Yine psikolojik..
İnsanlar sahip oldukları şeylerin daha iyisini, daha önemlisini, bazen daha güzelini, başkalarında, özellikle de yakın çevresinde gördüklerinde içten içe bir hazımsızlığa kıskançlığa düşerler genel itibariyle. Arkadaşınızın söyleminden yola çıkarsak büyük ihtimalle eşinizi, kendi eşinden daha çok beğeniyor ve haliyle içsel bi kıskançlık yaşıyor gibi. Yine kendi iç dünyasında yaşadığı bu kıskançlık ve dolayısıyla ortaya çıkan hazımsızlığını bi şekilde bertaraf etmek eylemine girişiyor ve bu eylemini bi takım söz ve davranışlarla açığa çıkarıyor olabilir. Velhasıl size karşı sunduğu o cümle, içinde yaşadığı hazımsızlığının dışa vurumu gibi.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBen bu hatun ırkının yaşam tarzını anlamadım.
Bir erkek versiyonuna bakalım.
- Yaa benim hanımda bir şeftali var varya bir sulu bir görsen birader.
Bunu diyen biri direkt P. ezewengh damgası yer ve suratının ortasına kafa yer ve yere düştüğünde karaciğerine sağlam bir tekme ve suratına yeşil balghamı yiyerek Ghodoshhh!!! Diye bağrılarak orada vedalaşılır.
Senin bu arkadaşın ne tür bir ;
00 Yorumla
+1 yılBir kaç sebebi olabilir. Ya gerçekten dediği gibi kalın ve hava atmaya çalışıyor sana. Ya kocasıyla beraber konuştular seni ayartmaya çalışıyorlar seni de dahil edecekler. Ya srkadaşın senin kocanın penisi hakkında bilgi almak istiyor merak ediyor. Başka şeyler anlatıyor mu sadece bu mu
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. duvara karşı diye bi film var. Orda da böyle kadınlar bi ara gelince kocan nasıl yalıyor mu diye sorup gülüyorlar. Sanırsam Türk aile yapısın da. Kapı komuşular eltiler kuzenler bu şekil yan yana geldi mi konuşuyor. Bak sana biride gelmiş sana penis kalın demiş. Var bunda bi iş
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
167Cevap
+1 yılMahrem konular bunlar. Bunu kendi aralarında konuşan, birbirlerine geceliğini gösteren tanıdığım kişiler var, hatta cinsellikle ilgili konuşmalarına beni de dahil etmeye çalışıyorlar, ben dahil olmam bu tür mevzulara ve hoşlanmıyorum bu tür konular hakkında konuşanlardan.. Kendi kardeşleriyle de bu tür sohbetler de bulunan kadınlar var. Adı üstünde özel hayat, mahrem. Belki karşındaki kişi hayal edecek sen anlattığında hayatındaki kişiyi.. Belki senin birliktelik yaşadığın kişi, anlattığın kişinin hayallerinde oluyor senin iştahlı anlatımından dolayı.
Özel hayatını apaçık bir şekilde hemcinsine anlatan insanlar güvenilmez kişilerdir. Bu mevzular gizli kalmalı, insan mahreminin mahremiyetini korumalı61 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
Gizli Üye(25-29)+1 yılBana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim dicem çünkü buraya yazacağına kadar kendisine direkt sorabilirsin. Bence de yaptığı saçma veya sebebi her ne olursa olsun artık senden akıl mı almak istiyor grup mu yapmak istiyor nedir o da manyak ama illa senin rahatsız olduğunu anlamış olmalıydı veya sen belli etmiyorsun sapık zihniyetli biri büyük ihtimal yoksa neden etsin ki akıl mı danışacak tövbe tövbe djdjdj yani belki sen de bir şeylerden bahset niyetiyle konu mu açmaya çalışıyor ki acaba
60 Yorumla
+1 yılBazı kadınlar ya da erkekler boş boğazdır. Yani olur olmadık her yerde mahremiyetlerini anlatabilirler.. Bu durumdan rahatsızsan neden ona bunu kesin bir dille söylemiyorsun ki. Sen izin vermediğin müddetçe tutup zorla yatak odasını anlatacak hali yok diye düşünüyorum. karşımızda ki insana biraz da biz o konuşma hakkını ve zeminini sunarız. Keyifli geceler.
21 YorumlaSiz ona bu konuyu anlatma hissini verdiginiz icin oda size anlatiyor. Eger sizde ciddi bi sekilde sert bir tepki koysaydiniz anlatmazdi.
Şurda anlasiliyor ki ( cok sanslisin diycem bakalim tadina bak diycek mi) die boyle bir cumle kurmussunuz, burda anlasilan şu ki teklif etmeni beklerim demek oluyor. Tum bu konusmalarin konusulmamasini istememis olsaydiniz bunu basta soylerdiniz.
Bu yazdiklarimdan gucenmeyin dogrulari soylemek gerekir.
Bende soyle bi cumle kursam (Merak ettiginiz bisey olursa beklerim, yazmak isterseniz). Sizde burdaki asıl neyi soylemek istedigimi anlayin. Size ne hissi verdim bilin bakalim.10 Yorumla
+1 yılya 3 lüye davet ediyor.. ya da Bamyası küçük abartıyor genelde olmayan birşeyi abartır bizim insanımız 🤣🤣 Kaç kurtul niyeti iyi değil o karının. ya da karşılık ver benimkininde pipisi Long dong silver in ki gibi de o kim derse google aç göster 🤣
63 Yorumla- +1 yıl
kadın kadını ıstemez ama yatakta
- +1 yıl
@anticorr00 isteyenler var merak etme
- +1 yıl
hım kac kadına teklıf ettıysem hep erkek ıstedı
Gizli Üye(25-29)+1 yılbazı insanlar bu tür konuları anlatmayı matah bir şey zannediyor. bize ne kocasının penis boyundan veya kalınlığından? bence çok itici bir şey. art niyetli değilse yani diğer yorumlarda öne sürülen şeyleri düşünmüyorsa boş bir insan. başka işi gücü olmayan sapık zihniyetli birisi. sabah akşam penis mi konuşalım başka işimiz mi yok ne manyak insanlar var bu ülkede ya :D
50 Yorumla
+1 yılDemekki onun için kalın olması çok önemli ve özel. Senden beklediği tepki. 👉🏻 Ayyyy banada nasib olsun inş benim kocamınkide kalın olur ilerde 🤣🤣🤣 sanırım hava attığını düşünüyo böylece. Gerçekten bazıları çok tuhaf
922 Yorumla- +1 yıl
Kadınlar her konuda hava atmayı sever😂
- +1 yıl
Yatak odasından bahs edenler hep tuhafıma gitmiştir😅 çok şükür onlardan değilim
- +1 yıl
Çok haklısın bi de durduk yerde konusu bile yokken bahsedenlerden hemen uzaklaşırım
- +1 yıl
Aynen ya da birinin gelip sorması en cringe olay. En son ne zaman yaptın? O işler nasıl gidio vs vs öğkk🤮
- +1 yıl
Annen mii anneniz o işi nasıl soruyor size utanmıyor mu ya da utanacağınızı düşünmüyor mu yaa düşüncesizler ve de o annen yani ne demeni bekliyor
- +1 yıl
@supangles aynen 😂
- +1 yıl
@sevgiİçinSavaş yok annemden bahs etmiyorum ciddi cidd bazı kadınlar arkadaş ortamında soruyor çok şükür annem sormadı hiç 😅
- +1 yıl
@Esmerpns napalım gidelim sünnetsiz gavur biriylemi olalım? Hem ucundan azcık gidince emin olun boydan kaybetmio kendi oğlumdan biliom. Dinimizde sünnetsizle evlenilmez vardır Rabbimin bi bildiği.
- +1 yıl
Sünnetli organ çirkindir, sakattır, eksiktir, sünneti penis başı nemlidir, kaygandır, vajina ile uyumludur, sünnetsiz beş kat fazla zevk alır, sünnetsiz penis le yatan kadın iki kat fazla zevk alır, daha iyi orgazm olur, çocuğu sakatladınız. Türk kadınları doğal penis bilmiyorlar, yokluktan, kültürden sevmedikleri insanla yatıyorlar, çoğu berbat bir hayat yaşıyor.
- +1 yıl
@Esmerpns yaa bi sg. Kanka bişey bildiğin yok o giden sadece deri ve de erkete olunca zaten geri çkiliyor bir de dinimizin söylediği şeylerin vardır bir hikmeti hep ben sağlık okuyorum o deri parçasında bakteri parazit vs. Birikmesi olabiliyor hastalık kapıyorsun onun alınması da bu durumu ortadan kaldırıyor
- +1 yıl
Hee Anne daha tuhaf durur da başka bi kadının söylemesi de tuhaf cidden banane senin kocanla ne yaptığından nasıl olduğundan ben kocamın orasıyla değil karakteriyle ilgileniyorum senin ilgi alanın farklı demek derdim herhalde ben olsaydım 😂😂
- +1 yıl
@esmerpns Nicke bak nickte hayır yokki😂😂 sen kendin sünnetsizsin heralde karşim biz memnunuz halimizden hayatımız berbat değil hamdolsun. Hem bu kdr bilgiyi nerden biliosun sen?😂 emin emin konuşuyon bi şüphelendim yani 🤪 hiç sünnetsiz merakım olmadı bu saatden sonrada olmaz 😅
- +1 yıl
@SevgiİçinSavaş aynen valla yeni evliyken bi iş arkadaşım bana ilk gecem hakkında bilgi soruyo😂 bende saf saf kızın içini rahat ettirim diye anlatiom. İşte şöyle canın yanio böyle alışıyon diye. Bana sormasınmı kaç cm hey Allahım 😂😂 sanki ölçtüm ayrıca onla ne alakası var. Dedim yav bi git şurdan 🤣 bazı insanlar garip
- +1 yıl
Salak karı yaa ne yapacan deseydin 😂😂 eline metreyi alıp da ölçmeyen ne biliyim yani cksmcnwj
- +1 yıl
Aynenn ahahahhaha
- +1 yıl
Niye avrupaya gitsinler anlamadım belki tr de memnunlar hallerinden. Ayrıca bende avrupadayım ve eşim sünnetli çok şükür 😅 Cahile laf anlatmak zor hala sakatlıktan bahs ediyor 😂 git bi iki ilim öğren Allahın sünnetsizi daha erkek olmamış konuşuyo
- +1 yıl
Helall be sana böyle düşünmen çok hoşuma gitti teşekkürler boş ver bu cahil adamı da önce biraz tıp okusun Biraz araştıdın da sünnetin faydalarına baksın salak
+1 yılÇok büyük bir ihtimal ile sizi ve eşini yakın temas halinde istiyor. Yani böyle bir fantezisi olabilir. Buna üçlü seks deniliyor. Evli çiftin yanına taze bir kız girer ve onunla ilgilenirler. Bu olay biraz alışılmışlığın dışındadır ve genellikle evli kadınlar bu fanteziyi daha çok istiyor. Bu fantezi çeşidini Türkiye gibi bir ülke kolay kolay kaldıramaz.
20 Yorumla
+1 yılTerbiyesizlikten başka bir şey değil. Eşler arasında en özel bilgiyi neden 3. Bir kişiye ballandırarak anlatır ki bir insan. Mide denen bir şey kalmamış. Sonra vay efendim evimde yiyip içen dost dediğim arkadaşım kocamla kaçtı
71 Yorumla- +1 yıl
Kitabın ortası burda sakli 😃
Bazı kadınlar özel hayatı bilmez ve karşısındaki insanlarında bu tür sohbetlerden hoşlanacagını düşünür, eğer sen öyle düşünmüyorsan bunu ona tavırların ile belli edebilirsin
81 YorumlaNedense kadınlar erkeklere nazaran özel şeylerini paylaşmak konusunda daha rahatlar.
Bir erkek en samimi arkadaşına bile eşimin ozel yerleri şöyle böyle demez.
