Bondage eğilimini fetiş olarak sayamazsın, her BDSM ve Bondage arzusu fetiş değildir. Fetiş genellikle bir cisim ya da nesnenin partnerinin kullanması ile senin üzerinde gelişen cinsel uyarılma durumudur. Çoğunlukla ayakkabı, herhangi bir aksesuar gibi cansız nesnelerdir. Bdsm ile birlikte görülmesi çok sıktır. Mesela benim icin kravat bir fetiş (sert yakalı uzun kollu kadın ölçülerine göre kesilmiş bir gömlek, kumaş etek ya da pantolon, uzun topuklu ayakkabı ve en önemlisi bu görünümü tamamlayan tam bağlanmış maskülen bir kravat giymis kadın) ve kravatlı submissive profile sahip bir kadının özellikle kelepçe ve ballgag ile aşağılanmış durum halinde kurgulandığı rol play BDSM fantezimdir. BDSM ve bondage ı bir fantezi ya da yaşam tarzı diğerini ise bir fetiş olarak görmek gerekir..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
82Cevap
Kalça gögüs ve dil fetişim var
Göbek fetişistiyim ve sadistik eğilimlerim var.
Ayak severim ama sevdigim kişinin
Tesettürlü fetisim var
Aldatma fetişim var. Ama çoğu zaman yakalanıyorum
ayak, kulak bunlara ek olarakta baldiz ve kaynana
Boynu vakumlayarak emmek :)
Aahaaayır
Hayır hiç yok düz mantık iyidir 😁
Bondage fetişi
O ne
@madrigaal google niye var
@madrigaal evet kontrolün erkekte olması hoşuma gidiyor
@madrigaal bondage tam olarak sertlik değil anlamı bağlanmak. Ellerimin bağlanması ve kontrolün partnerimde olması güzel
@madrigaal partnerim var
Bondage eğilimini fetiş olarak sayamazsın, her BDSM ve Bondage arzusu fetiş değildir. Fetiş genellikle bir cisim ya da nesnenin partnerinin kullanması ile senin üzerinde gelişen cinsel uyarılma durumudur. Çoğunlukla ayakkabı, herhangi bir aksesuar gibi cansız nesnelerdir. Bdsm ile birlikte görülmesi çok sıktır. Mesela benim icin kravat bir fetiş (sert yakalı uzun kollu kadın ölçülerine göre kesilmiş bir gömlek, kumaş etek ya da pantolon, uzun topuklu ayakkabı ve en önemlisi bu görünümü tamamlayan tam bağlanmış maskülen bir kravat giymis kadın) ve kravatlı submissive profile sahip bir kadının özellikle kelepçe ve ballgag ile aşağılanmış durum halinde kurgulandığı rol play BDSM fantezimdir. BDSM ve bondage ı bir fantezi ya da yaşam tarzı diğerini ise bir fetiş olarak görmek gerekir..
Olmazmı ve çılgın fantazi istek arzu
Hayır
https://resmim.net/2avg1w/
Bu sayılıyorsa evet var xD
el, ayak
Saten geceliği😀😃
Yok ama isterdim
Var söyleyemem
dil :P
Hımm yok.
Koktuk altı yalamak
Ayak 😊
Hayir yok 😊🙏
Göbek
Yokk
Kadın sırtı.
Söylemem :D
Dirsek fetişim var
anal seks ve anal yalamak parmaklamak
Meme fetişim var
Ben göğüsleri görünce çok tahrik oluyorum
mankay yalamak
gıdıklama
senin var mı
Kulak memesi boyun
Teşhir sayılır mi
Anüsümü yalatmak ve ayak fetişim var
Koltukaltı☺
Yok.
Ayak fetişim var bir de spermli dudak ve göbek.
Penisimin ve testislerimin hunharca ısırılması
Liseli kızlar
@pamukprenses5678 im sende bana geri tk.
hayır yok
Hayır yok