Sorum direkt bu cevabı bilmediğim için soruyorum, lütfen konu başka yerlere çekmeyin ve bakireyim o yüzden bilmiyorum.
Yani tam olarak demek istediğim şey kadınlar bu şekilde boşalabilir mi yoksa başka yöntemler mi kullanılır?
Yani tam olarak demek istediğim şey kadınlar bu şekilde boşalabilir mi yoksa başka yöntemler mi kullanılır?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
sadece gir çık her kadına yetmeyebilir. çünkü vajina içinden değil dışından zevk alır kadın
https://www.youtube.com/watch?v=gsdf1ZWYw8cşu video açıklayıcı olur sanırım.
Teşekkür ederim
Erkek ileri geri yaparken hem penis hemde vajina damarları uyarır her ikisini de. Zaten hızlı gidip gelmek te daha erken boşalmayı sağlar.
Teşekkür ederim
Re.
Yani doğrusu budur erkek gidip gelirken kadın ve erkekte boşalır
Bunun bırcok yöntemı var her mast yapan orgazm olamaz ıncelıklerı var 🙄 bir haftadır kızlara mast dersı verıyorum resmen 😂 bı yorum yaptım yazan yazana 😂😂
Ne baska yintemi olacaktir ya pozizyon cok ama hepsindede gidip gelir icinde
bosalir bosalir... hele bir de erkek uzun sure bosalmadan hizli tempoda yapiyorsa...
Bakiresin madem içine almadikca neden merak ediyorsun içine girdiğinde merakinda gider
cis hetero ilişkilerde kadınların orgazm olma oranı ve ihtimali çok düşük aşk
bende öyle düşünüyorum o yüzden sordum videolu izlediğim her şeyde resmen erkek işini bitirip çıkıyor bende kadınların bu şekille boşalmadığını falan düşünmeye başlamıştım
squirt diye bir şey var altta dümbüğün biri yok demiş herbkolog ammmo var sanki de biliyormuş gibi konuşuyor aşk squirt için genellikle penisin çok uyarmadığı g noktasını uyarmak gerekiyor
boşalırsa o zaman çok şanslı olur çünkü o vajinal orgazm oluyor ve herkes olamaz
Kadinlarda fiskirarak bosalma diye bir sey yok.
Yani mesela hiç ön sevişme olmadan direkt gir çık yapsalar kadın boşalmaz mı?
Hayir, masturbasyon yaparkenki aldigin hazzin benzerini dusun. Ayni ona benzer. Tek farki, vajinal orgazmin klitoral orgazmdan daha kuvvetli olmasi. Ama bosalma yok. Kasilma rahatlama var.
Evet nerdeyse aynı şeyler zaten
Vajinal orgazm ve boşalma olur
Boşalabiliriz tabiki ben yapabiliyorum
Evet boşalabilir