Gizli Üye(36-45)+1 yılHastalıklar, riskler her zaman olur. Bu yüzden seçici olmak gerekir. Güven konusuna gelince... Özellikle sanalda birine güvenmek hiç de kolay değil. Kendi sosyal çevrenden sevgilin olursa biraz daha rahat olabilirsin.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılgerçekten yaşamak istiyorsan ve güven oluşmalı. bilmiyorum hangi şehirdesin ama gerçekten ciddi ise bakir biri ile bunu ilk defa yaşaman direkt o hıv virüsü etkenini devre dışı bırakır. iki taraf açısından da ilk olması senin düşünceni nasıl etkiler. neden ileriye doğru adım atıp zamana bırakmıyoruz ki. kafalar uyuşursa buluşulur
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSoran geçrekten kıymet bilinip sevgiye dair yoculuğa çıkmak için ciddiysen neden tanımıyoruz birbirinizi
önce korkularını bir kenera bırak sonra güvenilir birisini bul aklındaki sorulardan kurtul cesur ol tamamdır bu iş. erkekte tipe çok takılma güvenilir ve iyi birisi olmasına dikkat et en çok. tavsiyelerim bu kadar. bence seks dünyasında mutlu olursun sende bu potansiyeli görebiliyorum küçüğüm :)
00 Yorumla
+1 yılBazı hastalıklar deri temasıyla da bulaşabiliyor, bunu aşmanın tek yolu ilişkiye girmemektir. Güvenmediğin ya da şüphe duyduğun insanlarla ilişki yaşamamalısın.
03 Yorumla- +1 yıl
Bulursun bu kadar kasma kendini
Soran+1 yılDalga geçilmekten ya da ileride partnerim olursa onu mutlu edememekten korkuyorum yaşım ilerledikçe umarım daha kötü olmaz
- +1 yıl
Bence kendine haksızlık ediyorsun 😊
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
63Cevap
+1 yılSık partner değiştirmeyin, sık partner değiştiren biriyle olmadan iki kez düşünün. Etrafınızdan, tanıdığınız biri ile cinsellik yaşamak daha güvenli olabilir. Ayrıca prezervatif kullanın, cinsel yolla bulaşan hastalıklara da önlem almanızı sağlar.

OKEY prezervatifler, istenmeyen gebeliklerden korur ve cinsel yolla bulaşan hastalıklara karşı koruma sağlar ancak unutulmamalıdır ki hiçbir korunma yöntemi %100 koruma sağlamaz.
20 Yorumla
+1 yılöncelikle canını sıkma lütfen.
mutlaka bir gün istediklerini yaşarsın
ben de titiz insanım. kişisel temizlik ve bakım konusunda hassasım. bir de akıllı insan tercihim var. bu nedenle bu iki huyumdan dolayı herkesle hemen ilişki yaşayamıyorum. en az 1-2 ay tanıma güvenme süresi arıyorum. güvenirsem iletişim veriyorum buluşuyoruz ama yine tenıma emin olma amacı ile karşımdaki ile hemen olamıyoum. bir kaç kez buluşunca emin olursam birlikte oluyorum
bu sitede bir çok kadınla tanıştım. onlar da benim gibi emin olmadıkları ile olmadılar.
bu obsesiflikmidir nedşir bilmiyorum10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılSanal işi riskli her açıdan. Reele ve etrafına, yakınına yönel. Ve seveceğim aşık olacağım öyle yapacağım vs klasik kadın saplantılarına girme. Maksat zevk almak, ihtiyaç gidermek eli yüzü düzgün tipi çok ters olmayan, genel hayata dair görüşleri de yakın olursa iyi olur her erkek ile sevişebilirsin. Bazı uzak akrabalara yönel evine rahatça gelir, rahatça telefonda yazışırsın, konuşursun. İstediğin çoğu zaman yaparsın. Ya da bazı tanıdıklardan. Bir de kız kıza da güzel bir çözüm çift taraflı ya da tek taraflı oyuncaktan alırsın yaparsın samimi olduğun bçr kızla hem enteresan bir heyecan olur. Oyuncak almadsn da olur, o parmaklar, sen okşarsın.
01 Yorumla- +1 yıl
Hastalıktan da korkma kondom %100 gibi koruyor. Bir de partnerinin ne olduğunu biliyorsan korkmana gerek yok. Cinsellik yaşamayan yaşasa da nadir ve dikkatliyse sorun olmaz. Bir de evli bir erkekle yaparsan onda hastalık ihtimali çok düşük ve güvenilir olurlar.
