Harika bir seksin olmazsa olmazı hangisidir; şehvet mi, aşk mı?Seks için tutku ve şehvet olmazsa olmaz, ama mükemmel bir sekste mutlaka aşk da olmalıdır ❤️
Şehvet
Aşk
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Harika bir seksin olmazsa olmazı hangisidir; şehvet mi, aşk mı?
Seksten zevk almak için aşkın olması gerektiğine inanmıyorum.. Yatakta aşk rafa kalkar hatta yatağa giremez bile.. Oradaki zevk noktaları ve kaynağı cinsel çekim, tutku, şehvet ve sihirli dokunuşların yeniden can suyu vermesidir..
Ikiside olur. Bu kişiye kalmış bir şey. Sevhet cinsel ihtiyacını giderir. Aşk sana anlam katar. Hangisini bulursam o yeter bana. Elimde olsa Aşkı seçerdim.
Bu kişiden kişiye değişebilecek bir olgu.. Bazı insan sekste aşk aramaz ve şehvet yeterli gelir ilişki yaşaması için. Bazı insanlar da mutlaka aşk isterler.. Benim içinse aşk varsa zaten şehvet de vardır.. Keyifli geceler..
İkisi de birden hakkını kullanma şansımız yok mu? Aşk ile gelen şehvetin tadı hiç bir yerde yoktur. İkisi de birbirini mükemmel tamamlayan olgular olduğunu düşünüyorum.
ilk ise aşk daha önemli vücutların birbirine alışması o sıcaklığı hissedip kabul etmesi bir ten uyumu yakalanması önemli zaten sonrasında şehvet sizi ele geçirecektir :)