+1 yılSırf şu sırf bu diye zaten biriyle ilişki bile kurmam ben bırak evlenmeyi.. Yani seks iki bacak arasına girmekten daha ötesi olmalı. Şu an ki duruma bakacak olursak ne aşkın ne tutkunun ne başka duyguların bir önemi yokmuş gibi kenara itilmiş vaziyette.. Seksi önemli hale getiren ve bizi hayvanlardan ayıran en temel şey bence aşk ve tutkudur.. Bence zaten kimse aşık olmadığı biriyle cinsellik yaşamamalı ve evlenmemeli. Keyifli geceler..
30 Yorumla
En İyi Cevaplar

Asla. Benim için birliktelik olacaksa ten uyumu ve sevgi olmalıdır. Bencilce ihtiyaçları tamamlayıp ayrılacak biri değilim. Öyle birileriyle de birliktelik yaşamam.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTabii ki hayır. Cinsellik önemli, ama evlilik için sevgi, saygı, bağlılık gibi unsurlar da olmazsa olmaz.
21 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim 🌺
F. ckbuddylik ile evliliği karıştırmayın.
40 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
64Cevap
+1 yılevliliğin temel taşı cinselliktir. elbette ilk kriter şunlar olmalı. akıllı aklını kullanabilen, kişisel temizlik ve bakımına önem veren, cinselliği tabu saymayan onun yaratılış sistemi olduğunu ve günlük düzenli yaşanması gerektiğini sağlık için gerekli olduğunu bilen olmalı.
ama bunun dışında evlikik bir kurum olduğu için bir şirket gibidir ortak paylaşımlar vardır.
ilk aşamada anlaşılırsa ikinci aşamada da şunlar olmalı
eşler çalışma durumuna göre ortak yaşamdaki işleri paylaşmalı. kimse kimsenin kölesi değil. o evlilik kurumundaki işler eşlerin becerisine göre paylaşılmalı ve eşit şekilde.
ama şu gerçek ki. cinsellikte anlaşan eşler diğer kusurlarını görmezden geldiği ve evliliğe devam ettiği görülüyor.
ama cinsellikte anlaşamayanlar en küçük farklı fikri savaş haline getiriyor. en küçük şey kavga nedeni oluyor ve genellikle bitiyor11 Yorumla- +1 yıl
@serenia
teşekkürler
+1 yılerkeklerin pek tercih edeceğini zannetmiyorum, zira zaten klasik bi görüş vardır evlenilecek eğlenilicek diye bilirsiniz. ama kadınlar için aynı şey gecerli değil. sırf cinsel yaşam için tipsiz gece görsen korkacağın zencilerle evlilik bağı kurabiliyolar.. ne diyebilirsinki keyif zevk meselesi.. bazıları için tek neden sekstir, hayattan beklentine bağlı.. ben evlenmezdim, sırf zevkten böğürtecek diye biriyle evlenmek saçma bana göre.. görsel beğeni denilen bişey var.. hersey seks değil, bir kadını öpersin, saçını koklarsın sarılırsın.. sevmediğin birine bunları yapmak istemezsinki..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlilik ayrı seks ayrı kurumdur. seks evlenmeden önce sonra şimdi yarın dün zaman fark edilmeden yapılabilicek bir şeydir. Evlilik ise yeni bir şirket ve ortaklık kurmak demektir. Kazancın, giderin yediğin içtiğin bile şirketin ortak karı-zararı ya da gideridir. Kısacası devletlerin istediği bir şeydir.Çünkü şirketler yani evli insanlar devlete en çok vergiyi ödeyen kesimdir.Çokça harcama yapması gerekir vergi vermesi gerekir. Yoksa devletler ve yönetimler yaralı bacağa işemez evliliği bu kadar yasal kurallarla belirlemezdi-uğraşmazdı kazancı olmasa.
20 Yorumla
+1 yılAsla seks için evlenmem. Seks istersem seks yaparım
90 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Hayır en büyük hata olur yaşam icin..Çünkü evlilik her ortamda anlaşma var ise mutlu ve huzurlu olur.. Cinselliği yaşamak için önce ruhen huzurlu olmalı.
40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 773 cevap paylaştı. Bütün sevenler o zaman evlenirdi peki bekarken bile başkalarıyla seks yapıyosunuzdur her değişik kişilerle birlikte oluyor hepsini seviyoruz anlama gelmiyor herkes bir sevgili tadında beraber oluyor kısacası sevsende yapıyoruz sevmesene yapıyor okadar teşekkür
10 Yorumla
+1 yılEvet evlenilir hele benimle yapan girmeden iki kez boşaltıp zevkten işetip peş peşe 9 kez yapsam yalvarırdın bana nolur beni bırakma diye
41 Yorumla- +1 yıl
Bende senin gibi ateşli bi sevdiğim olsun isterim
+1 yılSeks elbette ki çok önemli evliliklerde, ancak herşey seks demek değildir,, sevgi yoksa evlenmek pek doğru bir adım olmaz
40 Yorumla
+1 yılOlabilir diyorum ve orucumu tutmaya devam ediyorum...
50 Yorumla🤣🤣seks için evlenmem dünyanın en saçma şeyi olur zira 7/24 seks yapmazsın.
30 Yorumla
+1 yılEvlenmeden bunu bilemem. Fakat sevmediğim biriyle neden evleneyim? Evlenmem. Yatakta çok mu iyi? Bunu tecrübe ettiysem madem evlenmeye ne gerek var?
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGerçekten ama gerçekten benim kölem olabilecekse yatakta ve asla hayır demeyecekse sırf bana ayak parmak uçlarından saç tellerine kadar olan teslimiyetinden etkilenip evlenebilirim. Ama evlenince değişir mi diyede düşündürmüyor değilim. Oyüzden herşeyine hükmedebilmeliyim ki bana ait olduğunu anlayayım.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 566 cevap paylaştı. Asla ! Duygunun olmadığı yerde seks ne kadar mutlu edebilir ki bir insanı?
40 Yorumla
+1 yılSevemediğim bir kadın ile evlenemem...
Sadece seks için bir kadın ile birlikte olmak, hem onu hem de kendimi aldatmaktır...
Oysa her gün, yeni bir gündür... Yaşanılabilir, emek verilebilir, değerli duygular için...20 Yorumla
+1 yılYatak performansı diye bir kriter evlilikte kaçıncı sıradadır. Sevmediğim bir kadınla sırf yatakta zevkten uçuruyor diye neden evleneyim. Öyle bir kadınla ancak tek gece beraberlik olur. Evlilik seks oyunu değil ciddi bir kurumdur.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
s +1 yılSevmediğim biriyle evlenmem, Sevmediğim biriyle sevişmem
10 Yorumla
+1 yılİyi seks yapıyor olması evlilik için bir sebep değildir.
Fakat iyi evlilikte kötü cinsellik boşanma sebebidir. Aynı şekilde de kötü evlilikte de iyi cinsellik kurtarıcı değildir.20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 419 cevap paylaştı.
+1 yılSevgide şart ama cidden bana yetecek kadar iyi ilişkiye gire biliyorsa ben istemsizce aşik olurum zaten gsgshdggf onunbiçin evet evlenirim
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHer güzel seks yapanla evlenseydik ohoo.
Güzel seks yapıyor diye evlenilir mi hiç, evlenmeden de yapılıyo sonuçta60 YorumlaHayır asla evlenmem ama belki 1-2 seferliğine seks yapabilirim sevgilim olmasa
40 Yorumla
+1 yılHayır canım mümkün değil. Sadece arada onu ikna edip sevişirim.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılKesinle hayır karşındakinden hoşlanman gerek bana göre değil 😂😂😂
20 Yorumla
+1 yılEvet evlenirim. Çünkü sevgiye pek inanmıyorum bir birimizi tamamlamamış yeterli bence.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Hayır evlenmem.. Eğer ona karşı sadece cinsel istek duyuyorsam konu asla evliliğe gitmez..
10 YorumlaO hataya düşmeyin. O seksi herkeze iyi yapar o kadın kısa sürede sıkılır boşanır dolandırarak gider
10 Yorumlasevmedıgım bırı ıle ne yuva kurarım nede koynuma alırım
10 YorumlaSekse düşkünüm ama bu bile beni evililik düşünmeye yönlendiremez😎
10 YorumlaO ne be öyle dondurmayı erimiş yemek gibi bir sey. Iyyykk
21 Yorumla
+1 yılsınırları yoksa tabii ki olur
41 Yorumla- +1 yıl
sende fenasın o zmn
Gizli Üye(18-24)+1 yılhyr seks evlenmek için bir sebep olamaz ancak ayrılmak için sebep olur
20 Yorumla
+1 yılEvlenmezdim ama her fırsatta da birlikte olurdum
30 Yorumla
+1 yılBismillah sebep nedir? Hayır tabi ki
30 Yorumla
+1 yılHayır tabi ki
30 Yorumla
+1 yılSırf bunun için evleniyorsan, süzme canımsın sen. Eee gün gelir bir gün sevisemezse ne yapacaksın?
10 Yorumla
+1 yılOlmaz, bu arada meme ucu görünüyor kadının RTÜK görmesin 1 hafta siteyi kapatır
31 Yorumla- +1 yıl
Gözlüklü bile eig almış bana hep odun
- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılFckbodyim olabilirdi Evlilik işini düşünmezdim
30 Yorumla 7/24 seks mi yapıcaz 😀
Aman tanrım60 Yorumla
+1 yılEvlenmem ama birlikte olurum
61 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 415 cevap paylaştı. Fotoya takıldım ben. Soruya gelirsek hayır
51 Yorumla
+1 yılBu sitede oruç mor kalmaz mk
41 Yorumla- +1 yıl
ahhahah kesinlike iftardan sonra giriyorum siteye bu yüzden ıagaısjgıaosgo
Sevmediğim biriyle seks yapmam
30 YorumlaEvlenmem tabi ama birlikte olurum
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOlabilir. Kalın 22 cm bulmak hiç kolay degil
637 Yorumla- +1 yıl
buldun mu pekı
Cevap sahibi+1 yıl@anticorr00 evet 24 dedi ama 22 buçuk çıktı o da fazlasıyla yeterli zaten 💕
- +1 yıl
hımm migdene kadar gelır
Cevap sahibi+1 yıl@anticorr00 aynen 🤣😂
Cevap sahibi+1 yıl@Seviny tatlıysa sende mi yiceksin?🤣
Cevap sahibi+1 yıl@Seviny sadece uzun değil kalın taş gibi ağzın sulandı galiba
- +1 yıl
@Sercs sendeki pusycat 22 cmi alabiliyorsa girişte ESENLER TIR PARKINA HOŞGELDİNZ de yazıyodur kesin😜
- +1 yıl
@Sercs Yorum sana degil kardes sorry
İlk yoruma pembiş üyeye yazdım
Cevap sahibi+1 yıl@KaptanMagaralı bamya detected 🤣🤣🤣🤣
- +1 yıl
Napcan patlıcan yok iri bamya ile idare ediyoruz😂😂
Cevap sahibi+1 yıl@KaptanMagaralı olanı kıskanma o zaman sus adam sansinlar😂😂😂
- +1 yıl
Benim bişeyi kıskandığım yok ki
22 cmi alan bi pussyin var senin
Sana ne verseler artık seni kesmez
Sendeki magarayı görende merak edip girmez 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yıl@KaptanMagaralı bamya olduğun için 22cm i duyunca kıskandın Net! Veren olursa 22 değil 32 yi bile alan sen kafana takma. Önündeki bamyaya bak 😜
- +1 yıl
Neyini kıskanacam ki
Allah her kuluna taşıyacagı yük verirmiş😃
Benimkinin Şerefi var çok şükür
Her verene ve pussysi
geniş olana kucak açmıyor
Kalite arıyor kapito😎
Cevap sahibi+1 yıl@KaptanMagaralı 🤣🤣🤣🤣🤣ii sanslr
- +1 yıl
Taze ve fıstık pussyler için diledin değil mi?
Senin ki gibiyse almıyım ben🙈😃
Cevap sahibi+1 yıl@KaptanMagaralı senin bamya tatmin edemez 70lik nineyi bile. 🤣O seçimi 22cmve yukarısı yapar sen değil onlar seçerler sen bekliceksin sıranı belki veren olur 🤣🤣 bu kadar şaapma 😅😅😅
- +1 yıl
Benim bildiğim tek 70 lik vodkadır viskidir yeni rakıdır😉
Sen beni başkalarıyla karıştırma
Beni kıskandın ama korkma versende
seni beklemiycem 🤣🤣🤣🤣🙈🙈
Cevap sahibi+1 yıl@KaptanMagaralı sorry 22cm aşağısına bakmıyorum şansın yok sana iyi şanslar bulabilirsen tabii bamyana bir pussy 😏dont get upset u might get someone someday who could say yes to your bamya 👀🤣🤣🤣
Cevap sahibi+1 yıl@KaptanMagaralı sorry 22cm aşağısına bakmıyorum şansın yok sana iyi şanslar bulabilirsen tabii bamyana bir pussy 😏dont get upset you might get someone someday who could say yes to your bamya 👀🤣🤣🤣
- +1 yıl
Okay, you can keep your thoughts in your slut world. I let you.
Good bye bitch 🙈😃Good Luck😎
Cevap sahibi+1 yıl@KaptanMagaralı go learn some fucking English! Stfu!
- +1 yıl
Realy? What are you?
Are you cola? Are you disco?
Are you dildo 🤣🤣🤣
Hem ingilizcen geniş hem pussyin😆 - +1 yıl
Bu sitede bu kadar iyi ingilizce bilen biri şaşırttın beni doğrusu :) Neyse bu kadar gırgır yeterli Kendine iyi bak Ben bamyamla hüzünlü şarkılar dinleyeceğim Lütfen rahatsız etmeyin
lütfen do not disturb😎😆
Cevap sahibi+1 yıl@Seviny var zaten 22.5cm ayrıca zenci de değil. Bamyalara nedense çok rahatsız oldular 22den 🤣🤣🤣kıskanmayın elin skini kendi bamyaniza bakın.
Cevap sahibi+1 yıl@Sercs aynen 💕
Cevap sahibi+1 yıl@Sercs bencede Halbuki kime ne yahu ister 22ister 32 zevk benim zevkim 💕
- +1 yıl
Sen o bamyanın tadına bakmak için gelicen
Çünkü takıldın bamyamın ucuna 😆😆
+1 yılFotoya bir tek ben mi bayıldım aceba 🙈🙈
40 YorumlaEvlenmeden seks yapanla evlenmem
20 Yorumla
+1 yılGuzel yapıyorsa severim zaten.
20 YorumlaDaha neler görecem bu sitede
20 YorumlaHic dusunmemistim bunu. Evlenmem
20 Yorumla
+1 yılHayır kesmece karpuz mu bu ya.
15 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ten uyumu sart sadece doymak icin yemek yenmez ki
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Tabi ki hayır yok artık
10 Yorumla
+1 yılSırf seks için evlenmem ama sadece seks yaparim
10 Yorumla
+1 yılSırf seks için evlenecek kadar asalak olmadım
10 Yorumlatabiki hayır kimse evlenmez
10 Yorumla
+1 yılHayır. Sevmediğim biriyle cinsellik bile yaşamam
10 Yorumla
+1 yılYok daha neler
20 Yorumla
+1 yılAsla evlenmem öyle saçma şey mi olur
20 Yorumla
+1 yılEvlenmem
20 YorumlaHayır
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılHayır
20 Yorumla - Devamını Gör (29)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler