Anime karakterleri seksi buluyorum. Özellikle de kolejli kızları. Benim gibi anime karakterleri seksi bulanlar var mı? Hatta onun gibi olmak isterdim dediğiniz anime karakteri paylaşır mısınız?
Kızlar, anime karakterler bir tek bana mı seksi geliyor?
Beğen
Paylaş
Takip Et
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Evet tatlılar. Waifu
1
46 Yorumla
Soran
+1 yıl
kesinlikle çok tatlılar ya. hem güzel hem tatlı hem de seksiler. peki waifu'nun en çok hangi özelliklerini beğeniyorsun?
baktım da şimdi cidden yakışıklıymış ya :) peki Light ile bi gece yemeğe çıkacaksınız, ordan da bi club'a bi şeyler içip eğlenmeye gideceksiniz, o şekilde hayal et. çok özenerek hazılanır mıydın, heyecanlı olur muydun çok?
peki nasıl bir kombin yapardın söyle bakalım. yani hem şık hem de iddialı olması gerek bence, evet nasıl bir kombin yaparsın? beğendiğin bi kombinin linkini de gönderebilirsin, zevkini ve tarzını merak ettim
değilim tabii ki, profil bilglerimi öylesine girmiştim üye olurken. sitede 99 yaşında yazanlar var profilinde, onlar da 99 yaşında mı :))) sen sormadın ki anlatıyım ne giyeceğini :))
tabii ki Light'ım ben de :) bordo bir spor ceket, içine de açık renk bi gömlek giyiyorum ama gömleği dışarda bırakıyorum, pantolonun içine sokmuyorum. pantolon da koyu tonlarda spor bir pantolon. ayakkabı da yine spor tarzda. kolumda da güzel bir saat var. saçlarım tabii ki elle dağınık şekilde taranmış :))
peki o gece Light'ın gözlerini senden alamaması, sürekli bacak bacak üstüne atmış otururken bacaklarına ve jartiyerine bakması hoşuna gider mi neler hissedersin?
peki bişey sorucam. diyelim ki bi erkak arkadaşın var ve böyle bi dönemde seni davet etti yemeğe Light. yine de gider misin aynı kombinle ve erkek arkadaşına bu davetten bahseder misin?
ya hayranı olduğu kişiyle yemeğe gitmek istemiş, elbette kıskanırım, o gece sürekli seni düşünürüm ama anlayış da gösteririm. sence tuhaf mı bu düşüncem?
anladım şimdi. yani haklısın yemeğin nasıl gelişeceğini kestiremeyiz önceden. ama eğer senin bana ne olursa olsun dürüst davranacağına inancım tamsa, bir de eğer ikimizin arasındaki paylaşım çok özelse ve hiçbir şey bunu değiştiremezse, gecenin sonunda ne olursa olsun içim bir nebze rahat olur. bilmiyorum anlatabildim mi
Sa. banada baya iyi geliyorlar. Ben sena Kashiwazaki olmak isterdim. Herkesin güzellik algısında olan o. Ama Allah korusun kişilik olarak değil Güzellik olarak.
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
İlk kez gördüm, gerçekten güzelmiş. aynı zamanda alımlı ve seksi de oluyorlar sanırım, bu da öyle mi?
giyimleri de çok tatlı oluyor bence. böyle mini etekleri mini elbiseler falan da giyiyorlar ve çok yakışıyor. hem seksi hem de çok tatlı bir hava katıyor ya
En İyi Cevaplar