Evet evlilikle birlikte sevişme süresi gittikçe kısalıyor son bir yıldır kocama doyabilmiş değilim... aşırı zevk alsamda bir kez boşalması bana yetmiyor ama o halinden memnun gibi napsam da ikinciye ikna olsa😅
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Kaliteli olsun doyurucu olsun ama bir olsun. Sayiya takılma yoksa hayal kırıklığı yaşarsın.
4 tabak yemek yiyeceğine 1 tabak ye dolu olsun hem sağlıklı olsun ve biktirmasin.
boşaltmadan boşalmıyorum kendimi tutuyorum eğer dayanamıycak olursam çıkıyorum içinden dilimle devam ediyorum biraz rahatlatıyorum benim aleti :D
Seks süresini uzatsın 1 defa yapsın ama artık eze eze yapsın. 2ci ilk kadar sert olmaz
Tek sorun 1 seferle yetinmesi mi?
Yani penis boyu, boşalma süresi iyi mi sence?
Aynen öyle 😃
Kendi istemeli bunu boşal yat olmaz ki sabaha kadar Medcezir
İkinciyi yapmasını iste sonuçta kocan
Dertlerimi dişünüyorum
Bazılarımız böyle ya derdi bu işte 😂
Derdim o olsa daha çabuk boşalırdım. Derdim seksle ilgili ve boşalmamak için seks düşünmek ters etki yapardı :)
sil baştan yattımı eline al tekraradn
Nasıl bir azgınlıktır bu
utan kendinden
Kocamı arzuladığım için mi utanıcam komik misin
Cahil köylü kezbanlar gibisin
Kesin bi mesleğin yoktur
Tek başarın o işi yapmak
Bu kadar düşmeyin beee
Valla o işi yapmaktan büyük keyif almam kariyerime mani olmadı sizin gibi tek bişeye odaklanacak kadar düşük iq lu olmadım hayatım başarı öyküleriyle dolu çok şükür burası yeri değil tabi atıp tut bakalım böyle muhtemelen iki yıllık dandik bir bölüm okumuş gelip burda zırva yapma
2 yıllık mı 😂
Canım diplomalarımı saymıyım şimdi
Ama senin en fazla lise olduğun çok belli
Hayatta daha önemli şeyler var
Az kendini önemse
Resmen şeyim olmasa ben bir hiçim demeye getirmişsin
Hadi saysana ya merak ettim 😁 ben liseyi de Anadolu lisesi okudum yalnız hani haftada 10 saat İngilizce eğitimi olandan acaba duydun mu bunları daha önce 🧐
şu an derdim bu seni hiiiiç alakadar etmiyor benim yaşantımı sen hayal dahi edemezsin siz minibüste bozuk para beklerken benim dertlerim de bunlar napalım 😁😁
Anadolu lisesi ile övünüyor ahaha 🤣
Burdan sonra tartışma hevesi bırakmadın gülmekten
Kariyer yapıp kendi arabamı aldım sen gibi cahil kalıp koca eline bakıp acaba nasıl daha fazla yerim diye basit olmadım.
Matematik öğretmeniyim göt lalesi çok merak ediyorsan dm ni açarsın senin övündüğün bir arabadan ben de onlarca var 😁 o kısmı da şans tabi siz yırtının araba kredisi öderken 😂
Ha bi de Allah güzellik vermiş evde kalmadık evlendik sevmeyi aşık olmayı nasip etti. Darısı başına ne diyeyim boşluktan karı koca ilişkilerine dadanmazsın umarım daha fazla 🤷🏻♀️
Üsluba bak Kezban 😂
Bu azgınlıkla çocuklara pi sayısı değil penis boyu öğretirsin
Ki matematik öğretmenliği 2 kalem sallasan gelen bir bölüm🤣
Kredi ödediğimi ne biliyorsun ekonomik durumum maaşım peşin almaya yetiyor. kıytırık öğretmen maaşı zannetti zavallı.
10 tane araban varmış motoru az daha çalıştır 15 yap 🤣
Kariyer yapmasam şu an çoktan evliydim
Sıfır makyajla kariyerimle her zaman ilgi odağıyım şeyimle değil sen rahat ol 😉
Kızım sen salak mısın ya git kariyerinle başka ortamlarda övün konuyu nerelere getirdin mal artığı ne işin var daha burda artık nasıl bir acın varsa cinsellikle alakalı at kafası, senin maaşın yüz bin olsa nolur sülaleni satın alırım sen de tlfn başında çürür gidersin evde kalmış kız kurusu seni. hadi ordan ol git paylaşımımdan yüzsüz
Kariyer yapmış mış covid aşısı buldu ablanız açılın 26 yaşında maks yl yapmıştır burda kariyer diye inliyor yanlış adreste olduğunun farkındasındır umarım sitede kariyer konuşan kaç kişi var senin burda ne işin var hiç anlamadım 😂
Ahlaki seviyen yerlerde kusucammm 🤮🤮🤮
Valla ben de kusucam ama senden sebep değil 10 haftalık hamileyim aaa 27 yaşındayım matematikçiyim zenginim güzelim aşık olduğum adamla evlenmişim üstüne bir de çocuk yapmışım sıfır sıkıntı bir hayat yaşıyordum ki gebelikten bulantılar başladı Allah başka dert vermesin maşallah 🧿
İsmail yk dan bir şarkı göndermek istiyorum
Ohaaa doymadın mı sen
Ohaaa yetmedim mi sana çüş
Patla düş
Yaktın yandırdın beni
İsmail yk mı dinliyorsun seeeen aman allahım kimleri ciddiye almışız vah banaaaa🤢🤢🤢
Neyse güldük eğlendik lakin seni kırmak istemedim hakkını helal et
Başkasına verdiğini söyle
Büyük saçmaladın😂
Azdır onu saçmalık değil. Sinirlenirse 2. ye yapar
Evliyim kocamdan bahsediyoruz buna azacak adam düz gavattır
Versem de ver demedim
fantezi, baldiz kaynana gibi
Yatakta kontrolü sen ele al?
boşalsa bile bırakma sevişmeye devam et
İkinciyi sen başlat
Azgın şey seni
Açsan doyulurum