Gizli Üye(25-29)+1 yılBir dakika sen 25 yaşındasın sevgilin de 42 yaşında mı? Hmm ee canım adam senden bayağı büyük tamam aşkın yaşı Olmaz pek doğru ama adam biraz fazla büyük oo sen benimle sevgili olsan çok mutlu olursun 🤭 bana sabahtan akşama kadar sevişmekten bahset saatlerce sohbet ederim hiç sıkılmam hatta beraber yaşarız da ilişki 😅🤭 ama tabi sevgili olsaydik dedim
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ortak birşeyler yapın.. ya da ikiniz de farklı şeyler yapıp deneyimlerinizi birbirinize anlatabilirsiniz.. canınız sıkılınca zaten olayı sevişmeye doğru götürürsünüz 🤪😇
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Amacın o olunca kendine engel olamazsın fizik olarak sevgilinden bir adım öndesin sanırım o senin kadar istekli değildir. o doyduğunda sen hala isteklisindir.
02 Yorumla
Soran+1 yılO da cok istekli benden daha cok istekli
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl42 yaşında adam diye başlayan bebeler , 42 yaşımdayım en az 2 günde 1 yapmadan duramıyorum yetmiyor mast yapıyorum , yetmiyor gizli sevgilim var arada eskort alıyorum. Kaçtane 42 yaşında adam seks yaparken gördünüzde boş konuşuyorsunuz? Sen devam et mutlu olmaya , bu süt çocukları daha deliği bulamaz.
16 Yorumla
Soran+1 yılValla sevgilimden çok memnunum her anlamda allah nazardan korusun aşk , cinsellik her şey çok güzel
Cevap sahibi+1 yılBiliyorum , kıskançlıktan neler yazmışlar. Kusura bakmasınlar kendileri 40 yaşa gelince herşey bitecek sanıyor. asıl hayat 40 da başlıyor
Soran+1 yılErkekler çok geç olgunlaşıyor :) neden genç biriyle birlikte olup kendimi yaşlandırıyım ki 😏 adam yakışıklı beni seviyor maddi durumu iyi
Cevap sahibi+1 yılEvet bir kadını nasıl mutlu edeceğimizi biliriz. Cinsellikte aktif bir kadın yaşlanmaz , kadın mutlu bakımlı olduğu sürece genç kalır , ama maddi yokluk duygusal çöküş yani birinin onu üzmesi kadını yıpratır.
Cevap sahibi+1 yılDarısı benim başıma ,
Gizli Üye(30-35)+1 yılYargılamıyorum sadece soru 42 yaşında adam üstelik sevgilin bi gün ayrılacaksınz o zaman pişmanlık duymayacak mısın Seks yaşadığın için birde ileride hayatına başkası girecek belkide evlenmek isteyeceksin önceki ilişkin aklına gelip rahatsızlık duymayacak mısın ileriyi düşünmeden nasıl hareket edebiliyorsun merak ettim gerçekten sadece soru cevaplarsan sevinirim
16 Yorumla- +1 yıl
Niye pişmanlık duysun bekleye bekleye zamanını bir bilinmezlik ugruna bosa mi gecirsin. İlerde kocasi olursa onla da yapar problem?
Cevap sahibi+1 yıl@GeriDöndümBebek hani kızlar biriyle birlikte olunca belli oluyo ya mantık olarak o bakımdan bi de vicdani açıdan bi soru sordum ama kendisine sana değil
- +1 yıl
Belli olsun ne olmuş seçen kadındır erkeginki belli olmuyor diye eski hayatı "temiz" mi sayiliyor birakin Allah aşkına
Soran+1 yılNiye ki benim öncesinde de bi hayatım vardı eğer evleneceksem zaten eşim güçlü karakterli hayatının ipleri kendisinde olan biriyle birlikte olmuş olacak böyle şeylere takılacaksa hayatımda yeri yok. Yaşı evet benden büyük ama gerçekten çok aşığım
Cevap sahibi+1 yılAşık olabilirsin doğaldır ama umarım yaşı itibariyle evli değildir ki sen kötü bi pozisyonda olmayasın bişeyler yaşayıp seni bırakmaz umarım insan sevdiğiyle evlenir ve evlenmelide seni gerçekten seviyosa bunu ister gençsin umarım yanlış biriyle beraber değilsindir ileride pişmanlık duyma
Soran+1 yılHaklısın ama bekar evlenmek istersem evlenecek biri ama evlilik büyük karar iyi düşünmek gerek
Gizli Üye(30-35)+1 yılyaşamayan bılemez ben de kendımden 27 yaş buyuk bırıyle ılışkı yaşıyorum gayette memnunum sizinki o kadar çokta değil milleti aldırma olgunlar aşırı zevk verır ve işi çok ıyı bılırlar unutma derım ve de bu ergenlere hiç benzemezler 😛
411 Yorumla
Soran+1 yılWowww sen ciddi misin? Bu arada haklisin cok iyiler ama biz evlenecegiz gibi duruyor
- +1 yıl
Baban yaşındakiyle ilişki yaşarken senin utanman gerekirken bunu eleştirenlere mi laf atıyorsun. Siz bacak aranızın yangını söndürmeye çalışıyorsunuz sadece, sevgi değil bu azgınlık.
Cevap sahibi+1 yıl@madeinturkey_ kes sesini kimin ne yaşadiğini biliyor musun da bizi damgaliyorsun işine bak bizim namusumuz seni alakadar etmez!!!
Cevap sahibi+1 yılEvet ciddiyim burda da kaç kere paylaştım herkes eleştirdi umrumda da değil anın tadını çıkarmaya bak yaşı da çok büyük değil kafana uyuyorsa evlenirsiniz
- +1 yıl
Anın tadını değil azgınlığın tadını çıkarıyorsunuz.
Soran+1 yılSeni ilgilendirmez, bizim sorunumuz yok sana da laf etmek dusmez
- +1 yıl
Tamam baban yaşındakiyle seviş sen iyice
Cevap sahibi+1 yıl@madeinturkey_ kardeşşş hayırdır sana giren çıkan mı var da bu kadar garezleniyorsun herkesin hür iradesi var istediği yaşla ilişki yaşar kaybol artık!!!
- +1 yıl
Size giren çıkan var bana değil. Ben ahlaki olarak yanlış buluyorum o kadar.
Soran+1 yıl@madeinturkey_ senin ahlaki e iki kisinin rizasiyla birlikte olmasi uygun degil ama cocuk istismarlari, tecavuzler, siddet uygun degil mi? Defol git ahlak bekcisi once kendini duzelt. Aklin kit fikrin kit
- +1 yıl
Ben onlara da karşıyım, babası yaşındaki adamın altına yatanlara da karşıyım. Kudurmuşsunuz, bacak aranız yanıyor. Amaç sevgi değil yangın söndürmek sizdeki.
+1 yıl35 Yorumla- +1 yıl
Aman kiz erkeğin canina minnet kızı mutlu etmeye baksın elinde talih kuşu var
Soran+1 yılHaha dinlerken güldüm çok tatlişkosun 😀 boğmayacağım artık adamı kovalıyorum resmen
Soran+1 yıl@GeriDöndümBebek çok haklısın talih kuşuyum 😏
- +1 yıl
Sen bu işi biliyorsun 😄👍🍦🌹
Aranızda 17 yaş fark var birkaç sene sonra amcanın enerjisi daha hiç yetmeyecek sana acaba o zaman ne yapacaksın aldatma dışında? 😃
14 Yorumla
Soran+1 yılEnerjisi çok iyi şu an bence 15 yıl daha götürür beni ☺️
Soran+1 yılBen de 40 olucam imkanlarının tadını cıkarırım 🤓
Bunu onun sana yaklaşımından anlarsın biz nerden bilelim? Tanımadığımız insanlar hakkında yorum yapmamızı bekliyorsunuz.
02 Yorumla
Soran+1 yılBugun sordum cok mutluymus 🤭
Sen mi sevişmek istiyorsun. 10 numara partnersin. Ama adamın fikirlerine de önem ver. Film falan izleyin.
01 Yorumla
Soran+1 yılFilm izleyemiyorum dikkat eksikligi var bende ama zorlarim artik kendimi, karantinada birlikte kalinca anca yemek yapiyoruz, zorluyorum temizlik yapiyoruz ve habire sevisiyoruz. Kendimden utaniyorum artik onu zorlamiyorum canina minnet ama
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sevisceniz bol bol :) aah ah nerede b nde o şans.:) Sevgilin coook şanslı sürekli savisme oouww ateşli bir partner
03 Yorumla
Soran+1 yılDarisi basina :)
Sen zamanı kaliteli yaşıyosun anı yaşa bnce full dewamm..
30 YorumlaNe güzel işte sürekli seks var😉banada senin gibi biri lazım
10 YorumlaBulmuşsun yolunu ve seni sürekli mutlu ediyor. Daha ne kadar kaliteli olabilir ki
00 Yorumla
+1 yılAsıl eşin sürekli sevişmeye bağlamalı. Sonuçta 42 yaşında adam 25 yaşında çıtır ile birlikte.
00 YorumlaYemek spor sinema oyun olabilir kitap okuma ve tahvili olabilr
10 Yorumla
+1 yılYaş farkını sorun etmemen çok hoş 😊
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlenmeden olmayacağım için bana yanlış geliyor umarım evlenirsiniz
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMasallah ben Şu an bebek birisyle cikiyorum gibi sbshs
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılAdama cenneti yaşatıyon şu dünyada ses etmesin bi zahmet
00 Yorumla kdldöd bu saatten sonra o ilişkiden kalite beklemek de... ne bilim 😀😀
21 Yorumla
Soran+1 yılYok ya aslında çok şey paylaşıyoruz ama öyle evriliyo🤭
+1 yıl25 yaşında bi bayan 42 yaşındaki biriyle neden swvgili olurki 😂 💰 para her halde yine
01 Yorumla
Soran+1 yılKime gore neye gore para? Bana sagladigi maddi imkan yok
+1 yıl42 yaşındaki adamdan yuksek performans ve istek bekleme daha 25 yaşındasın ileride daha da çok sorun olacak
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılbence sevgılının hosuna gıdıyordur benım hosuma gıderdı
00 Yorumla 42 yaşındaki bir adam tabi ki mutlu olur 25 yaşı daki bir citirdan
00 Yorumlakaliteli zamanın mucidi olarak önerilerde bulunabilirim salkdj akşlds
00 Yorumla
+1 yılbence bundan daha kaliteli nasıl zaman geçebilir?
13 Yorumla- +1 yıl
yeni şeyler deneyn fantezi falan.. açık değil mi bu duruma
Soran+1 yılPek değil utangaç
- +1 yıl
mmm sen açıcan onu bende utangaçtım sevgilim açtı
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. var mı senden bitane daha
02 Yorumla
Soran+1 yılBilmem
+1 yılO iş fucbkdylige dönmüş
01 Yorumla
Soran+1 yılValla hiç dönmedi birlikte yemek yapıyoruz kitap okuyoruz, çalışıyoruz, alışveriş yapıyoruz, tatile gidiyoruz
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Kıymetini bilsin bence
04 Yorumla
Soran+1 yılBiraz biliyor ama yeteri kadar değil
Soran+1 yılMesela eski eşini takıyorum azıcık onu daha mo çok mutlu etmeye çalıştı gibi triplere giriyorum
+1 yılIyi yapiyosun canım boşver gencsin sevis gitsin
10 YorumlaBaban yaşında adamla mutluluklar dilerim
10 Yorumla
+1 yılEvde bulusmayin dicem de karantina var ya
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgilisiniz ve yapıyonuz valla bu nesil iyi ce sapıttı. Kıyamet yakın 👌🏻
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 773 cevap paylaştı. Helal OLSUN süpersin böyle birtane bende bulsam
00 Yorumla
+1 yılMemlekette aranılan kadın modeli :)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılAranızda duygusallık yükseldikce cinselige dönüşür
00 Yorumla Hayalimdeki ilişki awk
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSü*yanci sayisinda gözle görülür bir artiş var.
12 Yorumla
Soran+1 yılNerem sübyan ki benim? Yüksek lisans bile iki yıl önce bitti
Cevap sahibi+1 yılS*byancilikla yükseklisans ne alaka. Her şeyin bir dengi var. 25 yaş için 42 normal mi? Ha dersen bu benim hayatım. Ben de derim bu benim düşüncem gerisi beni bağlamaz.
+1 yılboyle bir sevgilim olmadiki off ya
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMetres muamelesi görmüyor musun?
07 Yorumla
Soran+1 yılHayır prensesi gibiyim daha çok
Cevap sahibi+1 yılYarın bir gün tekmeyi basar
Soran+1 yılHiç de basmaz idrak edemediğin şey onun sevgilisiyim asla bi talebi yok birbirimizi seviyoruz heryerde de sevgilisi olduğumu söylüyor
Cevap sahibi+1 yılTalebini karşılıyorsun ya daha ne olsun
Cevap sahibi+1 yılPeki cinsellikten sıkıldığında?
Soran+1 yılDuygusal olarak çok bağlıyım beni sevişi önemseyişi ilgisi
Cevap sahibi+1 yılSeks yaptığın icin ilgi göstermesi doğal değil mi iki hafta verne bakalım ne diyecek
+1 yıltelevizyon izleyin.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 348 cevap paylaştı. Banada böyle bir kadın lazımmm
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBana bi sen lazım. Ihtiyacim olan şey tamda.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kaliteli biriyle kaliteli zaman geçirilir
00 Yorumla@jcometopapa neden biz şanssızız
16 Yorumla- +1 yıl
Palavra sıkıyor boş ver
- +1 yıl
Kuruyemişciye gidelim
- +1 yıl
Emek gömek bana uyar
Soran+1 yılYok gerçekten palavra değil, aşığım :)
Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. işte herşeyi sekse bağlama
00 YorumlaEvlenin konu bitti
02 Yorumla
Soran+1 yılOlabilirrr de nasip
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılzevkin dibine vurun boşver keyfine bak
00 Yorumla
+1 yılhep o is nereye kadar
10 Yorumlaböylce iyidir devam et
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYetebiliyor mu? 🤔
04 Yorumla
Soran+1 yılFazlasiyla... Hem de her anlamda
Cevap sahibi+1 yılO yaştan sonra cinsel anlamda yetiyorsa helal olsun 😂
Soran+1 yılSen de o yaslara geleceksin bence cok buyuk konusma bu yas bagimsiz bisey eski sevgililerim gencti ve cinsel anlamda hepsi cok kotuydu hersey berbatti hic keyif aldigimi hatirlamiyorum. Kendimde kuruluk problemi var saniyodum artik yatak sirilsiklam oluyor
Cevap sahibi+1 yılYerim senin o ıslanan yerlerini 😍 enerji düşüyor bebeğim
Gizli Üye(30-35)+1 yılKaç dk sürüyor
04 Yorumla
Soran+1 yılNazar etmiyim adamı
Cevap sahibi+1 yılOrtalama 20 dk sanki neyin nazarı
Soran+1 yılYani o civarda ama ten uyumu iyi
Cevap sahibi+1 yılTen uyumu dediğiniz şey nedir onu bilmiyorum
Aynı ben
41 YorumlaDoymuyorsun demekki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıledepsiz
10 Yorumla