekli olabilirki
- +1 yıl
Istekli biri degil bence. Yani ben istekli biriyim mesela simdiye kadar bir sey yasamadim ve erkek arkadasimla sohbet ederken kendimi zor tutuyorum haftada 2 3 gun de konusuruz çünkü birbirimizi cok seviyoruz ve arzuluyoruz bu gayet normal bişi, hiç opusmedik de ayrica çok utangac biriyim yani ilk zamanlar yüzüne bakamazdim, zamanla dost olunca onu da yendik arada yine utangacligim tutuyo tabi. Insan dayanamaz yani. Bence onu lafta diyor ama bu benim fikrim tabi
Aga 5 yil icinde hicmi cinsellik konuşmadiniz o kizdan sen cinsellik bekleme ölü gibi yatar altinda her istedigindede vermez şimdiden soyliyim iki kere düşün
05 Yorumla
Soran+1 yılIşte bu yüzden vazgeçmek te istemiyorum azdırıcı haplar falan işe yaramazmı
+1 yılBu kadar yıldan sonra anlamsız bir tutukluk yaşıyor. Linux dört ay sonra evleneceğiz diyorsun. Çok muhafazakar ise beş yıl seninle flört etmesi de absürt kanımca. Elbette cinselliğiniz evlenince yoluna girer ama fazla ihtiraslı isen yavan kalabilir
00 Yorumla
+1 yılKapalı kızın hali bir başka olur sjsjs valla bilemedim amacı nedir amaaa tam 5 sene geçmiş. Beş senede bebe bile yapılırdı...
31 Yorumla
+1 yılUtanıyor olabilir. Çok kasma. Hem sırf seks yapmak için evlenmiyorsun ya. Biraz sabret. Senin yanında rahat davranmasını sağla.
31 Yorumla
+1 yıle ćoğu kız gibi oda evlenmeden ilişkiye girmek istemiyor bu da çok normal 5 sene beklemişsin 3 ay daha bekleyebilirsin bence
13 Yorumla
Soran+1 yılBenim sorum evlendikten sonra da böyle olurmu
- +1 yıl
olmaz diye düşünüyorum çünkü dediğim gibi çoğu kız öyle mesela sevgiliyken birlikte olmak istemiyor o da sana belirtmiş evlenince farklı olucak diye yani 🤷🏻♀️
+1 yılKonuşmak çok farklı bir olay. En azından zevklerinizi paylaşmalısınız. Faaliyete geçirmek zorunda değil yani kusura bakma da sevgilin aşırı arabik geri kafalı
112 Yorumla- +1 yıl
İki gün sonra ben tatmin olamıyorum diye kudurup fake hesaplarda karı kız peşinden koşunca daha çok zırlar keyfi bilir.
- +1 yıl
Kafasını örtmesi bile bir Arap geleneği.
- +1 yıl
@ballismus ya abicim belki kız utangaç bende utanıyorum mesela ne yani herkesin yapısı belki uygun değildir hem bunu kapalı kızla sınırlandırmanız aptalca açık kızlarda da var bu olay anlamadığım yani normal olan bişi nasıl geri kafalılık oldu üstelik evlendikten sonra birbirlerine helaller neden kötü baksınlar ki
- +1 yıl
Ya 5 yilda beraber oldugu kisiden utanir mi insan. 5 yil dile kolay. Ben kendi gozlemlerimi söyledim. Bilemicem anormal geldi bana. Ben gitsin yatsin demedim, konuşulması gerekiyor sonra neden kocam beni aldatti her iki tarafin da cinsellikten beklentisi yakin olmalı. Birbirlerini bu konuda tanimalilar. Ne öyle ot gibi. Sonra evlenince hayal kırıklığı
- +1 yıl
@ballismus bir kere bende erkeğim konuşarak cinsel istek sindirilemez ya çocuk kıza dicek durum bu ya da ayrılcak daha yakın birisiyle çıkacak hiçbir insan seçiminden dolayı sorgulanamaz çocuk ya gülü sevecek dikenine katlanacak ya da salacaklar kendi yapısına uygun birisini bulcak ama her kız bu konuları konuşamaz gerçekten ama dediğin gibi 5 sene çok uzun işin içinde bişi olmalı ben sadece geri kafalı demen kızdım benim annemde kapalı mesela
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılböylelerini bırak uğraşma değmez kanka benden söylemesi hayatında seks yokmuş gibi yaşayan kadın erkek farketmez psikolojik sorunludur ve düzelmez bir durum bu asla uzak kalsın benden böyle kadın
11 Yorumla
+1 yılSeninle gerçekten ciddi düşündüğü için saptırmak istemiyordur. Üç senelik iliskimde bizde konuşmadık masumlugunu kaybetmektense susmak iyiydi
13 Yorumla
Soran+1 yılŞimdi nasılsınız sevgilinle
- +1 yıl
Biz onla ayrıldık
Evlenince öyle olmaz belki kızın sınırı budur ne bileyim yani öyle olmaz demiş ayrıca seviyosan dert etme bence
20 Yorumlaİnancına göre yaşıyor demek ki sen de bu kadar yıl sabretmişsin birkaç daha dişini sık
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlur olur dinden dolayi yapmıyor ben de kapalıyım vvajinalsex yapmıyorum ama sevgilimle bir sevişiyorhum akli uçuyor yani evlendikten sonra yapar merak etme
12 Yorumla
Soran+1 yılYani istediğim cevap buydu
+1 yılTamma iste kız sana evlendikten sonra filmin tamamını gostercek sorun etme mutluluklar size
40 YorumlaBurda bu soruyu sorman bile hata olmus hersey cok normal bence
21 Yorumla
+1 yılEe belliki muhafazakar bir yapisi var sende konusma
21 Yorumlaneden mi türbanlı diyosun bu her şeyi açıklıyo bence
04 Yorumla
Soran+1 yılAcaba evlendikten sonra böyle olurmu
Soran+1 yılOlursa azdırıcı falan kullanırız heralde
Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Kapalı bir kıza inancı gereki ya da aşam tarzı gereği konuşmak istemiyor
10 Yorumla
+1 yılEvlenince herşeyi yaşamak istiyordur belki bbu onun için son derece önemli ve özel.
30 Yorumla
+1 yılEvlenilecek kızdır. net bunu sorun olarak görmemelisin.
00 YorumlaEvlenin. 5 yıl yeterince uzun süre. Sonra her şey rayına oturur.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlişkini basitleştirmek istemiyor demekki bnde konuşmak istemiyorum ama o konuşunca mutlu oluyo o yüzden konusuyorum
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Glikojen aynen oyle
Gizli Üye(25-29)+1 yılresimdeki hatuna 5 posta rahat çakarım ah ah diye diye bağırtırımm
13 Yorumla
Soran+1 yılKonumuz bu değil zcffxctd
Cevap sahibi+1 yılBenim için bu yeterli bir konu off aman offf
Cevap sahibi+1 yılne karıymış var ya
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlenince acısını çıkarır. Endiselenme aksine dayanıklılığını artır. Yenge senin canını çıkaracak belli ki
00 Yorumla
+1 yılRahatsızlık duyuyor olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖyle bir kıza karşılık sen mi gerçekten? Bunu utanmadan soruyorsun gelmiş birde oyle fotoğraf atıyorsun. Sevgilin evlendiğinizde özel olsun diyor işte
21 Yorumla
Soran+1 yılYani ben sadece evlenincede böyle olurmu diye merak ediyorum şu dediğiniz laflara bakın sen nasılsın acaba Nasıl bi karakterin var çok merak ediyorum
O farklılığın seni tatmin etmesi dileğiyle
21 Yorumla
Soran+1 yılYani ikimizde birbirimizi kendimize sakladık o gün çok özel olucak bizim için
Herkesin cinsel istekleri farklı
14 Yorumla
Soran+1 yılSende Nasıl mesela
Soran+1 yılSus şimdi sende yeme milleti burda znzn
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılya bakire vs olayları ya çekiniyor veya utanıyor
11 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir yapı meselesi
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılUtangaçtır bu konularda
00 Yorumla Sana geçmiş olsun misyonerden ötesine gidemezsin
01 YorumlaEvlenmeden konuşmaktan bile rahatsız oluyordur
00 Yorumla
+1 yılKız kapalı demişsin belki dinine göre yaşıyor
62 Yorumla- +1 yıl
Evet
+1 yılBende olsam konuşmazdım.
12 Yorumla- +1 yıl
Napalım birader tutup zorlamı konuşturalım
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZina ya giden yolu kapatmak istiyor
20 Yorumla
+1 yılOlmazsa ne olacak peki birde oyle düşün
02 Yorumla
Soran+1 yılSeviyorum ama seks için vazmı geçim
- +1 yıl
Sexse düşkunsen coook zor olur sen isteyip vermezse ya da ölü gbi yatakta yatarsa zevk alirmsn
Vardır bi bildigi 😅
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlenince panter oluyorlar sen naneyi yimedinmi
00 YorumlaMuhafazakar olabilir
10 Yorumla
+1 yılYa mal ya
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsabırlı ol azcık
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?