Erkeklere güvenemiyorum sizce neden (destan gibi uzun ama)?

24 yaşinda saf aklına kötülük gelmeyen bi kızım zaten bu yüzden hep kazık attılar neyse
Bu yaşıma kadar adam gibi sevgilim olmadı yani görüştüğüm erkekler oldu ama hiç buluşup sarılmadık dudaktan öpüşmedik zaten bakireyim şu an evet anal da yapmadim

Üniversite okuyorum, minyonum zayıfım, beyaz tenli, kısacık kızıl saçları olan dövmeli bir kızım kendimide hiç beğenmem hiç güzel bulmam kendimden nefret bile ediyorum
belki dışardan gördüğünüzde içki sigara içen bakire olmayan biri sanabilirsiniz çünkü türkiyede türbanlı olunca namuslu ama benim gibi namussuz olarak etiketleniyorsunuz
Ben içki sigara bile içmedim bakire oldugumu söyledim zaten

Instagram dan birçok erkek bana mesaj atıyor niye bana atıyolar anlamadım güzel seksi çekici degilim ama yokluk zaten aynı anda 150 kıza atıyor bu sapıklar
hatta geçen gün instagramı donduruyorum diye hikaye attım çünkü ders çalışmam gerekiyor
Hemen takipleştiğim 4 erkek numarasını verdi çok şaşırdım bana benimle görüşmek istiyorlarmış konuşma sürsün istiyolarmış beni beğenmişler tabiki inanmadım ve hiçbirine numaramı vermedim 4 erkegide engelledim

Ben hangi erkeği sevsem beni aşağılayıp reddetti sonrada kimseyi sevmemeye başladım
Hiçbi erkeği beğenmiyorum (yakışıklıda olsa) ilgimi çekmiyorlar. Yakışıklıymış diyip geçiyorum yakışıklı dediğim erkek bana yazsa herhalde engellerdim çünkü istemiyorum

Hastası olarak gittiğim 30-32 yaşlarındaki göz doktoru muayene sonrasında benimle tanışmak arkadaş olmak istediğini söyledi
Teşekkürler diyip geri çevirdim
Bu anımı başka soruda anlattiğimda bu sitenin pembe üyeleri beni linç etti
Bu sitedeki kadınların doktorlara zaafımı var merak ettim

Neyse işte erkeklere güvenmiyorum, kimseyi sevebileceğimi sanmıyorum
erkekler şiddet sevdalı potansiyel katil ve abazalar
Erkeklere güvenemiyorum sizce neden (destan gibi uzun ama)?