Mesaiye kaldığımız bir gece öylece yakınlaştık ya. Hiç böyle bir planım yoktu kesinlikle. Şimdi o ilişki peşinde ama ben patronumla çıkmak istemiyorum. Bu durumdan işlerimizi etkilemeden kurtulmanın bir yolu yok mudur hiç?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılKesinlikle etkiler. İlişkiye girmek istediğinden dolayı senden büyük ihtimalde etkilenmiş. Sen pas vermezsen belki bu red işini olumsuz yönde etkileyebilir. Çünkü etkilendiğinden dolayı ilişkiye adım atmak istiyor. Eğer hiçbir şey olmamış gibi davranılsaydı senin için bir kademe daha hoş olabilirdi.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılİş yerinde özellikle patron çalışan ilişkisi her iki taraf için sorun yaratacaktır, ben yapmam demeyin yapacaksınız, bir süre sonra ona zorlamalar yapacaksınız, oda aynı zorlamaları size yapacaktır!!! herşeyden önce etik görmüyorum
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Sevişmiş bulunduk 😂 İyiymiş. Bence etkiler her halükarda.. Patronu reddedersen işten çıkartır en iyi ihtimalle 😔 Bizim oralarda bir laf vardır ekmeğini çıkardığın yerde s… ni çıkarmıycaksın 😇
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılNe sandınız ki? Patron çalışan ilişkisi bi kere yolundan çıkıp seks ilişkisine döner ise, ondan sonra aaa pardon ben bi anlık kapıldım, kusura bakma demek, nere de ise imkansızdır.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
46
Cevap
103Cevap
+1 yılYuh artık ya. Ben bu kafaları hiç anlayamiycam sanırım. Hepimiz insanız hepimizin duyguları var kimseyi yargılamak da istemiyorum ama kendinizi nasıl tutamıyorsunuz ona şaşırıyorum. Yani insan kendini kontrol edebilmeli. O zaman herkes anın büyüsüne kapılıp patlatsın frenleri hadi bakalım böyle mi olması lazım.. Şimdi kendiniz ayıklayın princin taşını..
31 YorumlaBu durum kişilik karakterine bağlıdır. Ben olsam, benimle çıkmak istemeyen kişiyle sevişmem. Çünkü, sevişmek birisiyle evliliğin ilk adımı ve sevgililik demektir. Ayrıca evlilikte dahi olsa, iş yerinde ilişki ayrı evde ilişkinin ayrı olması lazım. Yoksa diğer çalışanlara karşı bir eşitsizlik durum hakim olabilir. Ama yemekte sadece eş/ sevgiliyle beraber oturulabilir. Buna kimsenin karışma hakkı yoktur. Bu tabii bana göre. Sadece ben olsam nasıl yapacağımı söyledim, o kadar. Kimseye bu konuda karışma hakkım yok.
10 Yorumla
+1 yılToplum o kadar çok bozuldu ki her gün bir şeyler duyuyoruz hiç şaşırmıyoruz rezillik diz boyu din iman edep ahlak namus diye bir şey kalmadı artık ne ahlaksız ne terbiyesiz insanlar var senin gibi diğerleri gibi
82 Yorumla- +1 yıl
Profiline bakıp sonra yorumuna bakınca insanın gülesi geliyor 😂
- +1 yıl
@sirenqueen neden ki
+1 yılSevişmiş bulunduk ne ya. Sen gel patronun sıki amima gir der gibi olmuş kdkdk sen de istemişsin sonuçta
184 Yorumla- +1 yıl
Jahajshshsh
- +1 yıl
Ama ben yazacaktım ya bu tarz yorumu :D :D Çok geç kalmışım.
+1 yılProfesyonelliği delmişsin bir kere artık yokuş aşağı gider sadece
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılO seviyeye bir kere çıktınız.
Bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmaz. Her şeyden önce bu ikinizin anısı olarak kalacak.
