Cinsel Yaşam Askim diyen insan az once videoda popomu gostermedim diye beni engelledi bu ne? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Boyle bisey olabilir mi ya ne yapmaliyim? Güncellemeler+1 yıl Tamamen haksiz degil mi ya Güncellemeler+1 yıl Xxx Askim diyen insan az once videoda popomu gostermedim diye beni engelledi bu ne? Cevapla Engel Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Deli misin tabikide sende engelleyeceksin ve sileceksin. Bidaha bişekilde yazarsa bile direk cevapsız engelleyeceksin. 2 2 Yorumla Soran +1 yıl Bide bana yaziklar olsun falan dedi gulaemmi aglasammi deli mi bu ha Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kanka hareket çekip foto at 😂 slakmıdır nedir mecburmusun göstermeye mk. Yorumla
semmm92 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 92% +1 yıl çok üzüldüm gerçekten. bir popo için yapılacak haraket değil :) siz de kime değer vereceğinizi bi öğrenemediniz kadınlar olarak :D 0 0 Yorumla
bycr0niccc Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 79% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 617 cevap paylaştı. S1kip bırakırdı devamı olsa ya da escobarvip de görürdük seni 0 0 Yorumla
Ahmetoral30 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 38% +1 yıl Aşkı değilmiyşsin demekki senden başka beklentileri varmış demekki. Boşver salla gitsin. 0 0 Yorumla
Opsiyonel42 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 51% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 544 cevap paylaştı. Yani haksız, belki o an istekli hali ve görmek istemiştir ama bu onu haklı duruma getirmiyor. 0 0 Yorumla
yodanınsoltaşağıv10 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Torunlara anlatmalık engellenme hikayesi, olaya bak ya...fdsfsdsdfdsfd 0 0 Yorumla
Sdfhkgdjfk Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 434 cevap paylaştı. Baya malmış sana değilde başkalarına gösterdim de çıldırsın 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ne kadar ayıp, ne kadar ayıp. Benim zamanımda yoktu böyle şeyler kızanım, biz ana babamızdan korkardık. Gençler çok saygısız olmuş kızanımmm.. 😅 0 0 Yorumla
Ankaralikaan Takip Et Bilge Yaş: 44 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Anla işte o kişinin sana ne kadar değer verdiğini 0 0 Yorumla
bensırdaşınım Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Hshahahaha zaman kaybı, hanzoyu unut gitsin. 0 0 Yorumla
Deepsiz Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. O senin götüne hevesli aşıkmış😂 senin değil 0 0 Yorumla
KorkusuzCZFT Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 86% +1 yıl O seni islak mendil gibi kullanip atmak istiyor. 0 0 Yorumla
YİGİDOcuk Takip Et Xper 6 Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 348 cevap paylaştı. Ahahah siktr etmelisin ergenlerden uzak dur boşver 0 0 Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı. Poponu göstermezsen öyle olur knka iştee 0 0 Yorumla
ckr035 Takip Et Bilge Yaş: 27 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 468 cevap paylaştı. Cinsel obje olarak görüyor seni 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Nasıl yani anlamadım video popo 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aloo Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Deli misin tabikide sende engelleyeceksin ve sileceksin. Bidaha bişekilde yazarsa bile direk cevapsız engelleyeceksin.
Bide bana yaziklar olsun falan dedi gulaemmi aglasammi deli mi bu ha
Kanka hareket çekip foto at 😂 slakmıdır nedir mecburmusun göstermeye mk.
çok üzüldüm gerçekten. bir popo için yapılacak haraket değil :) siz de kime değer vereceğinizi bi öğrenemediniz kadınlar olarak :D
S1kip bırakırdı devamı olsa ya da escobarvip de görürdük seni
Aşkı değilmiyşsin demekki senden başka beklentileri varmış demekki. Boşver salla gitsin.
Yani haksız, belki o an istekli hali ve görmek istemiştir ama bu onu haklı duruma getirmiyor.
Torunlara anlatmalık engellenme hikayesi, olaya bak ya...
fdsfsdsdfdsfd
Baya malmış sana değilde başkalarına gösterdim de çıldırsın
Ne kadar ayıp, ne kadar ayıp. Benim zamanımda yoktu böyle şeyler kızanım, biz ana babamızdan korkardık. Gençler çok saygısız olmuş kızanımmm.. 😅
Öylesinden hayır gelmez
Hiçbir şey yapma. Ne niyetle birlikte olduğu belli işte.
Yalan bee. G. t ayağı onlar
Anla işte o kişinin sana ne kadar değer verdiğini
Hshahahaha zaman kaybı, hanzoyu unut gitsin.
O senin götüne hevesli aşıkmış😂 senin değil
Ahahahahahhaha devir böyle abisi
Ahahahs
Unut gitsin onu :)
O seni islak mendil gibi kullanip atmak istiyor.
derdi ask degilgotunu gormekmisdemek
Vazgeç ayrıl
Ahahah siktr etmelisin ergenlerden uzak dur boşver
günümüz ilişkilrri fkfkfk
Poponu göstermezsen öyle olur knka iştee
Cinsel obje olarak görüyor seni
Amaç belli
Nasıl yani anlamadım video popo
Aloo
Salla
İstiyor musun onu
Dertlere bak be