Çok Süper Cevap
En İyi Cevaplar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
2Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 998 cevap paylaştı.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Erkekler kadının vücudunu kafalarında biraz daha objeleştirmek, cinsel nesne oluşturmak için nude isterler. Sexting sırasında yapılabilir ama sextingle alakası olmayan konuşmalar esnasında nude istendiyse o adam bir penis kafalıdır.
Peki kadınlarda nude atılmasindan hoşlanır mı mesela sevdiği adamın ya da baska birinin cinsel uzvu gibi
Merhaba,
Bunu eski sevgilime sormuştum başka birine bakınca aldatıyormuş hissi veriyormuş. Karın varken başka bir kadını süzmek gibi. Ve sevince arada farklı bir tutku oluyor başkasınınki pek ilgini çekmiyor bence. Kendi saatin varken başkasınınkinden neden saate bakasın benzer şey.
Gerçekten mantıklı gibi ama biraz abartmış gibi elbette bir seyler izlemiştir belkide başkasını düşünerek mastürbasyonda yapmış olabilir ama güzel cevap hoşuma kaçtı😃 peki daha önce sormuş olduğum soruyu size sorabilirmiyim acaba kızlar da nude atılmasindan hoşlanir mı mesela sevdiginiz kişinin bedeni ya da cinsel uzvu sizin yani kadinların hoşuna gider mi?
Kişiye göre değişir benim baklava ve adonisler hoşuma gidiyordu mesela snsj
Anladım 👍 doğal olanıda o gibi zaten erkek kadin bedenine arzu duyuyorsa kadin neden erkeğin bedenine arzu duymasın
Cevap
2Cevap
Sude isteyemedikleri için :))
Bu neydi şimdi abi
Sen ne bekliyordun
Kendilerini tatmij etmek icin
Rahatlamak için