+1 yılKullanilip isi bitince gidecek bir cok insan olacaktir, cok sevdigini soyleyip guvenini kazanip gidecek birileri yine olacaktir. Bunlari goze alamiyorsan evlenme asamasina gelene kadar verme ki icin rahat etsin. Ama ne kadar daha bu sekilde mast teshir oyuncak sextingle gidersin bilmem. Ama sexting olayini cozmussun yüzünü gostermeden resimlesmek ya da videolasmak onemli 👍
10 YorumlaGüvenilir birini bul. Sevişme olmasa da karşılıklı tatmin yoluna gidebilirsiniz bence heyecan verici oşabilir tabi aynı düşüncedeyseniz.
13 Yorumla
Soran+1 yılEvet
+1 yılSanırım bu gidişle ben de yapay vajina alacağım shsh
28 Yorumla- +1 yıl
İsimiz çok zor 😂
Soran+1 yıl😆😆😆
- +1 yıl
Kendini keşke bana teşhir etsen 😂
Soran+1 yılBeni moduma sokman gerek
- +1 yıl
Bı görmeye başlasam istediğin moda girebiliriz amaaa
- +1 yıl
Çok güzel nudelerim var
Soran+1 yılO zaman yazıcam sonra sana nickim c ile basliyo
- +1 yıl
Bekliyor olacak olacağım;)
- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılherşeyde olan risk seks içinde var canım.. dışarda tanıştığın sosyal hayatından biri ne kadar güvenilirse.. sanal dünyada benzer.. insan aynı insan.. tanıyacaksın.. acele etmeden önyargıyla bakmadan.. sonra ilerleyeceksin.. doğru şartlar ve doğru insanla düzenli görüşme sağlabilirsin..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHastalık riski çok sık partner değiştiren kişilerde yüksek olur. Aceleci olma tanıdığın kişiyle kısa sürede yakınlaşma iyice tanı cinsel hayatını öğren kimlerle beraber olmuş paralı birliktelik yaşamış mı bunları öğrendikten sonra güven ortamı da oluşursa cinsellik yaşarsın. 14 gün önce sormuşsun sanırım tinder indirip denedin mi bu sürede?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAnlamadim bakire miskn degil mi? Birini bulursun illa ama hemen degil, biraz muhabbetle tanirsin icine sinerse guven duyarsan yavastan o konulara girilir zaten. Ki ben sanal sekste bilr boyle yaprim. Normal konusmadan o konuya girmek heyecan vermiyor. Sanirim normal konusarak bag kuruyorum.
00 YorumlaEvlenecek kız modeli değilsin onu anlamadım. Zaten aradığın erkek tipi de sana düşündüğü gibi olan tipler. Kısacası Ne sen leylasın nede onlar mecnun
Sana destan yazmayı bırak not bile tutulmaz kadın gene Abazalara😂🤪00 Yorumlakendine dost bulmalısın arkadaşım var böyle iki haftada bir erkek arkadaşına gider ve işini halleder sende böyle birini bulmalısın hastalık acısından da korun yani daha ne yapabilirsin ki 1-2 haftalık adamdan sağlık raporumu isteyeceksin yani
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılRealistik penisin varsa zaten bakire değilsindir?
Bide tinderle o kadar uğraştım düşürememiştüm kimseyi aw size yağıyor istekler nasıl düşüremiyosun05 Yorumla
Soran+1 yılBakire degilim derken gercegi girmedi yani
- +1 yıl
He anladım ama bana birisi söylemiş olsaydı muhattabım inanmazdım buna
- +1 yıl
Konusunu açıp kalbini kırdırtma
Soran+1 yıl😞 dalga geçerler dimi
- +1 yıl
dalga geçmek değil inanmam bana söylemiş olsan bile başkasıyla yatmıştır söylememek için bunu diyordur derim yani
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden korkuyorsun ki. git aile hekimine hpv aşısı olacağım de herhalde 200-300 tl fiyatı olabilir eczaneden al yaptır bir ömür boyu bulaşmaz daha ne istiyorsun ki bekaretini bozdun zaten realistikle kaybedecek bir şeyin de yok
06 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum duygusal anlamda da baglanmak istiyorum bir yandan cunku azgin oldugum icin herkesle yatmaktan korkuyorum
Cevap sahibi+1 yılHangi şehirdesin de korkuyorsun ki yaşın kaç
Soran+1 yılMugla 23
Cevap sahibi+1 yılMuğlanın köylerinde felansan merkeze git hastaneye yaptır 5 dk alır korkacak utanılacak bir durum değil
Soran+1 yılHayır köy değil ama ben biraz paronayağım galiba teşhir etmek hoşuma gidiyor ama dokunsunlar istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılVer gitsin ne olacak ki. Sertçe bi dokunurlar sana hafif bdsm tarzı bağımlısı olursun hiç anal oral sanal felanda mı yapmadın
Korunabilirsin
Sanal sekse başlarsın tanırsın
Sana cazip gelirse ev ya da otelengidersiniz korunma şartını bildirirsin
Çok stres yapma bence00 Yorumla
+1 yılseks dediğimiz olgu bence doğru insanla doğru zamanda yapılmalı uygulamadan bulduğun insanlarla yaparsan hayal kırıklığına uğrama şansın çok ama çok yüksek benden söylemesi
00 Yorumla
+1 yılSenin tek problemin çevrende guvenebilecegin birinin olmamasi
00 YorumlaBence sanal ile idare etmeye calis. Bakarsin gercekten tatmin edecek bi partner cikar karsina 😊
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 820 cevap paylaştı. birtane vibratör al relastk peni ile git gel yaparken vibatörü de kullan orgazm olursun
00 Yorumlagerçeği girmemis ama maketi girmiş sonucta kizlik zarin bozuldu
ayrica evlenincede bakire olduğunu inandirmak bir hayli zor
azgınlığınıda evlenerek üstünden atmak en mantıklısı00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılbir süre realistikle idare et bence sonra birini blunca acısını çıkarmalısın
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. bakire değilsen neden çekiniyorsun ki söylemeye hem tinderden bulduysan ve güveniyorsan ilk önce dışarda buluş sonra eve git ve korun tabi
00 Yorumla
+1 yılGerçekten güvenilir biriyim gizliliğe önem veririm
Aynı durumu yaşıyoruz
Tanımadan okuyup geçme😊😉01 Yorumla- +1 yıl
Bir şeyim olmadığına dair sağlık raporu vereyim😊
Gizli Üye(36-45)+1 yılDüşündüğün tipte birini burada ya da Tinder da bulma ihtimalin yok nerdeyse
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİşin zor sen reelistik penis devam et. Tinder amacı belli.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılherkez hastalıktan çekiniyor ama bunun korunma yöntemleri var yani
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevişmek isteyen kız bu devirde çok rahat kendini yaptırır. Zor olan erkeğin birini düşürmesidir
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBu arada mastürbasyon seks istediğini gittikçe arttırır
Gizli Üye(36-45)+1 yılSana yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım istersen mesaj atabilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGel karşılıklı güven verelim görüşelim. Maddiyat önemli değil.
00 Yorumla
+1 yılAbaza erkekler var senin gibiler için her şeyi yapar onları çağır.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılArtik evlenme zamanin gelmis evlenemiyorsan bu zamana kadar kendini korusumussun korumaya devam et universite cagina gelmis halen bakire veya bakir boyle seylere takilma bu tarz konusmalardan uzak dur cahilliktir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden böyle? Evlenerek bu azgınlığına son verebilirsin. Bi de ne azgınlık böyle insana senin gibisi lazım beeee ayrıca muğladaymışsın benim gibi seni tanımak gibi bir şansım olabilir mi ki?
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet cok istekliyim normalde acik da giyinirim fakat hiç ilişki yaşamadım anlatsam götüyle gülerler fakat erkeklerin beni süzmesi çok hoşuma gidiyor
Cevap sahibi+1 yılSen nesin böyle yaaa. Sürekli evde tatmin olayı fazlasıyla oluyordur sanırım. Doğru mu?
Soran+1 yılAnonim hesaplardan bir çok defa yüzümü göstermeden kendimi gösterdim ve boşalma yaşadık karşılıklı ama reele dökemiyorum bir türlü güvenemiyorum kimseye. kullanıp bırakırlar diye çekindim hep, sadece sevişme oldu o kadar yaşım 23
Cevap sahibi+1 yılAnlıyorum güven öyle kolay bir kavram değil elbette. Ancak mutlaka gönlünce birini bulursun er ya da geç ama bu azgınlık seni yiyip bitirmeden
Gizli Üye(30-35)+1 yılBlind var uygulama korunarak yapacaksın bende aynı durumdayım sorma
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBide cevap versen zalimin kızı ahh ah
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen aşiliyim tüm aşılarım tam covid dahil istersen yaparız
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKız bi yaz
Soran+1 yıl😞😞😞
Cevap sahibi+1 yılSeni merak ettim
Cevap sahibi+1 yılSen şimdi neden diyecen onuda özelde açıklayayım
+1 yılReale doon pandemi her seyi bitirdi. Cok doluyumm
02 Yorumla
Soran+1 yılHer gün kendimi tatmin etmekten bıktım dışardan görenler asla bakire bu kız diye düşünmez dalga geçerler diye korkuyorum
