Yap anasını satayım doya doya yap:D merak ettim mastürbasyon çok yapan kişilerde farklı fanteziler de oluyo benim öyle mesela. Senin farklı fantezilerin var mı hiç?
Bazen istemsiz olarak oluyor maalesef. Yani ama iftar sahur arasında bunun için gayet yeterli bir vakit bence. O vakte sığar diye düşünüyorum. Yardımcı olduysam ne mutlu bana rica ederim.
Gusül olmadan ibadet edilmez ki. Malum... Duşa üşenmeyeceksin artık, ya da mastürbasyona üşenip yapmayacaksın. Ramazan ayında ben genelde duşa girerken falan yapıyorum en azından o şekilde frenlemiş oluyorum kendimi başka türlüsü zor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Yap anasını satayım doya doya yap:D merak ettim mastürbasyon çok yapan kişilerde farklı fanteziler de oluyo benim öyle mesela. Senin farklı fantezilerin var mı hiç?
elin ile yapıyorsan şart ama bakarken sulanırsan sorun değil elin değmesin yeterli iftar sahur arası
Anladim
Titremeye olmasada alman lazım sonuçta mast yaptığın için o sıvı salgılanıyor
Bundan cinsel tatmin sağlanırsa gerekir diye biliyorum
ya abdest falan boş iş. git duş al yaptıktan sonra :D
Eğer ki şehvetlenip bi boşalma yaşarsan gerekir ama sen yinede riske atma al
Bilen bana da yanıt versin yaptıktan sonra herhangi bir sıvı çıkmadıysa gusül gerekli mi oruç tutulur mu abdest almadan?
Düşünerek yapıldıysa sıkıntı olmaz, ancak video falan varsa bir şey diyemem gusül lazım olur
Hayır video yok düşünerek. Oruçlu iken yapıldıysa bozuluyor mu? Zedelenir evet ama bozulur mu?
Zedelenir evet. Kaza gerektirir bozulma olmaz
Tekrar oruç tutmak gerekir yani hiçç gerek yok sırf anlık rahatlama için oruç kazası yapmaya, teşekkürler yorum için.
Bazen istemsiz olarak oluyor maalesef. Yani ama iftar sahur arasında bunun için gayet yeterli bir vakit bence. O vakte sığar diye düşünüyorum. Yardımcı olduysam ne mutlu bana rica ederim.
Evet o arada yapılabilir ama gusül almaya üşenince sıkıntı oluyor ya oruç gusül olmadığı için kabul olmazsa diye korku oluyor
Gusül olmadan ibadet edilmez ki. Malum... Duşa üşenmeyeceksin artık, ya da mastürbasyona üşenip yapmayacaksın. Ramazan ayında ben genelde duşa girerken falan yapıyorum en azından o şekilde frenlemiş oluyorum kendimi başka türlüsü zor
He şekilde Alman gerek abdest
Orgazm olmadıysanız abdestinizi tazelemenize gerek yok
Orgazmi tam bilmiyorum nasil ayirt ediliyor
Çözümü basit bir durum konuya farkli bakman gerek ama burda anlatmak ne kadar uygun olur bilmiyorum
Anlat
Ozaman kutuplarda herkes cenabet ya. Titremeyle ne alaka yaw
Eğer boşalma olduysa almak gerekiyor..
Zirveye ulaşıp kasılıp rahatlaman olduysa evet
Yani yarıda bıraktıysan gusül gerekmiyor
her türlü alacaksın dudunun abdestini
zevk suyu cıkarsa biter
Sen yinede al ben hep alıyom
Şart.
Her zaman niyet önemli işini garantiye al.
yap yap yapmayan fkfkf
Fark etmez canim azda sulandiysa almalisin
Sıvı geldiyse şart
Al Iyi olur
Al..
Şart.
Al sen
Sartt