+1 yılYani arada ki medeni duruma da bağlı bu olay bence. Evli insanlar eğer çocuk olmasından yana endişe duymuyorsa korunmadan da ilişkiye girebilirler. Ama evlilik dışı ilişkiler de kesinlikle doğum kontrolü amacıyla korunma olmalıdır.. Keyifli günler..
40 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılMerhaba hayırlı günler diliyorum,cinsel birliktelik yaşadığınız kişi eğer eşinizle eşiniz ile birlikte cinsel birliktelik yaşıyorsanız, korunmaya ihtiyaç duymaz insan Ama şu anda koronavirüs veya çeşitli hastalıklar nedeniyle uğraştığımız için korunmak her zaman için faydalıdır. Üstelik hayatımızda olan kişi eğer sizin eşiniz değil sadece güçlü biri ise veya f*ck body denilen partneriniz varsa korunmanız kesinlikle önemlidir aksi takdirde çeşitli hastalıklara maruz kalabilirsiniz. Aynı zamanda çocuk sahibi olmak istemeyen çifter içinde korunmak öncelikli tercihleri için de olabilir.
10 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 983 cevap paylaştı. Hamilelik dışında hastalık kapma ve yayma riski var bunun. Tanımadığım etmediğim kadınla korunmadan yapmam kolay kolay. Ön sevişme ayağına hafif bi kontrol ediyorum zaten siğil falan var mı ne durumda diye ama çok da bişi belli olmuyo yani, korumam lazm kendimi
20 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılKorunmak iyidir..
1 yere gideceğimizde maske takıp gideriz.
Cinsel ilişkide böyledir. Cinsel ilişkiye girmeden korunmalı yoksa olacak olan sonuçlardan sorumlu olursunuz..10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
91Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılEt ete değmeyince zevk alamıyorum ben. Prezervatif yerine geri çekilme yöntemi ve 10 gün prensiplerini kullanıyorum.
10 Yorumla
+1 yılKız kıza ilişki yaşadığım için pek bir problem olmuyor. Ancak bir erkekle birlikte olsaydım kesinlikle korunma yollarını arardım. :)
61 Yorumla- +1 yıl
Okudugum en mantıklı cevap ve doğru bir tercih...
+1 yılNadiren de olsa olmuştur..
Ama genelde, özellikle sağlık açısından dikkat ederim buna..10 Yorumla
+1 yılPartnerime güvenebiliyosam şayet girerim tabi ki musluğa güveniyorum gebelik olayını yaşamayız ama yabancı bir partnerim varsa kesinlikle kondom kullanırım sevişme bile yapma taraftarı değilim güvenmediğim kişiyle
10 YorumlaPartnerimi ne kadar tanıdığıma ve güvendiğime bağlı bu. Tabi ki ilk tercihim arada ufacık bile olsa herhangi bir engel olmadan o sıcaklığı darlığı, ıslaklığı çıplak bi şekilde hissetmek olur:)
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 403 cevap paylaştı.
+1 yılhttps://voca.ro/15sgwhEvTprr
bende genelde korunmam ama
tek gecelerde korunurum10 Yorumla güvendiğim partnerimle korunmam, seksin en güzel yanı hissetmektir, bu yüzden hissetmeli hissettirmeli
20 Yorumla
+1 yılŞu an pandemi sebebiyle ilişkiye giremiyorum da girsem de korunmasız olmaz. Ya kız hamile kalsa o zaman nolacak. En garantisi prezervatif kullanmak.
21 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim görüşlerimi devamlı beğenen kızlara.
Gizli Üye(25-29)+1 yılGirelimde show haberde boy boy fotolarimiz çıksın genç yaşta hamile diye
72 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılLafın gelişi yani
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kişisine bağlı. Cinsel hayatindan Yüzde yüz emin olmadığım ve uzun süredir tanımadığım bir partner ile asla korunmasiz olmaz.
20 Yorumla
+1 yılHayatımda hiç ilişkiye girmedim ama bir ilişki yaşamak istersem bu ilişkiyi korunmadan yaşamak isterdim...
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen korunmasamda aynı korunsamda çocuğum olmuyor benim
62 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılHerkesle kesinlikle korunmadan seks yapmam, çünkü kimin ne oldugu belli deyil o yüzden dikkat etmek lazım herzaman
10 Yorumla
+1 yılCinsellik herkes ile yaşanmayacağından dolayı, yani güven ve sağlık söz konusu olduğu için korunmaya gerek duymuyorum
10 YorumlaNişanlılığın son 2 haftasına kadar cinsellik yasak. Düğüne 2 hafta kalana kadar kısmi ilişkiye girerdim.
10 YorumlaArada ki medeni duruma bağli bi olay bu sevgiliyken bu riski goze alamayiz
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBir çok defa korunmadan cinsel ilşişkiye girdim. O andaki acabalar gerçek hazzı etkiliyor.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Emin olduğum biriyse önce cinsel işikiye girerken kornmam. Ama boşalmaya doğru tedbiri alırım.
10 YorumlaSpontense gelisen bir iliskiyse evet. Ama tanidigim bildigim uzun suredir tanidigim biriyse hayir.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Bilmem hiç ilişkim olmadi olunca nederiz biseyler elbette 😊
12 Yorumla- +1 yıl
Ohaa ciddi misin?