- +1 yıl
Korkma. Sal gitsin. Bnde biktimm. Yapacak bise yook
+1 yılGüvenli bir olması lazım yardımcı olurum 😀
00 YorumlaUyuz ve covid salgını vs varken seks mi yapılır!
00 Yorumlaİstersen çaresini bulup gidip yaparsın
00 Yorumla
+1 yılZor bir durum haklısın en iyisi evlilik.
00 YorumlaDert ettiğin şeye bak. Tek derdin bu mu?
00 Yorumla
+1 yılcinsel dürtülerin arttigi bir zaman
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 484 cevap paylaştı. Yap seni tutan yok ozgursun🙏🙏🙏
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bayan arkadaş yap kendine.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılGörmek lazım seni güvenilir bir arkadaş bul
12 Yorumla- +1 yıl
Belirli günlerde buluşun ve sevişin
- +1 yıl
Sanal bir süre sonra yetmez konuşalım istersen
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kanka bakire tipi nasıl oluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSana en yakın erkekle yap
04 Yorumla
Soran+1 yılHızlı seks istiyor çoğu
Cevap sahibi+1 yılNasıl hızlı seks çok çıkar bitti gibi mi
Soran+1 yılGibi gibi
Cevap sahibi+1 yılBuna çözüm bulmak lazım ikimiz
Gizli Üye(36-45)+1 yılTipin nasıl bakire tipi değil? Bu ilginç.
04 Yorumla
Soran+1 yılYani koyduğum fotolar vs
Cevap sahibi+1 yılŞu pandemi zamanında biraz daha bekle bence. Ve cinsel yolla bulaşma riski olan hastalık da çok. O bakımdan temizliğine dikkat eden biri olduğundan emin olmalısın.
Ben hastalık kapma korkusundan dolayı hayat kadınlarıyla dahi birlikte olmuyorum. Tehlikeli şeyler.
Soran+1 yılEvet hpv kondom olsa bile bulaşıyormuş nasıl güvenip ilişki yaşayacağım bilmiyorum. sevgili isteyende yok tinder gbi yerlerden sanal da tatmin etmiyor artık
Cevap sahibi+1 yılTinder gibi yerlere güven olmaz zaten. Bence başka bir mecradan birini tanımayı seç ve kişinin titizliğinden emin ol. Hastalık riskini azaltmış olursun böylece.
+1 yılCesur olun ve yapın
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılO zaman güvenebileceğin birini bul
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu aralar aynı arayışlar bende de var.🙄
00 Yorumla
+1 yılBul birini yap çok istiyorsan
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılMillet ne yapsın sana zaten gizlisin
01 Yorumla- +1 yıl
Nereli olduğunu söylesene
+1 yıltınder bakıreye uygun degıl
06 Yorumla- +1 yıl
Normal düşünce bu ama bulamıyosan yaşayamıcaksın demektir
Soran+1 yılKonu o değil ki bulduklarıma güvenemiyorum yani ertesi gün gidip arkadaşlarına skor olarak anlatıcak et parçası olarak görücek ki böyle olur bence böyle birşy istemiyorum
- +1 yıl
Öyle olmaz cogu zaman. ancak kötü niyetli insanlar seni farklı şekilde kullanmak isterlerse sorun yaşarsın. ben psikologum bu tarz sorunlarla gelen cok kadın oluyor
Soran+1 yılEvet en büyük korkum o oldu çevremdeki arkadaşlarımın başına geldi çünkü duygusuz insan çok ve tek yaptığım sanal mastürbasyon zaten
- +1 yıl
Normal o cok sorun yaratacak birşey değil açıkçası. Yaşın kaçtı bu arada?
- +1 yıl
Gizliden cıkıyorum yazar mısınız bana?
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılIstersen konusabiliriz
02 Yorumla- +1 yıl
Tanissak olmazmi?
- +1 yıl
Cevapta vermiyor ya
Cinsel Yaşam konusunda 411 cevap paylaştı. utna sikila olmaz soyliceksin
00 YorumlaKontrolü yap
00 Yorumla
+1 yılNerelisin aşko
00 Yorumla
+1 yılSanalla devam et foto atanda oluyordur
01 Yorumla- +1 yıl