Cinsel Yaşam Mastürbasyon yapıp uyumak günah mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapıp uyusam günah olur mu yani hemen abdest alamam sabah ancak (Boş boş yazicaklar yazmasın..!)? Mastürbasyon yapıp uyumak günah mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bende bu gece bunu düşünüyordum. Hatta yarın da değil pazartesi duş alcam sıkıntı olur mu diye... senin olmaz yap 5 5 Yorumla zafer0009 +1 yıl Sende yap Yorumla Alonewolf002 +1 yıl Niye bekliyosun o kadar :D Yorumla Romantikadam42 +1 yıl @Alonewolf002 zevk verecek biri yok ki Yorumla Alonewolf002 +1 yıl @Romantikadam42 yorum yapana sormuştum ama :D hayırlı işler ne diyim reis :) Yorumla Romantikadam42 +1 yıl @Alonewolf002 sağol Başkan Yorumla
VadidekiKaktüs Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl oruç tutmuyor musun ramazanda sevap kazanmak yerine günahını mı düşünüyorsun şimdi jasbdjkbakbak 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Oruç tutuyorum normalde merak etme regl olucam yarın o yüzden ara verdim bu istekte regl olucagim için zaten 😉😀 Yorumla VadidekiKaktüs +1 yıl ha anladım :D iyi bakalım Yorumla
Cekicicılgın06 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı. Heran icin olebilirsin yani sanaha cikabilecekmiyiz bundan dolayi ama hepimiz boyle Ben yatarken gece sabah uyaninca 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl şimdi bende aynı seyi yapıcam mast yapıp tatlı tatlı uyunuyo. yap sabah alırsın 0 0 Yorumla
Ferhat0380 Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Günah malesef ama canın çekiyorsa ertesi güne bırakma :) 0 0 Yorumla
Tazmanyacanavaarı Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Niye günah olsun ki sabah kalkınca boy abdesti alıcaksın sonuçta 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Aslinda hemen almak uygun olani 5 3 Yorumla zafer0009 +1 yıl Hm sen sen? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @zafer0009 ben istedigimde alirim regl dönemim zaten Yorumla zafer0009 +1 yıl Hmm oluyor mu çok istek Yorumla
Alonewolf002 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 96% +1 yıl Geçirmemek lazım normalde 0 1 Yorumla Alonewolf002 +1 yıl Çok isteklisin anlaşılan :D gündüze kalmadan yap da ;) Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 733 cevap paylaştı. Sabah ezanına kadar vaktin var. Sonrası günah. 0 0 Yorumla
safadgn Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl olur elbette mastını yap duşunu al mışıl mışıl uyu 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Yapma bence. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Bende bu gece bunu düşünüyordum. Hatta yarın da değil pazartesi duş alcam sıkıntı olur mu diye... senin olmaz yap
Sende yap
Niye bekliyosun o kadar :D
@Alonewolf002 zevk verecek biri yok ki
@Romantikadam42 yorum yapana sormuştum ama :D hayırlı işler ne diyim reis :)
@Alonewolf002 sağol Başkan
oruç tutmuyor musun ramazanda sevap kazanmak yerine günahını mı düşünüyorsun şimdi jasbdjkbakbak
Oruç tutuyorum normalde merak etme regl olucam yarın o yüzden ara verdim bu istekte regl olucagim için zaten 😉😀
ha anladım :D iyi bakalım
Heran icin olebilirsin yani sanaha cikabilecekmiyiz bundan dolayi ama hepimiz boyle Ben yatarken gece sabah uyaninca
şimdi bende aynı seyi yapıcam mast yapıp tatlı tatlı uyunuyo. yap sabah alırsın
Günah malesef ama canın çekiyorsa ertesi güne bırakma :)
Niye günah olsun ki sabah kalkınca boy abdesti alıcaksın sonuçta
Aslinda hemen almak uygun olani
Hm sen sen?
@zafer0009 ben istedigimde alirim regl dönemim zaten
Hmm oluyor mu çok istek
Ramazan ayı 3 harfliler carpar seni 😅
Geçirmemek lazım normalde
Çok isteklisin anlaşılan :D gündüze kalmadan yap da ;)
Sabah ezanına kadar vaktin var. Sonrası günah.
Vakit geçerse sıkıntı
sorun olmaz uyu rahatca yaptınmı peki?
olur elbette mastını yap duşunu al mışıl mışıl uyu
Korkutmuyorlar mı seni öyle
Sevap olmadığı kesin
Sanmıyorum
cunup gezdiğin her sn sıkıntı uzatma süreyi
Yap uyu
Bilmiyorum bende öyle yapıyorum
Bende öyleyim
Yapma bence.