23 yaşında yeni evlenip boşanmış biri, ben onunla cinsellik istiyorum oda istiyor aslında dün gece biraz bu konuda konuştukda istekliydi, ama bugün ben evlenmeden öyle şeyler yaşamak istemiyorum ya olduktan sonra olamazsak üzülen ben olursam yine diye aklında kırıntı var, bende amacım beni ne kadar erkeğin gördüğünü güvendiğini görmekti, ve geçmişteki kişinin izini silip sadece benim izim olsun istememdi dedim, işin sadece zevkinde olsam okadar kişi var onlarla olurdum dedim. Bana, eğer yapmazsam sogursan falan saygı duyarım bitirebilirsin dedi. Şimdi ne yapmalıyım ısrar etmeye devammi etsem ne yapsam nasıl ikna olacaktır, acaba deniyormu beni bakalım o şey olmayacak dediğimde vazgeçiyormu diye
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılIsrar etme kanka akışına bırak. Genelde hep böyle söylerler ama güvendikleri zaman salıyorlar kendilerini. Araya biraz zaman girsin. Ona güvenebileceği biri olduğunu hissettir.
02 Yorumla
Soran+1 yılKonuşarak ısrar ederek laflarla ikna edemez miyim
- +1 yıl
Edebilirsin de edemeyebilirsinde. Bu senin sohbetini konunun gidişatından memnun kalıp kalmamasına bağlı. Ama araya biraz zaman girse sanırım daha iyi olacak
En İyi Cevaplar
+1 yılİkna etmeye çalışma zorlama yeterince üzerine gitmişsin.. eğer gerçekten seviyorsan biraz geri dur.. yanında dur, yanında kal.. üzerine düşmezsen eğer onun isteme olasılığı artar
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
0Cevap
+1 yılneden yapmakta ısrar ediyorsun ki evleneceksen eğer evlenince yap
12 Yorumla
Soran+1 yılİstiyorum işte nasıl ikna ederim şimdi
- +1 yıl
kadın da biliyor kullanıp bırakacağını ondan güvenmiyor iyi yapıyor helal olsun evlenirsen bırakırsın izini
Gizli Üye(30-35)+1 yılİz bırakmak ne yaa. Bu bayat numaralara kanan varmıydı yaa:)) amacın bal gibide belli kadın haklı ayrıca. İz bırakma niyetindeyse evlen o zaman 😏
11 Yorumla
Soran+1 yılBenim kendi lafimdir bayat değil yani:) evliliği bırakda nasıl ikna ederim ozaman bu konuda sn soylermisin
Gizli Üye(30-35)+1 yılIsrar etme bence o kendi isteyip gelsin
07 Yorumla
Soran+1 yılBana güvenmiyonmu geleceğin görmüyonmu ve eskisinin izi gitsin benim izim kalsın istemiyonmu diyorum mesela bunları dememelimiyim yanlış mı olur yani
Cevap sahibi+1 yılDenemelisin o şu an boşanmış olduğu için kullanılmaktan korkuyor
Bırak sana güvensin o bıraksın kendini sana
Cevap sahibi+1 yılDememelisin yazmıştım
Soran+1 yılHmm haklısın peki o güveni nasıl vermeliyim kendini bana bırakmasıni istemesini nasıl sağlayabilirim
Cevap sahibi+1 yılÇok severek ilgilenerek
Soran+1 yılBu kadar mi
Cevap sahibi+1 yılEvett😅
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası