Bence özellikle ayakta sevişme bir çileye dönüşüyor aramızda 30 cm var kan ter içinde kalıyorum diğer pozisyonlarda da bazı problemler çıkıyor. Sizin görüşleriniz ne?
Uzun erken kısa kadın sevişme sorunu var mıdır?
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
1
Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Özellikle bende aynı boyda olduğum bir kadınla rahat sevişebilirmiyim diye takılıyor aklıma.
0
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Aynı boyda rahat olur knk 186 boyum 156 kızla ayakta seks yapmak için diz çökmem gerekiyor mk
Kanka anca kız sana oral yapar ayakta olduğun zaman. Ama penisinede tam denk geliyordur hiç kafasını eğmese bile. Tabi senin öpmen yalaman içinde diz çökmen gerekecek derken bir sürü meşakatli bir durum. Bakalım bende 178 boyundayım ne olacak
ufak boylu kızların tek avantajı ele avuca kolay geliyor göğüsleri küçük ağza sığıyor kalçaları vucuduna göre büyük olsa bile avcuna sığıyor yani istediğin gibi evirip çevirebiliyon
Bak şimdi diğer erkekleri bilmiyorum ama benim penis boyum ve kalınlığı vucuduma orantılı kız arkadaşımla sevişirken altımda can çekişiyor anal seks deneyemiyoruz bile çünkü boyutlarımız arası uçurum 20 cm de bir uçurum bence
yok aslında yakın zaman olduğu için şimdiki zaman gibi anlattım fuckkbuddy lik bir ilişkimiz yoktu bazı geceler tekli kanepede yatardık sabaha kadar kımıldamazdım uyanmasın diye seyrederdim ufak ufak öperdim. Uyumasını seyretmek bile güzeldi. Yani seviyorduk
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Özellikle bende aynı boyda olduğum bir kadınla rahat sevişebilirmiyim diye takılıyor aklıma.
Aynı boyda rahat olur knk 186 boyum 156 kızla ayakta seks yapmak için diz çökmem gerekiyor mk
Kanka anca kız sana oral yapar ayakta olduğun zaman. Ama penisinede tam denk geliyordur hiç kafasını eğmese bile.
Tabi senin öpmen yalaman içinde diz çökmen gerekecek derken bir sürü meşakatli bir durum. Bakalım bende 178 boyundayım ne olacak
Her türlü zor ya
Anca kucağına alır zıplatırsın. Veya o zıplayacak
ufak boylu kızların tek avantajı ele avuca kolay geliyor göğüsleri küçük ağza sığıyor kalçaları vucuduna göre büyük olsa bile avcuna sığıyor yani istediğin gibi evirip çevirebiliyon
Çok tatlı oluyorlar ama yalan yok. Tek sıkıntı sanırım ayakta o işi yapmak. Evirip çevirmenin zevkide ayrıdır.
Aynen bencede öyle
En fazla ne kadar mesafe olmalı rahat olması için
Bence en fazla 10 cm olmalı partnerler arasında
Yirmiye kadar yolu var bence
Bak şimdi diğer erkekleri bilmiyorum ama benim penis boyum ve kalınlığı vucuduma orantılı kız arkadaşımla sevişirken altımda can çekişiyor anal seks deneyemiyoruz bile çünkü boyutlarımız arası uçurum 20 cm de bir uçurum bence
Bi çözümü vardor illa
Bilmiyorum ben sıkıntı çekiyorum atıyorum oral seks yapıcak ağzına sığmıyor al buna çözüm bul utanmasa kafasını ısırcak
Ağzına mı sığmıyor kaç cm ki
Cm olarak öyle aman ama değil.18 veya 19 ama kalın baya kız arkadaşımın bileği kadar kalın. Yani ortalama bir kız bileği gibi düşünebilirsin
Yani evet ağzına girmiyor bazen zadece kafasını alıyor o zamanda dişliyor
Zor işler yani
Aynen öyle hele anal denemek zulum oluyor yarım saat denedim krem vs bir şekil girdim içine zaten gönlünü zor etmiştim tam 1 hafta üsüne oturamadı.😑😑
Anal zaralı zaten ne gerek var ki
Bazen gönlü istiyor insanın zevki bir başka oluyor bence
Bence gönlün değil zevkin istiyor
şimdi ben ona oral seks yaparken o bana canım istemiyor derse bende analdan isteyince bencil olmam herhalde
E tabii yani düşünmek zorundasın onu , bu kızla ciddi mi düşünüyorsun yoksa takılıyor msusun özel değilse
Aslında ilişkimiz kısa bir süre önce bitti 5 yıllık bir ilişkimiz vardı evlenmek istiyorduk ama olmadı
Fuckbuddy siniz şu an herhalde
yok aslında yakın zaman olduğu için şimdiki zaman gibi anlattım fuckkbuddy lik bir ilişkimiz yoktu bazı geceler tekli kanepede yatardık sabaha kadar kımıldamazdım uyanmasın diye seyrederdim ufak ufak öperdim. Uyumasını seyretmek bile güzeldi. Yani seviyorduk
Peki yakınlaşma olması ona karşı bakışıno değiştirdi mi sonradan
Tam tersi ona daha da bağlandım herşeyim oldu sonra bir açıklama yapma gereği bile duymadan çekip gitti
Ne derdi varmış
Dedim ya bir açıklama bile yapmadı diye
Kötü olmuş boşver kendi kaybeder seven adam bulmak zor bu devirde
O kadar doluyum ki.. Dinlemek istersen bir şekilde iletişime geç anonim veya açık şekilde sen bilirsin
Hiç fark etmez ama şu an işim var başka zaman dinlesem olur mu
tamam olur önce iletişim aracını seçelim sonra kaybolur gideriz
Telegram uygunmudur
Fake Instagram hesabın varsa ismini uazabilir misin sonra silersin görüşümü
tamam bekle
Sen at ben de işimi halledeyim yazarım sana
iek152107 bu hesap 267 kişiyi takip ediyorum
Bulduğunda yazarsın