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılEt ete değecek doğru mantık mecbur kalmadıkça kullanmam
10 Yorumla
+1 yılGirerim çünkü et ete değmesi lazım sadece evli olsaydım ama bekarım o yüzden korunuyorum.
10 Yorumla
+1 yılGirerim ama sadece güvendiğim kişilerle çünkü gerçekten bunu hissetmen gerekir yavrum
10 YorumlaYanlış anlamada 23 cm alete ne takıcam zaten zor alıyorlar birde prezervatif mi arıycam bunun için
10 Yorumla
+1 yılKorunmayı sevmiyorum içine girdiğinde aldığım o sıcaklığın verdiği zevk tarif edilemez 🔥
10 YorumlaHerkesle korunmasız ilişkiye girilmez. Tanıdığım güvendiğim biriyse girerim illaki
10 YorumlaGeri çekilme yöntemi kullanıyorum hiç başıma gelmedi şuana kadar.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Kondom kullanmam önleyici jel veya fitil en iyisi.. O sıcaklığı ve kayganlığı hissetmeden olmaz.
10 Yorumla
+1 yılTanidigim ile hayir yabanciyla evit et ete degmelii
10 Yorumla
+1 yılEvet girdim de bir kaç defa hiç korumalı girmedim çok geç boşalıyorum böyle bir derdim yok o yüzden geç boşalıp koruyuculardan kurtulmak için mastı bırakın
10 YorumlaSadece 1 kere kullandım onun dışında hiçbir zaman kullanmadım. Kendini kontrol edebiliyorsan ve birazcıkta cesursan bence korunmaya ihtiyacın yok 😊
10 Yorumla
+1 yılSürekli bir partnerim olması lazım yoksa olmaz.
110 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl16 yaşımdayken belki. Ama şu an kesinlikle olmaz. Anca sarhoşsam. Hamile kalması gerginliği bile yetiyor.
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılVe ayrıca bir sürü hastalık var Türkiye'de aids oranı çok yüksek ve bunların çoğu farkın da bile değil.
Gizli Üye(30-35)+1 yılKarşımdakinin benimle korunmadan ilişkiye girmesi acayip tahrik ediyor. Her içine boşalacağımda hamile kalacağını düşünmek zevkten öldürür beni
10 Yorumla
+1 yıltabii ki hayır, kutsal doğurgan ana mı olayım?
81 Yorumla
+1 yılBence et ete değecek ama boşalmayı dışarı yapacak çocuk istemiyorsa. Çünkü kondomlu sarmıyor. Hem kadin hem erkekte zevk almıyor. Kac defa ortasinda çıkarıp attim
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılKorunmayı geri çekilerek yaparım ya da kadının korunması taraftariyim, et ete değmeden zevki olmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır korunmak önemli sadece hamilelik için değil hpvye karşı filan ama prezervatifsiz penisi hissetmek daha güzel olurdu
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılprezervatiften nefret ediyorum
1211 Yorumla- +1 yıl
ne yapıosun pekı
Cevap sahibi+1 yıl@anticorr00 ben bir şey yapmıyorum o geeri çekiliyor
- +1 yıl
hımm sıcaklık hissederek bosalmak cok guzel ama nereye bosalıo pekı
Cevap sahibi+1 yılsoruya bak bu kadar tecrübesiz olmana inanamadım
- +1 yıl
kimi kadın agzına ıstıo kımı vucuduna bıle ıstemıo ne bılım sızde noluyo
Cevap sahibi+1 yılkulağıma
- +1 yıl
hımm oda ıyımıs
- +1 yıl
agzına patladı mı hıc ya da yuzune
Cevap sahibi+1 yıl@saat4 kulak damlasında da aynı formül var örs üzengiyi besliyor bilmiyor muydun
16 yaşında baba oluyordum az kalsın o korku bana yetti asla girmem
30 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÇok iyi bildiğim ve güvendiğim bir kadın değilse asla girmem...
10 YorumlaÇok tercih etmiyorum kondom vajinadaki sıcak ıslaklık hissini öldürüyor
10 Yorumla
+1 yıltabiki evet çünkü her zaman kendimi kontrol edebilim
10 Yorumlabiraz kondomsuz çalışıyorum boşalmaya yakın takıyorum
10 Yorumla
+1 yılhayır asla yapmam al başına belayı
40 Yorumla
+1 yılGüvendiğim biriyse evet
30 Yorumla
+1 yılOldum olası prezervatifi sevemedim.
20 Yorumla
+1 yılKorunarak birşey anlaşılmıyor ki
20 Yorumla
+1 yılşu an girmeyerek korunuyorum. Girince düşünürüm :D
20 Yorumla
+1 yılLastikten zevk almıyorum
Et ete demesi gerekir10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Sabit partner ve güveniyorsam evet.
10 YorumlaHissetmeyi daha çok seviyorum, kullanmıyorum.
10 YorumlaBazen imkan yoktur yapman gerekir bence olur
10 YorumlaGaz maskesiyle gül koklanmaaaaz
10 YorumlaHepimiz korunuyoruz zaten Allah tarafından
10 Yorumla
+1 yılYok, siper almaliyim.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 484 cevap paylaştı. Karsimdaki insana bağlı 🤔🙏
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılyok kız , covid var eklendi bide.
10 Yorumla
+1 yılGirerim girdimde korunmam
10 YorumlaHayır. Birçok riski var.
10 Yorumla- Devamını Gör (48)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler