Soru detayları: Sevgilimle sanaldan tanıştık 2 aydır konusuyoruz 1 ay sonra gelecek ve burda yaşayacak bix 2 ay birbirimizi tanıyalım sonra cinselik olur dedik oda sevişme tarzı vs ama şimdi tuturdu gelmesi de 15 gün 1 ay kadar uzadı geleyim 1 ay sonra olacak olsun diyo 2 ay desem de Yok diyo libidosu çok yüksek biri anlıyorum ama bende 2 ayda tanıyalım diyom siz ne zaman oldu aranızda hemen olunca aa bu kız olmaz deyip olup ayrıldınız mı yoksa
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bizim ilişkiye başladıktan 1 ay sonra oldu. Öyle tanışma faslını uzun tutmamıza gerek yoktu çünkü zaten 2 yıldır arkadaştık sevgili olmaya başlamadan önce.
01 Yorumla
Soran+1 yılAma sen öncesş vsr bebeğim 😄
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
10Cevap
+1 yıltanıştıktan 1 hafta sonra görüşmüştük, 3-4 gün sornada ki 2. buluşmamızda yaşamıştık herşeyi... karşılıklı uyum ve çekimle ilgili birşey öyle süre hesabıyla olmaz..
05 Yorumla
Soran+1 yılEee devam ediyor mu ona karşı hisleriniz vs
- +1 yıl
uzun zaman önceydi.. ama unutamadığım birisidir... 2-3 ilişkiden sonra hergün evlilik istediğini dile getirmesi ve başka konu konuşamaz hale gelmemiz sebebiyle bitti.. Bu durum bende evlilik için kullanılmışım hissi uyandırdığı için soğumuştum... ama onu unutamadığımda bir gerçektir. Adrenalin dolu unutulmaz şeyler yaşamıştık.
Soran+1 yılEe evlenseydin 😄 yani ciddi bi ilişki olsaydı keşke hala unutamamışsın zaten
- +1 yıl
evlilik için güvenememiştim.. dürüst gelmemişti o zamanlar.. tam tanıyamamıştım da daha 2-3 hafta olmuş tanışalı hemen evlenelim der mi insan..
Soran+1 yılHe pardon ben sanıyorum 1 2 ay flört de var. Ama kadınlar cinselik yaşadıktan sonra güvenmiştir ondan der yani
Gizli Üye(25-29)+1 yılben sevgilimle dating app ten tanıştım o bekleyelim istersen dedi ben istemedim yani 15 gündür tanışıyorken
03 Yorumla
Soran+1 yılEee ne kadardır berabersiniz
Cevap sahibi+1 yıl4 ay. okulu bitirdiğimde evlenicez
Soran+1 yılAyy hadi inşallah çok sevindim yani bu benim değerimi düşürmes gözünde o çok istiyor çünkü
Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Önce yakından bi ölç biç ondan sonra birlikte olursunuz acelesi neymiş sabretsin
07 Yorumla
Soran+1 yılSabretmek istemiyo işte
Soran+1 yılBende bu 2 ay ya da 1 ayda kendime bağlamam lazım
Soran+1 yılHayatında İlk defa bir kadını bukadar arzuladğı söylüyor
Soran+1 yılTabi yani
+1 yılİlk bir ay sonra falan oldu 5 yıldır birlikteyiz
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki 1 ay sonra isteyen sizdiniz değil mi gözünüzde o kabul edince değersizleşti mi ya korkum olup sonra benden ayrılması hevesi alır gider diye
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılAdamlar sevişme çizelgesi yapmış ln
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bence sadece cinsellik için geliyor gibi
00 Yorumla
+1 yılSevgilim olmadı ki birlikte olayım
00 Yorumla
+1 yılIstedigim her an sevisirim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. sen tanı yüzyüze öyle yap hemen acele etme
00 YorumlaBakire misin
07 Yorumla
Soran+1 yılGibi
Soran+1 yılOha hayvan değilim arkadan yapcam bakireyim
Soran+1 yılVercem dedim mi? Yoo cinsellik illa sokmak mı insanlar sevişemez mi
Dikkat et
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi