Cinsel Yaşam Sekste kıllı erkek kızlar için iticimidir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Evet kızlar ne düşünüyorsunuz? Sekste kıllı erkek kızlar için iticimidir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
duyguerarslan91 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl evet iticidir. Tamamen pürüzsüzde olabilir ama tam ona gerek yok. Az kıllı olsa yeter 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Çok aşırı kaba değil boyundan ayağa kadar var malesef seyrek değil sence çokmu kötü 😏 karşımdakindede sevmem kendimdede sevmiyom Yorumla musttodo1 +1 yıl :)) Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Koltuk altı ve etek traşı olunmalı diye düşünüyorum. Sakalları ve saçı bence erkeğin makyajı olabilir. Ben mesela saç ve sakal bırakıyorum. Etek ve koltuk altıda tertemiz oluyor. Diğer bacak kol vb yerlerdede seyrek. Neyseki kıllı biri değilim 0 0 Yorumla
bensırdaşınım Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Fazla olması iyi olmuyor; ülke geneli bakımsız olduğu için çok fazla itici oluyor genelde. 0 0 Yorumla
whakanw Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 64% +1 yıl Asiri kil kim olsa itici olur birde kadınlar tarafindan bak olaya anlarsin 0 0 Yorumla
sultaniyegah Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 45% +1 yıl Kişiye göre değişir. Ben kıl severim mesela 2 0 Yorumla
wessss Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 31% +1 yıl bence çok yoğun kıl libido düşürücü 2 3 Yorumla Soran +1 yıl Aşırı maymun gibi değilde normal derecede olsa bilemi? Hmm bizim işimiz kesat anlaşılan 😁 millete bakıyom pırıl pırıl valla doğuştan Yorumla wessss +1 yıl ben de yoğun kıllara sahiptim çok canım yanıyordu ama lazerle çözülüyor erkekler de yaptırıyor düşünebilirsin aslında Yorumla Soran +1 yıl Malum bölgeye yapılıyomu peki? Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Tamamen kılsız beklentimiz yok ama kılları almış başını gitmiş ve bunu önemsemeyen birisi iticidir net 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
evet iticidir. Tamamen pürüzsüzde olabilir ama tam ona gerek yok. Az kıllı olsa yeter
Çok aşırı kaba değil boyundan ayağa kadar var malesef seyrek değil sence çokmu kötü 😏 karşımdakindede sevmem kendimdede sevmiyom
:))
Koltuk altı ve etek traşı olunmalı diye düşünüyorum. Sakalları ve saçı bence erkeğin makyajı olabilir. Ben mesela saç ve sakal bırakıyorum. Etek ve koltuk altıda tertemiz oluyor. Diğer bacak kol vb yerlerdede seyrek. Neyseki kıllı biri değilim
Fazla olması iyi olmuyor; ülke geneli bakımsız olduğu için çok fazla itici oluyor genelde.
Asiri kil kim olsa itici olur birde kadınlar tarafindan bak olaya anlarsin
Kişiye göre değişir. Ben kıl severim mesela
Fazla olması hoş durmuyor
bence çok yoğun kıl libido düşürücü
Aşırı maymun gibi değilde normal derecede olsa bilemi? Hmm bizim işimiz kesat anlaşılan 😁 millete bakıyom pırıl pırıl valla doğuştan
ben de yoğun kıllara sahiptim çok canım yanıyordu ama lazerle çözülüyor erkekler de yaptırıyor düşünebilirsin aslında
Malum bölgeye yapılıyomu peki?
Tamamen kılsız beklentimiz yok ama kılları almış başını gitmiş ve bunu önemsemeyen birisi iticidir net
Mide bulandırıcı😡
tek tük olabilir kıllı erkek sevmiyorum