Artık aynada kendime bakamaz oldum, yediğimi içtiğimi azalttım, baharat ketçap kullanmayı kestim, Instagram bile girmiyorum kadınları görmeyeyim diye. Abazan değilim arkadaşlar, Sadece aşırı derecede sürekli cinsel istek duyuyorum, 1 ay kadar önce kız arkadaşım bile beni bunun için terk etti, haftanın her günü, her gün defalarca birlikte olmak istiyorum diye. Herşeyi denedim gün boyunca 8 kez orgazm olduğum oldu. Artık sertleşmeyecek hale gelince hareket edemeyecek kadar yorulduğumda bile ruhen istiyorum kadına oral yapmak istiyorum. İğrenç durduramıyorum kendimi sürekli çalışıyorum aklıma gelmesin diye gene geliyor. Kendimi işime veremiyorum kitap okuyamıyorum odaklanamiyorum. Önceleri hoşuma gitsede artık iğreniyorum tiksinti duyuyorum, hayvan gibi hissediyordum kendimi. Bunun bir tedavisi var mı? Nasıl kurtulacağım? Daha önce başına böyle bir şey gelen var mı?
Ruhen ve bedenen bir türlü dindiremedigim şehvete sahibim, kendimden tiksiniyorum, bunun bir tedavisi var mı?
Nemfomani hastalığına yakalanmış olabilirsin. Rahatsızlıkla görülen ve devamlı olan cinsel düşünceler kişinin çalışma, ilişki kurma ve günlük aktivitelerini gerçekleştirme gibi yeteneklerini etkiler. Bu hastalıkta insan sekse takıntılıdır vaya anormal derecede cinsel dürtü yaşar. Nemfomani tedavisi; Cinsel bağımlılık; psikolog, psikiyatrist veya cinsel terapist gibi bu alanda deneyimli tıp uzmanlarının tedavisini gerektirir. Tedavi, altta yatan nedene göre değişebilir, ancak genel olarak danışmanlık ve davranışsal psikolojik destek şeklinde planlanır. Nemfomani ruhsal hastalık, endişe veya kişilik bozukluğu ile ilişkiliyse, ilaçlar tedavi planının bir parçası olarak verilebilir.
Nemfomani tedavisinde, psikoterapi ve ilaçlar kullanılabilir. Tedaviye yönelik ilaçlar, diğer takıntılı bozukluklarda kullanılanlara benzer olarak, antidepresanlar, anksiyolitikler veya antipsikotikleri içerebilir. Bireysel tedavi ve benzer soruna sahip bireylerin bulunduğu grup terapileri cinsel bağımlılığa yardımcı olabilir. Dürtüsel cinsel davranışlar riskli olduğu için, nemfomani hastalarının cinsel yolla bulaşan hastalıklar gibi komplikasyonlar geliştirme riski daha yüksektir.
Endişe bozukluğu, takıntı, tanrı sendromu ( başkalarının adına karar verme), mükemmeliyetçilik, dominantlik ( herşeyi kontrol etmeyi çalışmak) aşırı düşünme, öfke nöbetleri hepsi var bir gidersem çıkarmazlar beni ordan.
Şey güldüm skdj nyse kendi kendini yedavi edebilirsin seks aklına gelince o düşünceye yoğunlaşma. Başka bir uğraş bul. Mast süresini ve sayısını azalt her gün kademe kademe. p*rno izleme çok alışkanlıklarını kademe kademe azalt böyle