Görücü usulü evlendik maddi durumu yerinde diye ailem hemen istediler ben fazla istemiyordum ama evlendik 1 yıl oldu 8 haftalık yani 2 aylık hamileyim esim zorladığı için gebe kaldım ben 19 yaşındayım eşim 31 kendine bakan bir adam 26 li yaşlarda duruyor bende bakarım spor salonuna giderdim evlendikten sonra izin vermez oldu ya da aşırı açık giyinirsem kızıyor başlarda karşılık veriyordum kendince saçma sapan cezalar koyuyor cinsel anlamdaki cezalar karşılık vemiyorum istediği gibi davranıyorum ama yatakta hala sert ayrı olarak ceza yok bende sert seviyorum fakat onunki biraz fazla sert yatakta saatlerimizi harcıyoruz yatakta tecrübesizim eşim tecrübeli ve gerçekten cinsel ilişki sonrası kendime gelemiyorum boşanmak istesem eşimin ne yapacağı belli değil aileme gitsem geri götürürler ne yapayım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖncelikle Allah yardımcın olsun ama ne yazık ki bazen ailelerin bazen de rahat edeceğini düşünen bazı arkadaşlarımızın geldiği son noktalar bunlar yaşın gençmiş tam gençliğin tadını çıkaracağın zaman böylece bir durum ile karşı karşıya gelmene üzüldüm ailenin yaptığı da hoş olmamış maddiyatı iyi olabilir ama anladığım kadarıyla insanlığı zayıf 👍
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Çabuk kaç çok ciddiyim ne pahasına olursa olsun seni hayata bağlayacak o bebekle kaç bir şeyler yap. Tek hayatın var, kendine gel güzel kadın. Heeyyy!! Sen ne istiyorsun? İstediğini yaşamalısın sen bunun için varsın. O çocuğu öyle bir babaya bırakmamalısın öncelikle ona benzemesin kızsa da yazık olur. Kaç kurtar kendini. Kendini dinle, bebeğini dinle. Tek hayatın var. Bir şekilde yolunu bulur her şey ama eğer sen yüreğindeki yol için adımlar atıyorsan. Ben sana güveniyorum. Doğruyu seç, kalbini seç. Beynini seçsen de seni hiçbir zaman doyuramayacak emin ol. Sen esir değil kadınsın. Kadın kutsaldır, sen de öylesin. Anasın ana oluyorsun bundan daha kutsal ne var söyle bana
21 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısınız 💞
Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. ailenden yardım alamayacağını düşünüyorum ama zor durumdasın ve gelirin olmadan onunla başa çıksmazsın...
genede ailenden birisi ile yüzeysel olarak bir konus bakalım ne kadar destek alabileceksin..012 Yorumla
Soran+1 yılAkraba ilişkilerimiz kuvvetli değil ben bikac kere aileme gittim geri gitmek istemiyrm diye geri götürdüler beni
Soran+1 yılKimsem yok diyebilirim telefona bile fazla bakınca ne yapıyorsun diyor en fazla yarım saat bakıyorum saatlerdir napiyorsun kim bilir diyor o meşgulken girebiliyrm
Soran+1 yılBunu yapmak ne kadar doğru bilmiyrm ama gercektne bıktım
Soran+1 yılGitsem gittiğim insan daha kötü çıkarsa ne yapicam gerçekten bilmiyorum belki en kötüsü eşimdir ama cesaret edemiyrm
Soran+1 yılEn iyisi çok zor
Soran+1 yılUmarım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
10Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılKaç kurtar kendini kimse ama kimse çocuk doğduktan sonra değişmez sen duydun mu etraftan çocuk olunca değişen adamı dayak gibi düşün bir kereden bişey olmaz diyorsun başına çıkıyor ayrıca çocuk olunca daha kıskanır kısıtlar emin ol ama o çocukla boşanamazsın kocandan buna eminim aile ile büyük kavga çıkar ben senin yerinde olsam çocuğu aldırır düştü derim boşanırım
10 YorumlaAllah yardımcın olsun bildiğin işkence çekiyorsun verme ona ve bitireceğini dile getir
17 Yorumla
Soran+1 yılOzmn sert davraniyor karşı geldiğim zmn aileme bikac kere söyledim kocan o kocana saygısızlık yaparsan tabi şiddet gösterir falan dediler
Soran+1 yılBabam da kötü bir adam fakat bu kadar değil anneme ailesi sahip çıkmış ama o salaklik yapıp kalmış
Soran+1 yılGidecek bir yerim yok
Nalet olsun böyle ailelere suç kararı aileye bırakan sizde çıkın gidin evden resitsiniz kim tutacak sizi
00 Yorumla
+1 yılAllah yardımcın olsun. Ama sabret belki çocuk doğduktan sonra düzelir. Bırakır kıskançlıkları.
02 Yorumla
Soran+1 yılUmarım
- +1 yıl
Dua etmekten başka çaren yok. Ama yazdıklarına bakılırsa da eşin seni aşırı derece kıskanıyor.
Gizli Üye(25-29)+1 yılZor bir hayatın içerisindesin. Gerçekten bu gibi insanlar zevklerine düşkün olurlar o kadar. Allah yardımcın olsun kardeş
01 Yorumla
Soran+1 yılSagolun
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılağzındal demişsin aşırı açık giyinirsem karışıyor diye adı üstünde aşırı sen de aşırı giynme diger türlü de konuşmaya çalış bence
04 Yorumla
Soran+1 yılAşırı dediğim bir etek bir bluz onu bile abartiyr
- +1 yıl
sanırım psikolojisi bozuk
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
idare etcen yapacak bişey yok yani kendi kendine idare etcen
+1 yılYapacak bir şey yok kurtulamıyorsan zevk almaya bak
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılSevmediğin zevk almadığın seyleri zorla mı yapıyor
010 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Neden buna karşı çıkmıyorsun
Soran+1 yılŞiddete başvuruyor karşılık verince
- +1 yıl
Yani açık ve net olarak sana tecavüz ediyor Peki sana verdiği cezalar ne tam olarak ne yapıyor nasıl yapıyor
Soran+1 yılTokat atıyor cinsel iliskideyken bazen odaya kilitliyor
- +1 yıl
Nasıl odaya kilitleme ilişkide iken
Soran+1 yılVirgül unutmuşum tokat atıyor cinsel iliskideyken, bazende odaya kilitliyor
- +1 yıl
Tokat atma dışında seks sırasında ne yapıyor?
Soran+1 yılBogazimi sıkıyor ya da kemeriyle vuruyor
- +1 yıl
Bu ina zevk veriyor sen ne hissediyorsun, bu psikolojik sorun gibi bu adam ileride sana daha çok zarar verebilir, buna katlanma
Boşanmak istiyomusun gerçekten
04 Yorumla
Soran+1 yılİstiyorum
Soran+1 yılYok
+1 yılTamam işte sert vuruyor
00 YorumlaMutlu olmaya bak
00 Yorumlakarar senindir
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi