+1 yılEşiniz anal yoldan ameliyat olsa ve sebebi siz olsanız ne olurdu?
Basur ameliyatı ve anüste yırtık çoğunlukla anal ilişkilerde olur ve bu hastalık ömür boyunca geçmiyor. Siz 1 saat zevk alacaksınız diye eşinizin bir ömür o acıyı çekmesine razı olacağınızı sanmıyorum açıkçası.
- Anal seks her zaman sağlık açısından risklidir. Anüs damarları oldukça sertleşir ve gerildikçe kanaya başlar. Anüs kendini sarkıtmaya başlar ve bu durum sadece ameliyatla düzeltilir. (Kalıcı çözümlü bir ameliyat yoktur)50 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen sadece kendimi düşünen , anlık zevkim için haramı büyük günahı umursamayan , karşımdaki insanın hiç bir zevk yaşamayacağını ve benim yüzümden Büyük günaha gireceğini umursamayan kendi zevkim için herşeyi yapan beynim çükümde zevki için her şeyi yapan karşımdaki kızı sadece cinsel obje görüp seks oyuncağı gibi kullanmak isteyen hayvanın aşşağılığın tekiyim dersen ikna olur bence
34 Yorumla- +1 yıl
sakin reis
Cevap sahibi+1 yıl@saasmerhabalaraq yalan mı kanka doğru değil mi bunu isteyerek bu karaktere dahip olmuyor mu
- +1 yıl
sevgilim benden anal isteseydi büyük önlem tedbir ve dikkatle yapardım ama yalvarmak falan asla
Cevap sahibi+1 yıl@saasmerhabalaraq yapma hr kanka nie hak yolu varken bok yolu neden bir de o hak yolu dediğiniz de zaten rvlenemden zinaya giriyor da midesizlik bence tam olarak bunu yspmak
+1 yılÖncelikle empati yaparsan belki anlarsın diyeceğim de zor yani.
Hem günah hem iğrenç hem de zevksiz diye istemiyor olabilir mi?
Ayrıca dinen anal seks nikahı düşürüyor ve kanunen de eşini anal sekse zorlamak tek celsede boşanma hakkı veriyor.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
+1 yıl
+1 yılBunun için ikna etme çabasına girme, hiç mi saygın yok ona. Anal kadına hakarettir. Bu kadın senden boşansa haklı
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBi jopu al kendi g*tune sok sonra de ki aşkım çok acımıyormus
80 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılilişki anında parmagını yavaşsa arka delige yaklaştır oyna zamanla zorla tab ibunu genele yay hemen olmaz alıştıra alıştıra zevk almasını sagla yani ama bunların hepsini orgazm olmaya yakın yap ki hayır diyemesin 11 yıllık evlilik tecrübesi konupşuyor
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Kanka yatakta mutluysan her anlamda, bokunu çıkarmak niye. Biz eşimiz ayda 1 verecek diye bekliyoruz...
10 YorumlaBelki kadın bok çıkarda sen ondan iğrenirsin diye korkuyor
13 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka ya
Gizli Üye(30-35)+1 yılYani aşırı bi zevke getirmen lazim ki tamam desin guzel bi oral artik dayanamaiyacak hale geldinde her yerinden yapmak istiyorum diyerek ikna edebilirsin yaslar kac ki
02 Yorumla
Soran+1 yıl26-25 kanka
Cevap sahibi+1 yılO zaman dedigmi yap dostum sinir yoksa isin kolay zaten
Erkek olsan kadının hasta olacağını bilirsin ilerde düşünmesin bile bunu
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTers ilişkinin çok büyük günah olduğunu bildiğin halde buna razı mısın yani? Pislik yeri orası
40 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılİlişki anında baş parmağınla ufak ufak oraya dokunuşlar yap hoşuma gidicek şekilde sonra minik minik parmak sokarsın falan o da ister
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılgül bahçesine girmek varken neden b0k çukuruna giriyosun olum
21 Yorumla
Soran+1 yılCezbedici
Gizli Üye(30-35)+1 yılİğrençsiniz cidden eşin senin her dediğin şeyi yapmak zorunda mi
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılİkna etme. Müslüman isen büyük günah olduğunun farkındasındır.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılZorunda mı? İkna edemezsin ama sana başka şeyler anlatabilirim
32 Yorumla
Soran+1 yılNasıl başka şeyler
Cevap sahibi+1 yıl@mobidikk s lan
Iyy en sevmediğim kadın türü :) neyseki bu konuda şanslıyım
02 Yorumla- +1 yıl
Mal
Hiç mi acıman yok kaptan yok ikna etme sen
30 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBende çok uğraştım ikna olmadı ama bir kaç taktik soyleyebilirim
04 Yorumla
Soran+1 yılNedir
Cevap sahibi+1 yılsoruyu begeniyorum özelden mesaj at
Soran+1 yılTekrar beğensene
Cevap sahibi+1 yılbegendim
+1 yılBok yolu haberin var mı? 💩💩💩
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNeden istemiyor
42 Yorumla
Soran+1 yılHaram diyor. Bazende acısından
Cevap sahibi+1 yılAcı kısmını kremlerle falan ikna etmeye çalışırsın da haram kısmını bilemem
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok zor
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Cevap sahibi+1 yılİstemiyor diyorsun çünkü
Soran+1 yılİkna yolu yok nu
Cevap sahibi+1 yılHaram demiş haram bunu diyen birini nasıl ikna edebilirsin
Gizli Üye(25-29)+1 yılTek yol hak yolu
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılvideosunu izlet
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri