“Sıska kadınların aksine biraz daha kilolu kadınların yataktaki performansının çok daha başarılı olduğunu söyleyen uzmanlar, bu kategoridekilerin sekse yatkın olduğunu belirtiyor.
Buna göre vücut hatları kıvrımlı kadınlar, sıfır bedenlere göre yatakta daha çok çaba sarfedip partnerini mutlu ediyor ve doyuma ulaştırıyor.” Diyor uzmanlar... Bu konuda sizin fikriniz nedir?
Bence libido konusu kiloyla doğrudan alakalı değil. Kimi zayıftır ama libidosu zirvedir kimi balık etli.. Yani tamamen tutku ve arzu meselesidir bu durum.. Yatakta bence erkekler açısından hafif balık etli kadın olması daha caziptir tabi o ayrı konu 😊 Keyifli geceler efenm 🥂
Şimdi hocam bu durumu ben de aynen sizin gibi tespit ettim ve yıllar içinde bunun kendimce açıklamasını yaptım. Daha doğrusu bağ kurdum. Yemek yemeyi seven kadınlar yapmayi da severler ve genelde hamarat ve hareketli olurlar. Bu onların yaşam enerjilerinin bir nevi yansımasıdır. Peki balik etiyle alakasi ne dersen işte bu enerjik hamarat kadınlar yemeyi de severler. Hem yemeklerini, hem de erkeklerini.. Bir de ince , kuru, miskin kadin türleri vardir ki bunlar umumiyetle hiç bir şeyi yemeyi sevmezler.. 😉 Zira yaşam sevinçleri ve enerjileri düşüktür. Bu durum yataga da mutfağa da yansır. Mızmız tiplerdir. Muhtemelen tüm bu olanların temelinde de tersesteron ve diğer hormonların etkisi yatar. Bilmem yeterince doyurucu bir cevap oldu mu bu? 😌🎶🎵🎼🎶🎵
Merhaba, Aslında kadınları belli kalıplara sıkıştırmak doğru bir yaklaşım olduğunu düşünmüyorum, bir kadının balık etli, minyon esmer mi sarışın mı yatakta daha iyi olacağı kişiden kişiye değişir. Kendi adıma söyleyeyim ki ben esmer kumral minyon tipli kızları seviyorum ama biraz da dolgun göğüs hatlarına sahip olması güzel olur ama bana göre böyle olan başkasına göre farklı olabilir. Bu sadece kişinin kafasında oluşturduğu fantazi istek ve haz alma şekline göre değişiklik gösterir.
Önce balık eti açıklamamız gerekir, öyle ergen ergen yazanlarında buradan kınıyorum (ne kadar deneyimlisiniz? cinsellik hakkında deneyiminiz nedir? önce çişinizi yıkamayı öğrenin sonra yorum yapın) balık etli dediğimiz zaman düşünmek gerekir!!! balinada memeli bir balıktır😡😡😡 Balık etli tanımı:vücut ağırlığı boyunun karaine bölünüyor, yani çıkan Sonuç 18-25 arası normal,25-30 arası balık etli 30 üzeri ise şişman olarak adlandırılıyor Örnekler verecek olursam:salma Hayek jennifer Lopez Kim Kardashian Meryem Uzerli Deniz Seki Şayet bu yazdıklarımdan daha çekici seksapel muhteşemseniz herkesten özür dilerim Ama yanı sıra herkesin güzelliği kendine Benim tercihim evet balıketi kadındır 👍👍👍
Özellikle mi seçtim ya da bilinçaltında şekillenen bir seçim miydi bilmiyorum ama bugüne kadar cinsellik yaşadığım bütün partnerlerim en az balık eti diye tabir edilen kilodaydı. Bunun cinsellik esnasında daha zevk verici olduğunu düşünüyorum şahsen.. 🙂🙂
Dipnot: Güzel Soru! Bu soruyu sormak nerden aklına geldi acaba.. 😂😅
Görselde ki kütük gibi beli 80 cm kesin var. Balik etli etine dolgundur olay bu kilolu da değildir zayıf ta değildir. Öyle kiloluya yakın balık et olmaz adı üzerinde eti dolgun olacak kaliteli ten dahildir buna büyük ölçüde ve kalça çıkıntısı ayrıcalıklı olmalıdır, yoksa bacağı kolu heryeri etli buna gerek yok ki . velhasıl anlattığım Bu tipi sevmeyen erkek yoktur zaten bayanda yoktur
Alakası yok zayıf ya da fit kadınlara karşı hasetlenme durumu seziyorum açıkçası, beceri , yetenek, iyi ya da kötü olmak beklenileni karşılayıp haz verebilmek için ruhun ve bedenin tutku dolu ve harekete geçmiş olmasi gayet yeterli. Bunu kilo kalıbına sığdırmak gülünç bir parodi.
Ben sıfır bedenle balık etlinin arasında olanı daha çok seviyorum. Uçları sevmiyorum. Sıfır beden tahta gibi, balık etli de şişmana çok yakın büyük göbekli. Ama ikisinin arası harika. Her türlü güzel. 😎
Bence öyle. Geçenlerde bi yazı gördüm "zayıf ve fit kızlar genel anlamda Türkiye gibi bi yerde istediklerini elde edebildikleri için veya edebilecekleri için. Hafif kilolu ve balım etlilere pek bakan olmuyor. 40 yılın başı seks yapan balık etlililerde bunj fırsat bilip muazzam performans gösteriyor" gibi bi yazıydı. . Tecrübe ile sabit 😂 yatakta daha iyiler
Tecrübelerime göre daha iyidir diyemem. Balık etliler genelde daha yüksek libidoya sahip. Ama ne kadar fit vücut o kadar iyi pozisyon çeşitliliğini sağlıyor. Dolgun bir popoyu avuçlamak ile fit bir popoyu avuçlamak arasında iyi kötü karşılaştırılması yapılmaz bence, biri elma biri armut, farklı şeyler. Benim tercihim... ikisi de kabulüm. İkisi de çok keyifli. Farklı avantajları var.
Zayıflar da çok tatlı oluyor ama balık etliler lokum gibi oluyor evet. Göğüsler kalçalar. Göbek zaten öpmelik. Bi de vurdukça güzel ses çıkıyor of kudurdum bak yine :D
yatakta daha iyi olmalarından ziyade vucutları daha hissettirici daha yumuşak ıslandıkalrında sıcaklıklarıyla birlikte suları daha çok zevk veriyor daha sexy vucud yapılarına sahipler
Yatakta iyi olmak beyinle yani istemekle yani beynin cinsel organlara hükmetmesi ile ilgili diğerleri zevk ve teferruattı ama balık etlide darbeler daha iyi ses getirir.
Dokunma dahada artıyor sıska kızın neresini sıkıcan sevicen sevişirken daha çok zevki etli dolgun kızlardan alıyorum ama öyle ayı gibi değil beli ince göğsü poposu büyük hafif göbeği olabilir ama aşırı kilolu değil
Balık etli kadınlar bünyesiyle barışıktır Onlar seks yaparken oram sarkıcak buram buruşucak derdi taşımadıkları için ana odaklanır Anı yaşarlar Zayıf kadın sevmiyorum Cubuk kraker gibi ne öyle😜
kum saati gibi olan kadinlar sekste 1 numaradır çünkü bel kavramasiyla iki eliniz bile birlesebilir. Popo kismina gelirse yumuşak sert karisimi birşey ve hic sarkik değil.