Ailem dindar ve baskıcı bir ailede büyüdüm buyüzden cinsel anlamda bastırıldığım için uzun bir süredir birlikteyiz birşeyler yaşadık sevgilimle cinsel çekimimiz çok fazla bu yönden çok memnunum ikimizde doyumsuzuz. Sanal konuşuyoruz konuşurken aklına gelebilecek bütün fantezilere giriyo. Türban , Çarşaf fantezisi , neredeyse baba kız bile yapacaktık ben istemedim. Bastırdığımız duyguları yatakta ortaya çıkartmak gibi bir nevi...
her şey hoş fakat ağır küfürler ederek konuşuyoruz fantezi olarak hoşumuza gidiyo ikimizde farkındayız. her gün daha da fazlasını katıyo üstüne bu ilerde evlenince sorun olur mu sizce?
Ve birsürü fantezi konuştuk yaratıcılık ta biyere kadar her şeyi bianda tüketmek istiyor beni doruklara çıkartmak istiyor ama acele etmek istemiyrum napmalıykm 🙄
her şey hoş fakat ağır küfürler ederek konuşuyoruz fantezi olarak hoşumuza gidiyo ikimizde farkındayız. her gün daha da fazlasını katıyo üstüne bu ilerde evlenince sorun olur mu sizce?
Ve birsürü fantezi konuştuk yaratıcılık ta biyere kadar her şeyi bianda tüketmek istiyor beni doruklara çıkartmak istiyor ama acele etmek istemiyrum napmalıykm 🙄
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer