Özellikle erkeklerden.. Gerek sözel olarak gerekse hareketlerinde kibar ve naif olmak garip midir?

Zaten her zaman kaba ve sert olmamalı..
Düşünceli, güven veren, iyi hissettiren bir tarafıda olmalı erkeğin. Özellikle benim partnerim aynı anda hem merhametli hem merhametsiz olmalı. Bunu bana yaşatabilmeli..
Başlangıçta kibar olmak fena değil aslında. Ama zaman ilerleyip de aradaki tutku arttıkça kibarlık vr naiflik zor şeyler gerçekten. O yükselen hormonlar, artmış kan dolaşımı, yükselen arzu, hiasedilen güç ile naif olmak zor değil mi?
Garip.. çıkar o içindeki hayvanı ; )
Bana kalırsa kibar Erkek her şekilde öndedir. Kibar Erkek anlayışlı Erkektir. Benim her isteğimi yerine getirebilir. Benim isteğim yerine gelirse onu doruklara çıkartabilirim. <3 :)
Her şey bende bitiyor. :)
Cevap
17Cevap
Kadın olarak seks öncesi kibar tavırlar cezbeder ama seks esnasında hiç gerek duymuyorum hatta haşin olmalı.
Hayvani içgüdülerle hareket edilse bile insan olduğumuzu unutmadan yerine göre ve dozunda davranmayı tercih ederim.. Keyifli geceler..
Gerektiği yerde kibar gerektiği yerde daha yırtıcı olmalı bence
Yırtıcı olan zaman canın yanar ama
Hem evet hem hayır. Herşey yerli yerinde olur. Yeri gelince sert olmak da mutlaka gerekir ki... 😎
sürekli sert olmamalı küfürlü vs arada olabilir ama sürekli olması sıkıcı olur
arada kibarda olmalı romantik olmalı tek düze olması beni sıkar
Cinsel ilişki esnasında buna dikket edilmez edilmemeli de ya... O sırada, her an herşey yaşanabilir...
Benim fikrim bu...
Araba sürmek gibidir hem 5nci vitese takıp hem 30 km hız olması mümkün değil. Motor hararet yapar sonra.
Tabiki karşıda ki insan sonuçta sana kendini veriyor diye herşeyi yapma hakkın yok.
Cinsellik esnasında kibar davranış beklemek yanlış olur
#Bonjour
Kibar biriyle asla birlikte olmam. Kaya kadar sert taş kadar ağır konuşmalı beni etkilemek için.
seksten önce kibar olacak ama seks esnasında parçalayacak etrafı
Bence kıvama gelmesi rahatlaması için başlangıç kibar ve güzel sözlerle olabilir ama devamı akışına göre rol almalı diye düşünüyorum
Kibar ve naif olacak tabiki kabalığı sevmem. 👒
sekste kibarlıkta aramam kibarlıkta yapmam çat çat çat şaplak ata ata inletirim bu işin kibarlığı olmaz
Hayvanligin da luzumu yok. Cok da kontrolsuz olunmamali.
Cinsel ilişki sırasında buna pek dikkat edilmez, ama dominant bir erkek her durumda kendini kontrol edebilmeli.
Sert de olsa bir düşünceli olmalı😂hassas olmalı iyi misin demeli
Evli kadını severim onlara dokunurken kuş gibi dokunurum çünkü yaralı oluyorlar
Ne kibarlığı tutup saçını partnerinin sertçe yapacaksın
Biraz kibar biraz sert. Yerince ölçülüce
Evet. Sevişirken sert olmak gerek.
Kibarlık istemiyorum semsert olsun
Kibarlık beklenmemeli diye düşünüyorum
Gerektiği kadar kibar gerektiği yerde sert ve kaba
Orgazma yaklaştıkca kibarlıktan uzaklaşılır 😅
Her zaman kibar olunmalı.
Karşılıklı isteğe bağlı bir durum
Kıza karşı her an kibarlık gerekiyor