Her gün yüz yüzesiniz. İşleri etkileyecektir.
Çok küçük bir ihtimal var tabi ki ve o ihtimal gerçekleşirse ;
-Olgunluk eder ve bu olayı o günde bırakır senin bıraktığın gibi. Bir daha sözü bile edilmez, herkes işine gücüne bakar.
cut.00 Yorumla
+1 yıl"Kadın neden çalışmamalı ''dinimiz için özeti bu soruda... Bir daha kadın neden çalışmamalı diye sormayın sjsjsj
613 Yorumla- +1 yıl
Alakası yok. Karakter meselesi. Ahlaklı, terbiyeli kadın öldürsen de yapmaz. Önce erkekler kadınlara kötü gözle bakmayı kessin, iyi eğitilsin ki kadınlar kendilerini güvende hissetsinler.
- +1 yıl
En karakterlisi bile gün gelir şeytana uyar.
- +1 yıl
Ben 17 yaşımda ilk defa yazda çalıştım markette. 18imde eczanede 2 ay çalıştım. Sadece geçen sene pandemiye göre gidemedim. Bu yaz da staj için eczaneye gidicem
İnsana bağlı birşey. Genelleme yapmayın bence
Kadında suç yok demiyorum. Kadınlar da melek değil. Ben erkeklere yüz vermiyorum diye bana kolay kolay yaklaşamıyorlar. En son bana sataşdığı için bir erkeği dövmüştüm. Bir daha sataşmadı sonra - +1 yıl
Kadınlar senin evcil hayvanın değil. Önce erkekler eğitilsin. Milletin kızına kötü gözle bakmasın. Sonra bak oluyor mu böyle şeyler.
- +1 yıl
Tek taraflı bakma erkeği azdıran da yine kadın... Sen yapmıyorsun ama tvdeki kadın poponu sallayarak adamı delirtiyor sonra biz masumları saldırıyorlar... Bu dünyada kimse eğitilmez gülüm varsa içindeki pislik gün gelir yüzeye çıkar. Mevla şeytana uydurmasın daha 20 yaşındasın neler göreceksin neleeeeer!
- +1 yıl
Millet sapık diye dışarı çıkmayalım mı yani? Çok geri düşüncelisin. Ben şu an universitede eczacılık okuyorum. Bitirdikten sonra çalışıcam bana hiç kim karışamaz. İnsanın canında f. ahişelik varsa vardır demektir. Ruhu f. ahişeyse yapacak birşey yok. Öyle kızları sandığa da kapatsan bir yolunu bulur. Anne babam bana hep böyle diyor sana tam güveniyoruz ama çevrene değil. Zorla tacize, tecavüze uğramış bir kızın ne suçu var şimdi? Din din diyorsunuz ama din de kadınlar üzerine kullanıyorsunuz. Nedense sizin dininiz tek taraflı çalışıyor. Hep kadınlar suçlu erkekler masum öyle mi? Yazık kafana gerçekten
- +1 yıl
Aferin gülüm, saldırmamayı da öğren! Çıkma diyen yok zaten kendi kendine harlandın, bir alev aldın alev püskürüyorsun sjsjsk hadi çık da ateşin sönsün sjsjs
- +1 yıl
Sen kendini ezdirmeye devam et. Hukuklarını, hakklarını bilmeyen zavallının tekisin. Senin gibileri yüzünden cahil, yobaz, sapık zihniyetler çoğalıyor. Bi bak bakalım gelişmiş ülkelere. Onlarda böyle muhabbetler dönüyor mu? Nedir bu cinsiyetçilik. Derebeylik değil burası. Dininizi kendinize saklayın. Islam ülkesi istiyorsan irana arabistana git. Kadın çalışmamalı diye bir kural yok.
- +1 yıl
Bu kızı kim üzdü la böyle sjsjsj çok pis yarası var belli, şu an acıdım... Bu çeneyle bu kızı dünyanın hakimi yapmalı sjsjsj
- +1 yıl
Senin gibi kendini erkeklere ezdirenlere acıyorum cidden. Tanrı akıl fikir versin sana. Bir de namus kavramını kadınlara yükleyenlerin kendileri en büyük namussuz. 28 sene boş yaşamışsın yazık. Beynin daha gelişmemiş.
- +1 yıl
Şimdi silkecem seni haa! Gece gece beni mi buldun mk bir git yılışık... Etmediğin hakaret kalmadı... Kim üzdü seni diyoruz onu da söylemiyorsun... Psikolojin mi bozuk sjsjsj Senin ezikliğin olmuş ki bu kadar kin ve nefret dolusun sjsjs Dilin pabuç kadar maşallah!
- +1 yıl
Asil ezik sensin. Kadın onu yapamaz bunu yapaz diye diye kendini ezdiriyorsun sksjkksjk. Beni kimse üzmedi üzemez de. Psikolojim gayet yerinde. Kin ve nefret dolu değilim sadece adaletsizliğe karşıyım!!
- +1 yıl
Bir gün evlendiğinde de kocan şiddet gösterir. Kocamdır döver de söver de diye kendini ezdirirsin umarım. Kendini köle gibi kullandırırsın. Ben burda erkeği gömmeye çalışmıyorum. Sadece adaletsizliği sindiremiyorum. Küçücük beynini git geliştir. Acınılası birisin
Sevismis bulundunuz demek enteresan oyle farkinda olmadan olmus demek ki takilma cok. Te allahim ya 😒
50 Yorumla
+1 yılSen evli misin? Eğer evliysen işini terk edip bu olayı unutman en doğrusu olacaktır. Evli değilim ve bu halimden de memnunum rahatım ben diyosan o zaman takıl kafana göre canın nasıl isterse, bu senin hayatın.
17 Yorumla- +1 yıl
Ne yapıyorsan yap bu senin hayatın diyen 2. Kişi çok iticisiniz
- +1 yıl
Onun hayatı ama? Yanlış bişey demedim? Her koyun kendi bacağından asılır?
- +1 yıl
Bırak o koyunu aferin iyi bişi yaptı demen anlamını taşımıyor her koyun kendi bacağından asılır git o koyuna tescilli evet de demiyor
- +1 yıl
Herkesin koyunu kendine. Sen kendi koyununa bak.
- +1 yıl
Başkasının hayatına maydonoz olcağınıza bu enerjiyi kitap okuyarak harcasanız prof olurdunuz. Bırakın bu işleri kim ne halt yerse yesin derdi size düşmedi hadi selametle ya
- +1 yıl
Bende onu diyorum tebrik eder gibi canın nasıl isterse demen abes kaçıyor söylediklerinle çelişiyorsum güzelim😂
- +1 yıl
Hiç aynaya baktın mı bana diyeceğine kendine çeki düzen ver 😎
Işlerin etkilenmesini sen değil patronun düşünmesi lazim.
Olan olmuş artık, eğer etkilendiğin hoşlandığın biriyse devam et.
Patronuyla ilişki yaşayan ilk ve son kişi sen değilsin. Ayıplanacak bir şey de değil ayrıca.00 Yorumla
+1 yılDevamı gelir.. Reddetmekte zorlanacağın bir şeyin içine girmişsin. Sonunda ya ilişkiyi kabullenirsin ya da aranız bozulur.
33 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim.
Sen o mesafeyi koruyamamışsın bundan sonra nasıl koruyacağını düşünmen gerek eğer kendisi sana uzak davranıyor veya hiç bir şey olmamış gibi davranıyorsa sende öyle yap ve hiç yaşanmamış gibi say
10 Yorumla
+1 yılSiz öyle çalışırken bir an dalmışsınız sonra sen bir bakmışsın patronun kucağındasın o da seni okşuyor. İşlere nasıl kaptırdıysanız kendinizi ne oldu nasıl oldu siz de anlamadınız tabi.
10 Yorumla
+1 yılBir kere olmus ya hep dedigin gibi ister. Yasak heycan verir. Bu sekilde devam etmek istemezsen muhtemelen isten cikmak zorunda kalabilecek duruma gelebir sartlar :/
10 Yorumla
+1 yılMadem çıkmak istemiosun niye sevişiosun? Troll soru demi?
40 Yorumla
+1 yılAynen etkiler büyük bir ihtimalle baya bir torpil alırsın ilişki sürdüğü sürece, ilişki bitince de seni postalar 🙄
20 YorumlaVarya para kazanmak için yapmadığınız pslik yok , başınızda aileniz yok ya ondan böyle oluyor. Sahip çıkan kimseniz yok.
20 Yorumla
+1 yılEvli mi patron? Vermişin artık ya işten çıkacaksın ya da vermeye devam edeceksin. Kaç posta attı iş yerinde?
22 Yorumla- +1 yıl
"Vermek" ? Bu ne çirkin bir tabir ya?
- +1 yıl
@isimsiz_007 Başka ne gibi adları var? Tecrübeni aktarabilirsin.
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Er artık her mesai kalmaniDa ister adam :) istemediğini belirtirsen bırakır. Gzl fantazik şeyler. Heleki kocan var , veya erkek Arkadaş n var ise patron için gzl fantazi olmuş
00 Yorumla
+1 yılBir kere verdikten sonra dönüşü cok zor yaa kurtulmanın tek yolu iş değiştirmek... Özellikle seni begeniyorsa peşini bırakacağını sanmam patronulugunu da bunun için kullanacaktir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. sınırı bir defa aşmıssını ve doğal olarak adam daha çok sınır ihlali yapmak istiyor...
hiçbir şey olmamış gibi artık davranamazsın...
bence ilişki devam edecek...00 Yorumla
+1 yılBen niye kazayla patronumla sevişmiyorum? Yani bile isteye yapmışsın işte. Kaza süsü vermene hiç gerek yok. Devir böyle olmuş zaten. Hayırlı uğurlü olsun. Senin kalbinde bu devrin insanı olmuş.
00 Yorumla
+1 yılGeçmiş olsunn ya fuckbuddy olursun ya da kovulursun
31 Yorumlasevişmiş bulunduk nasıl oluyo ya yanlışlıkla hapşurdu sanki sjsjsj
30 Yorumlabır daha yanaşmaya kalkarsa tersle hafıfçe bır daha böyle bırşey olamayacağını söyle açıkça. ve sakın yalnız kalma ıstemıyorsan
10 YorumlaBende patronum elaman arıyorum
İstersen başvurunu yapabilrsin ☺️20 Yorumla
+1 yılsevişmiş bulunduk ne demek 😂😂 yaaa kusura bakma yanlışlıkla verdim adama der gibi bişi bu 🤣🤣🤣 sesli güldüm
00 YorumlaSon pişmanlık neye yarar herşeyin bedeli var olmadı yarrrr adlı şarkıyı Müslüm babamiz senin için yazmış sanırım 😂
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 670 cevap paylaştı.
+1 yılEe adam aldi ballınin tadini daha birkısrmı sende birakamasın ikinz bir yerde olduğu sürece zir birk niz bu işi
00 Yorumla
+1 yılBu durumdan kurtulmanız çok zor. Yani sanırım bu olaydan sonra ikiniz de olmamış gibi davranamazsınız.
00 YorumlaPatron işçi ilişkisi her yeri moklu değnek oluyor. Neresinden tutarsan tut, moku avuçluyorssun
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıltrollll soru. Hangi dizi bu sayın k*s*r yazmışsın buraya fantezini. Kendini parasız birine niye beceremedin öyleyse? Yediğin aleti büyük ihtimal beğenmedin ki ya da eğer soru gerçekse 🤣
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Patron kac yasinda sen bide uyumlumusunuz ten uyumu var mı
00 Yorumla
+1 yılEtkilemez önceliğin olur seni begendiyse canım ama yani senin ki de iş mi patronla falan
00 Yorumla
+1 yılVay be. Bence işten ayrıl veya patronunla konuş bir daha böyle bişey yaşanmayacak diye.
00 Yorumla
+1 yılHayırlı olsun Artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacak
00 Yorumla
+1 yılBunu duyan müşteriler bir daha sizden alışveriş yapmayacaktır, işlerinizi bu yönden etkiler.
00 YorumlaBereket getirir tabii ki bol bol düzsün seni işleriniz açılır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yıltr de sorun bunlar, sürekli ister, yapmışsınız baska iş bak
00 Yorumla Patronun geri zekalıymış. A. mk. salağı başka hatun kalmamış da sana kadar mı düşmüş.
03 Yorumla- +1 yıl
Haklısın sen bu tiple bulabiliyosan patronun hayli hayli bulması gerekiyodu
Hangimiz patronlarımızla düzüşmüyoruz yavrum, sorun etme..
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 547 cevap paylaştı. Patronun açısından etkilemezse senin açından da etkilemez
00 YorumlaYine aklıma o söz geldi "Sekreterini seven... çayını kendi doldurur" :)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıletkiler, en gec ileride, bende patronumla yatmistim bi kac kez, evliydi, gec de olsa isleri etkiledi.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 919 cevap paylaştı. Yine sallamayın bir sorudur ama kendini kolay lokma yapıp sonra istemiyorum demekte yani ne bileyim..
10 YorumlaTazminatının hak edişini tescilledin al tazminatını çık yoksa delik sayın çoğalır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı. Hesaplara bakalim derken yanlışlıkla sevistiniz yani
10 Yorumla
+1 yılOk yaydan cikmis :) Bence birak yapistirmaya devam etsin
51 Yorumla- +1 yıl
Patron sansli adammis
İlişkiye başla daha mantıklı. Yani her türlü skcek artık seni.
10 YorumlaSevişmiş bulunduk ne ya 😂😂 ilahi 😁
81 Yorumla- +1 yıl
Yanlışlıkla olmuş utandırma 😂😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılİşden ayrıl sonu kötü bitmez inş bi kadın daha eksilmesin...
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBaştan keşke o şekilde davranmasaydın kötü olmuş ama umarım gönlünce olur
18 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Antalya30 sagolun gerçekler...
Cevap sahibi+1 yıl@Antalya30 tabii ki olabilir ama baştan uzak durmak en iyisidir çünkü illa ki problem olur yani
Cevap sahibi+1 yıl@Antalya30 ben yargilamiyorum zaten siz benim niye üstüme geliyorsunuz anlamadım beyefendi?
Cevap sahibi+1 yıl@Antalya30 bilmiyorum hiç bir şeyden emin olamam ama keşke emin olsaydı ve geri çekilebilseydi dedim.
+1 yılTabikide etkiler yani
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNasıl yanasti sana seni ikna etti sen neden istiyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılpatronunla ilişkiye devam etmesen kovulma durumun var en baştan mesafeli olacaktın iş işten geçti
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSekreterini seven çayı kendi koyarmış anlayan anladı patronun düşünsün.
00 YorumlaMadem isteyordun ozaman neden ilişkiye girdin keşke kabul etmeseydin kötü olmuş
20 Yorumla
+1 yılYaklaşım ortak bir paydada olsa olurdu ama şimdi çelişki var ve sıkıntıya sebep olur.
00 YorumlaBirden hamile de kalırsın sen şimdi
51 Yorumlailk önce maaşa zam işte hem işte hem yatakta çalışıyorum de
00 Yorumla- Devamını Gör (89)
Devamını Gör(134)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Patronumla sevişmiş bulunduk, bu durum işlerimizi kesin etkiler mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler