5 yıllık bir ilişkim oldu birbirimizi çok seviyorduk. Evlenmeye niyetliydik cinsel ilişki oral seks dışına çıkmadı. Evlenmeden kızın başını yakmak istemedim bazı geceler yanında uyudu sabaha kadar onu izlediğimi bilirim dokunmadan o kadar seviyorduk.. Ne zaman ona oral seks yapsam sona yaklaştığında beni itiyordu dilimi çok iyi kullanırım başımı falan bastırırdı ama ne zaman ki zirveye yaklaştı hep kaçtı. Nedeni ni sorduğumda bilmediğim bir his korkuyorum diyordu bana mantıklı gelmedi. Bu arada ikimizde daha önce kimseyle beraber olmadık ilk sevgililerdik yani. Kızlar da bu durumda olan var mı?
Merhaba Hayırlı Geceler Diliyorum, Bu şekilde yaşanılan birlikteliğin çok sağlıklı olduğunu söylemek mümkün değil, çünkü siz burada özelinizi paylaştığınız için şu anda belki de bir çok erkeğin aklında acaba hayatında olan kadın böyle bir durum yasağı düşüncesi olacaktır. Madem bu kadar ileriye gitmek gibi bir imkan varsa evlilik yapmanızı tavsiye ediyorum. Diğer taraftan kadınlar evli olduklarında da ilk cinsel birliktelik yaşarken de korku yaşar bu doğaldır, herhangi bir ağrı sızı şişlik olacağı, canının yanacak olduğu korkusundan da olabilir, fakat sizin durumunuz evli olmadığınız için o anda geri dönüşü olmayan pişmanlıklar yaşayabilirsiniz düşüncesiyle böyle davranmış ve kızlık zarına zarar gelmesinden dolayı korkmuş olabilir.
evet çişini yapabilir ilişki sırasında. erkeklerde de aynı şey geçerli aslında. birlikte olduğumuz zaman boşaldıktan hemen sonra çişimiz geliyor ancak bizim üretral kanallarımız kadınlar gibi değil, tutabiliyor. kadınların hem üretrası kısa, hem de oral yaparken yine işemek için kullanılan kasları uyarıyorsun. uzun zamanda birlite olduğumuza göre bunu bir sonraki birlikteliğinizde sorabilirsin.