Arkadaşına gelecek olursak.
3 ihtimal var.
Kendini övmek için söylemiş olabilir, iri penisli birine sahibim diye.
Kıskandırmak için olabilir.
Seni meraklandırmak için olabilir.
Güncellemedeki açıklaman mantıklıydı.
Sor bakalım ne diyecek, bizimle de paylaşırsan fena olmaz.10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 310 cevap paylaştı.
+1 yılbunu övünülecek bir şey zannedecek kadar zavallı aciz kişiliği var demek kiii önemsenmeyecek bir organı bütün hayatı görüyorrr kendince acınacak haldee dişisi erkeğii yokk tamamen gavatlıkk türünde bir şey buu eziklik yaa
40 Yorumla
+1 yılSevdigim adamın adını bile sakınım ben bunlardaki genişlik uzayda yok
72 Yorumla- +1 yıl
Sizin gibi kizlar nerdeler. Ciksinlar gun yuzune nolur.
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadinlarin cogunun boyle oldugunu gozlemledim. Ovunmeyi seviyo kadiinlar. Erkekler eslerini anlatmaz. Kadinlar detaya bile giriyor konusanlar. Sonrada anlattigi arkadasi farzedelim ki esiyle mutsuz cinsellik yasamiyor ya da esininki kucuk, arkadasinin anlattiklari geliyo aklina. Merak ediyo, acaba cokmu buyuk. Oyle oyle niyeti bozuyo. O yuzdendir en yakin arkadasimla aldatti kocam diye cok ornek vardir. Kendisi ediyor kadinlar. Mahrem diye bisey vardir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMuhtemelen senin tepkini ölçüp senin de ilginin olup olamayacağını ölçüyor olabilir. Eşi ile senle grup yapma fantezileri olabilir. Eğer senden olumlu tepki alırsa belki sana açılabilir. Ama sen bu tarz bir insan olmadığım İçin normal olarak olumsuzsun. Ama ısrarcı olmaya devam edecek.
peki bu bayanın sana olan ilgisi nasıl. Senin vücudunu çok övüp şaka ile vücuduna dokunuyor mu? Yani lez diye şüpheleniyormusun peki😊😊00 Yorumla
+1 yılKadınlar sahip oldukları herşey ile diger kadınları çatlamak isterlerler... Gercek olmayan şeyleri bile gerçek gibi anlatırlar 😃😃 en iyi senin bilmen lazım... Hee belki cani çeken olursa grup filan teklif edecek te olabilir 😃😃
10 Yorumla
+1 yılSeven insan başkasına asla sevdiginin birseyini söylemez söylerken kıskanır kandıki mahremi..
60 Yorumla
+1 yılbilmem gurur duymak için olabilir arkadaşlar arasında hava atmak için olabilir , aralarına 3. kadın arıyorlardır biri çıkar canım çekti der diye olabilir.
20 Yorumla
+1 yılBilmiyorum bir problem vs olmadığı sürece anlatılması hoşuma gitmiyor. Problem olsa bile tutup sevgilinin penisinden ya da kalçasından bahsetmek gerçekten karaktersizlik.
20 YorumlaKıskandırmaya çalışıyor ya da her akşam canı yanıyor ya size dert yanıyor olabilir.
50 YorumlaMillet parasıyla bu da kocasının penisiyle hava atıyor yuhh
50 Yorumla
+1 yılpekı nerden konusuyorsunuz yuz yuzemı yoksa sanalmı?
35 Yorumla
Soran+1 yılÇocukluktan tanışıyoruz
- +1 yıl
tanısma demıyorum nerden konusuyorsunuz ?
Soran+1 yılArkadaş diyorum ys yüz yüze elbet te
- +1 yıl
tepkın ne oluyor ?
Soran+1 yılSessiz kalıyorum
Sanırım tadına bakmanı istiyor.. ama başkasının yumruğunu yemeyen, kendisininkini balyoz sanır😀arkadaşına daha kalınını bulsan tadına bakmak istermisin diye sorsana.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBazen ilişki de eşler fantezi olsun diye başkasını hayal wder ve bunu da arasında kalmak üzere eşine söyler. Belki öyle bi anda adam seni söyledi eşine. Kadın seni de yokluyor. Sen de adama karşı bişeyler var mı gibi. İkinizi de yakar o kadın 😀. Bir başka senaryo da kadın senin kocanı merak ediyor senden laf almaya çalışıyor.
Sen hoşlanıyor musun o adamdan normalde.06 Yorumla
Soran+1 yılÇiftler konuşur mu hep böyle şeyler
Cevap sahibi+1 yılBazılarının fantazisi. Konuşanlar var. Siz eşinizle bu tarz bişey konuşmadınız o esnada anlaşılan
Soran+1 yılSiz?
Cevap sahibi+1 yılBi kez konuştuk sadece
Soran+1 yılGizliden çıksrnısın
Cevap sahibi+1 yılÇıktım
- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılİçinde kalan konuları birisine anlatması gerekiyor ki içi rahat etsin demek ki sana güveniyor sana içini döküyor.. bırak anlatsın canım ne olacak ki
21 Yorumla- +1 yıl
Kocasiyla yatmak istediğini soylerse ne yapacak
+1 yılBaşkasının yumruğunu görmeyen kendi yumruğunu balyoz sanırmış.(Yumruk kelimesini malum kelimeyle değiştirin)
26 Yorumla- +1 yıl
Hahah😂😂
- +1 yıl
Hanımefendi beni hollandaya kaçırmayacak mısınız?
- +1 yıl
Kaciricam 🦠 bitsin..
- +1 yıl
Sözmiii
- +1 yıl
Kismet..
- +1 yıl
Kısmetse olur
+1 yılKocası seni belki yatakta konuştuğu için iliski anında seni ona sunmak istiyodur bi ara desene fotosu varsa bana göstersene yoksada çek de bak tepkisi ne olacak
00 YorumlaAltın, ev arabayı geçtik onunda mı gösterişini yapıyorlar 🤦♂️ Resmini çek göster inanmıyorum küçüktür sende kalın alacak kapasite yok de 🤣 ne diycek bakalım..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAcı mı çekiyormuş? Belki zannettiği kadar kalındeğildir, 8,3 cm genişliğinde 7 cm genişliğinde penis ler var, salam 6,5 cm genişliğinde, benim ki çok kalın, sende benimkiyle arkadaşına hava atmak ister misin?
015 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKalınlık 5,5 cm ve üstüdür, 6 cm çok kalın, 6,5 cm çok aşırı kalın, 7 cm olağan üstü kalınır, Türk kadınları doğal penis le sevişiyor, sünnete sakatlanmış, izli, ton farkı olan, çirkin organlara kölelik yapıyorlar.
Cevap sahibi+1 yılTürk kadınları doğal penisle sevişmiyor
Cevap sahibi+1 yılBenim ki salamdan kalın, 7,1 cm genişliği var, onun eşinin boyu standartı altındır, boyundan bahsetmemiş çünkü, eşinin ki yüzde 99 çirkindir, sünnetli penislerin çoğu berbat görünür, çok çirkin görünür.
Cevap sahibi+1 yılEşinin penisinin boyu standart boyun altındadır.
Soran+1 yılAsıl sümnetsiz çirkin bıruş buruş tavuk derisi gibi
Cevap sahibi+1 yılO deri sertleşince penis başının altına geliyor, o deri esneklik kazandırır, penis başı parlak, nemli, harika görünür, sünnetli vajinayı tahriş eder, tahriş ağrısı hisseder kadın, sertleşmiş halde o deri iç organ olan penis başını koruduğundan buruşuk görünür. Sünnetsiz in tadına baksan sünnetli nin tadını az bulursun.
Soran+1 yılGizliden çık
Cevap sahibi+1 yılTamam, niye?
Cevap sahibi+1 yılBende bebekken bir ağrılı işlemeden dolayı sünnet edilmişim, aslında tedavisi sünnet değil, yazık olmuş benim kara penisimie ama sünnet derisini gererek tekrar oluşturacağım. alet satılıyor, onu kullanacağım, sünnetsiz olmak isterdim.
Soran+1 yılGizlen ben gördüm seninkini
Cevap sahibi+1 yılO resim, video kötü çıktı, telefon iyi çekmiyor o kadar
Cevap sahibi+1 yılEşinin ki zevk vermiyor mu?
Cevap sahibi+1 yılSenineşinin penisinin boyunu ve kalınlığının merak etmiş aslında, senden benim eşimin ki de şu kadar demeni bekliyor.
Cevap sahibi+1 yılO anlattıkça canın mı çekiyor? E. İnde i. Ce mi var?
Cevap sahibi+1 yılSünnetli kötüdür, doğal bir organla sevişemiyor bu ülkenin kadınları, yazık hepinize
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılDemek ki aranızda larç bir ortam var yani çekinmeden söyleyebiliyor. Sebebini bilmediğin şeyi kendisiyle konuşabilirsin. Belki senin için daha iyi olur.
00 Yorumla
+1 yılsize nispet yapacak kokana.
yani ben çok zevkli anlar yaşıyorum haberiniz olsun diyor. sizi kıskandıracak. boşver virüspüyü takma kafana. balta sapı soksun istersen boş ver.00 Yorumla
+1 yılMalina ortak ariyor da ondan
135 Yorumla- +1 yıl
Hangi mal peki penis olan mal mı yoksa vajina olan mı😂😂
- +1 yıl
@uaskrall91 anladiginiz halde neden sorarsiniz ki
- +1 yıl
2 tür mal var ondan
- +1 yıl
@uaskrall91 verdigim cevapta neyi kastettiğim belli oluyor ama :)
- +1 yıl
@SeductiveBabe geometri gibisin bişeyler var ama görmüyorum😂😂
+1 yıledep haya denen şeylere sahip değildir o kadın bir de edepsiz ya
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılay ben anlatmam kimsenin canı çekmesin
89 Yorumla
Soran+1 yılAnlattın ama 😀
Cevap sahibi+1 yılevli değilim ama olsam en yakın arkadaşıma bile anlatmam o benim özelim sonuçta onane benim kocamdan
- +1 yıl
Mesele senin kocan değil kocandaki malafatta😂😂
Cevap sahibi+1 yıl@uaskrall91 olsun o da bana ait😂
- +1 yıl
O malafata kaç kişi altına yatmak istiyor biliyor musun düşünsene birine diyorsun kalındı 18 cmdi acıdı yanıyordu 😂😂😂
- +1 yıl
Altınamı yattın 23 cm nerden biliyorsun
- +1 yıl
@uaskrall91 hergün ölcüyorum aletimi yabirsey olursa diye
- +1 yıl
Bir kurşunluk canın var sen gidersen her gün ölçtüğün şeyin ne gereği kalırki
üçlü istiyor olabilirler... istiyorsan zarfla bende çok severim kalın penisi falan de üçlü talebi gelirse kaçırma :)
10 Yorumla
+1 yılİki kişinin mahremi kendilerinde kalmali, bu sevgiliykende evliykende sevisirkende sexting yaparkende
10 Yorumla
+1 yılSeni onla kıskandıracak😂
60 Yorumla
+1 yılAramıza girer misin taktikleri bunlar...
91 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 803 cevap paylaştı. Kesin kocasına seni ayartmaya çalışıyor dikkat et o kadına çok tehlikeli. Sonra senin kocan yaklaşmak isticek kesin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBelki bu durum gerçekten hoşuna gittiği için anlatıyordur. Belki eşi böyle olmasını istiyordur. Belki de sadece hislerini paylaşmak istemiştir... Sebebini ona sormalısın.
