Cinsel Yaşam Sevişmek mi, seks mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Hangisini daha çok seviyorsunuzz?Hangisi daha zevkli oluyor? Sevişmek mi, seks mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
35Yas Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Sevişmenin tadı farklı yaaa. Dudakları emmek göğüsleri sömürmek bacak arasını somurmak vucuud koklamak oksamak sevmek tadını almak seksten daha fazla haz veriyor. 0 0 Yorumla
cunnulinguscandır Takip Et Master Yaş: 58 , eic 77% +1 yıl insana sevişmek zevk verir. zaten seks kelimesinden gıcık alıyorum. içerisinde her poku pisliği barındırıyor. cinsellikte ilişki fiziksel doyurur sevişme ise hem ruhen hem fiziksel doyurur 0 0 Yorumla
by_naturalist Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 72% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. ikiside güzel aslında ama saplantılı bir oral hastası olarak sevişme bence.. bayılırım.. asla hayır diyemeceğim bir zevk 0 0 Yorumla
NeyyMıstafamNeyy Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 93% +1 yıl Ne seksi ne sevişmesi oruçluyum. Yapma lütfen 2 3 Yorumla Soran +1 yıl Kusura bakmaa. d 🥺 Yorumla NeyyMıstafamNeyy +1 yıl Kusura belediye bakar😂 Yorumla Soran +1 yıl Yapma bee cnmvnvldmx Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Birinci kural seks için iyi bir ön sevişme. Sonra çılgınca seks. Ayrılmaz ikili sevişme ve seks. 0 0 Yorumla
Tilson Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl İkisi bir bütün zaten sevişmeyle başlar seksle devam eder😉 0 0 Yorumla
yagmuuradam Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sevişmek daha masum, seks daha hayvanca bir olay ben ikisini aynı anda tercih ederim 0 0 Yorumla
Physicist_Tr Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 74% +1 yıl Sevişmek > Seks her zaman bunu savunurum. 0 0 Yorumla
ckr035 Takip Et Bilge Yaş: 26 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 468 cevap paylaştı. birbirini tammalayan şeyler 0 0 Yorumla
magnumelegant Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Kuşkusuz sevismek 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Sevişmenin tadı farklı yaaa. Dudakları emmek göğüsleri sömürmek bacak arasını somurmak vucuud koklamak oksamak sevmek tadını almak seksten daha fazla haz veriyor.
insana sevişmek zevk verir.
zaten seks kelimesinden gıcık alıyorum. içerisinde her poku pisliği barındırıyor. cinsellikte ilişki fiziksel doyurur sevişme ise hem ruhen hem fiziksel doyurur
ikiside güzel aslında ama saplantılı bir oral hastası olarak sevişme bence.. bayılırım.. asla hayır diyemeceğim bir zevk
Ne seksi ne sevişmesi oruçluyum. Yapma lütfen
Kusura bakmaa. d 🥺
Kusura belediye bakar😂
Yapma bee cnmvnvldmx
Birinci kural seks için iyi bir ön sevişme. Sonra çılgınca seks. Ayrılmaz ikili sevişme ve seks.
İkisi bir bütün zaten sevişmeyle başlar seksle devam eder😉
Sevişmek daha masum, seks daha hayvanca bir olay ben ikisini aynı anda tercih ederim
İkisininde tadı güzel
Sevişmek > Seks her zaman bunu savunurum.
önce sevişme sona seks
İkisi beraber güzeldir
İkisini de
birbirini tammalayan şeyler
Kuşkusuz sevismek
sevişmek
Tabi ki seks