Cinsellik Erkekler, vajinaya dokunmak nasıl bir his? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Vajinaya dokunmak, içine girmek, koklamak, yalamak nasıl bir his nasıl hissediyorsunuz? Güncellemeler+1 yıl Peki sizce dış dudakları iç dudaklarından daha büyük düz çizgi halindeki vajina güzel midir? Erkekler, vajinaya dokunmak nasıl bir his? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
by_naturalist Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 72% +1 yıl Cinsellik konusunda 2,8b cevap paylaştı. saplantılı bir oral hastası olarak.. bayılıyorum.. asla hayır diyemeceğim bir zevk.. gün boyu sıkılmam 1 0 Yorumla
rahtltandoktor Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Cinsellik konusunda 670 cevap paylaştı. Vajinayı okşamak somurmak cok zevkli kadin icinde somurtmak cok zevklidir vajinalar hepsi farki şekilleri var hepsi farkli guzeldir 😏🙄 2 0 Yorumla
furio Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Seviyorum orayla özel olarak ilgilenmeyi. Çok masum ve savunmasız geliyor bana seks esnasında. İlgiye özene şefkate muhtaç gibi. 2 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ilk kokluyorum moda girmek için. Sonra oksuyorum ve deli gibi emiyorum. Sonra parmaklari kullanip iyice islatiyorum. Sonrasında kadin deliriyor zaten 1 0 Yorumla
Vuslat200 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 73% +1 yıl Tam nasıl hissettiriyor bilmiyom ama canım çekti cidden 0 0 Yorumla
Kemal19980 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 91% +1 yıl Bilmiyorum canım çekti şimdi 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Valla benim de canım sperm çekiyor ama bakireyim maalesef mdödmödöddö Yorumla Kemal19980 +1 yıl Aynı ya bari birbirimizi tatmin edelim gel Yorumla Kemal19980 +1 yıl Tabikide güzeldir nimet o nimet Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Tarif edilemez bsy tadi kokusu müthiş 😍 hele ki içine girince hissettiğim sıcaklık bambaşka... 1 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Düz çizgi halinde olan favorimdir. ya da hafif dudakli😉 Yorumla
balfatih Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 79% +1 yıl Kendimden geçiyorum.. Tüm hormonlar tavan oluyor.. 1 0 Yorumla
ziya070 Takip Et Guru Yaş: 49 , eic 35% +1 yıl Cinsellik konusunda 3,8b cevap paylaştı. offf sıcacık bir duygu 1 0 Yorumla
Erek1973 Takip Et Yoda Yaş: 53 , eic 54% +1 yıl Kara değilse, kokmuyorsa, temizse güzel bir his 1 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Cinsellik konusunda 13,6b cevap paylaştı. Güzel zevkli 1 0 Yorumla
ckr035 Takip Et Bilge Yaş: 26 +1 yıl Cinsellik konusunda 468 cevap paylaştı. Anlatılmaz o his ya 1 0 Yorumla
Erkekler Ne Diyor
saplantılı bir oral hastası olarak.. bayılıyorum.. asla hayır diyemeceğim bir zevk.. gün boyu sıkılmam
Vajinayı okşamak somurmak cok zevkli kadin icinde somurtmak cok zevklidir vajinalar hepsi farki şekilleri var hepsi farkli guzeldir 😏🙄
Seviyorum orayla özel olarak ilgilenmeyi. Çok masum ve savunmasız geliyor bana seks esnasında. İlgiye özene şefkate muhtaç gibi.
Ilk kokluyorum moda girmek için. Sonra oksuyorum ve deli gibi emiyorum. Sonra parmaklari kullanip iyice islatiyorum. Sonrasında kadin deliriyor zaten
Tam nasıl hissettiriyor bilmiyom ama canım çekti cidden
Bilmiyorum canım çekti şimdi
Valla benim de canım sperm çekiyor ama bakireyim maalesef mdödmödöddö
Aynı ya bari birbirimizi tatmin edelim gel
Tabikide güzeldir nimet o nimet
Tarif edilemez bsy tadi kokusu müthiş 😍 hele ki içine girince hissettiğim sıcaklık bambaşka...
Düz çizgi halinde olan favorimdir. ya da hafif dudakli😉
Kendimden geçiyorum.. Tüm hormonlar tavan oluyor..
offf sıcacık bir duygu
Kara değilse, kokmuyorsa, temizse güzel bir his
İnanılmaz zevk veriyor
Bak ya, canımı çektirdin...
Dokunamadık be kardeşim
Güzel zevkli
Harikkkkaaaaa
Cok guzel hissediyorumm cokta yapiyorum
O anki zevk işte
Güzel sa nırım
Anlatılmaz o his ya
Harika