01 Yorumla
Soran+1 yılKonmuşturmam aslında ama bazen hoşuma gidiyor anlattıkları
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hahaha zarf atıyor sana :) sende senin kocanın kalın olduğunu anlay zor aldığından bahset.
04 Yorumla
Soran+1 yılBazen
- +1 yıl
O zaman canin cekiyor diye bildiği için anlatıyor... kocasini seninle paylaşmasını iste bakalım ne diyecek
ssende tadına bakmalısın bunun bir gün bize gelsene eline alır anlarsın ne demek istediğimi demiyor mu arada?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 333 cevap paylaştı.
+1 yılÖyle özellikte isteyip de elindeki öyle olmadığı icin söyleyerek tatmin oluyor. Başka açıklama varsa da yanlıştır
00 Yorumla senıde ortak gruba almak ıstemıs olabılırler.. meark edıcekmısın etsem bakayım desem belkı sana resmını gostercek aletının
00 Yorumlakıskandırmak olabilir azdırmak için olabilir eski nişanlım eski arkadaşlarıda anlatırdı oda bana anlatırdı
00 YorumlaHerkesin mahremi sonuçta hiç hoşlanmıyorum böyle muhabbetlerden. Ama sen de niye dinliyorsun ki?
11 Yorumla- +1 yıl
amac farklı bence
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenimde var öyle bi “arkadaş”ım. Banane arkadaşım sana girip çıkandan. Ya birde öpüşürken kaydetmiş bana başa alıp alıp gösteriyor. Aşırı saçma
23 Yorumla- +1 yıl
ıyı sevısırken cekmemıs
+1 yılSeni kocasına ayartmaya çalışıyorr onlar swinger çift kesinnvarr bişee
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPeki sen arkadaşın anlatması sonucunda bilinç altında yer ettiği için mi onun eşini arzuluyorsun yoksa penis boyu/kalınlığına önem verdiğin için mi?
07 Yorumla
Soran+1 yılPenis kalınlığı
Cevap sahibi+1 yılArkadaşın anlatırken ölçü veriyor mu peki?
Sana göre ideal penis boyu kalınlığı nasıl olmalı?
20 cm uzun 6 cm kalın nasıl mesela?
Soran+1 yılHarika
Soran+1 yılSeninki öyle mi yoksa
Cevap sahibi+1 yılevet kendiminkini sordum zaten ;)
görmek istersen gizliyi açayım :)
Soran+1 yılAç
Cevap sahibi+1 yılaçtım
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu durumu şikayet edercesine değilde memnuniyetle istekle anlatıyorsa eğer , seni kocasına ayarlamaya ve muhtemel grup yapmaya çağırıyor olmalı. Senin düşüncen nedir?
00 Yorumla
+1 yılsenide araya mı almak istiyorlar acaba Ne dersin olabilirmi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Belkide seni kışkırtmak istiyordur. ya da seninde kendi kocandan bahsetmeni istiyordur
00 YorumlaBöbürlenme cahalet arsızlık gibi etkenleri sayabiliriz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Tek nedeni var her halde eşi acıtarak yapıyor eşine göre birini arıyor.
01 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 859 cevap paylaştı. senin canını çektirip kocasına niktirecek ya da gurup yaptıracak
00 YorumlaTerbiyesiz özel hayata saygısı olmayan biri olduğu için olabilir
00 Yorumlaya cok rahattir ya da seni esine ayartmaya calisir esiype iş birligi yaparak...
00 Yorumlavar mı böyle anlatanlar gwrcekten ya sasiridim merak ettim
00 YorumlaSinger veya 3. olman için seni hazırlıyor sende bu y... ekran ye diye
00 YorumlaBöyle özel konuların arkadaşlar arasında paylaşılmasını sevmiyorum ama bunu sevenler de olabiliyor.
00 Yorumla- Devamını Gör (151)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat