Ayak fetişi olan ve benimle olmak isteyen biri var. Uzun süredir bu şekilde ısrarcı. Sadece ayak fetişi olsaydı o şekilde bile belki olurdu. Ama o kadar garip istekleri ve neyden hoşlandığı belli değildi. Hep kafamı karıştırıyordu kadından mı kadına köle olmaktan mı yoksa bir kadın gibi hissetmekten mi hoşlanıyordu bilmiyordum. Ayak fetişi bir erkekle olan var mı? Ya da nasıl yapabiliyorsunuz? Ayak fetişi erkeğin kafasında neler yatıyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılYorumlarda arkadaş belirlemiş ayak fetişizmini bazıları köle ruhlu bazıları ayak fetişi, bende köle ruhluydum ama abartılacak kadar değil bir sevgilim oldu hayatı zindan etti hayatima tamamen karışıyor tripler atıyordu yapamıyıncada zırt pırt küskünlük vs artık dayanamadım bu kölelik ruhunu bırakmaya karar verdim ve başardım sadece ayak ve çorap sevgim var benimde. bu fetişizmin altında nedeni bilinmeyen tespit edilmeyen travmalar yatıyor ben sevgisizlik ve yalnızlığa bağlıyorum öyle olduğum için mutluluk arayacağım bir yer arıyordum ayak fetişizmi kölelik vs oluyordu beyne emir verirse fetisziminde de bir istikrar olmali bazen kendime soruyorum ayak fetişi dışında başka bir fantazi bulabilirmisin cevabi evet oluyor ama kendimi böyle mutlu olabileceğime inandirdigim icin ayak fetişizmi diyorum
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHer ayak fetişi farklı aslında hepimizin ortak özelliği bakımlı güzel ayak sevmek ama beyin içerisinde zevkler değişiyor arkadaşınızın ki de öyledir kimisi hepimizin igrenecği şeyler yapior vs kimisi ayaga bakması bile yeterli oluyor arkadaşınızın aklindakiler de farkli olabilir senden çekinip söylemeye korktuğu şeylerde vardır bu da onu yalnızlığa sevgisizlige sürükler bu da eşittir sahibeler ruhunu bedenini maddiyatini teslim etmek oluyor
Soran+1 yılTeşekkür ediyorum yorumun için öncelikle. Aslında ona bende biraz değişebileceğini söylemiştim. Değişmeyeceğini ve zaten bu şekilde mutlu olduğunu söylemişti. Bencede herkes de farklı şekilde var bu durum. Altında yatan travmalar kesinlikle var. Bütün fetişliklerde varmış ama bu da ayrı Bi dünya
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle başka fetsilerde var o bundan mutlu olacağını düşündüğü için tercihi bu olmuş oluyor rica ederim ne demek
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 305 cevap paylaştı.
+1 yılAyak fetişi olanlar mazoşist ve normal olarak ikiye ayrılır. Bense normal fetişlik var. Gidip de para vermem ayak için. Para karşılığında ayak için işkence görmek istemem. Genellikle 15-45 yaş arasındaki bayanların ayakları dikkatimi çekmiştir. Bu yaş aralığındaki bir bayanın ayağını uzatıp bana onlar senin derse asla hayır demezdim. Spor ayakkabısı, babet ve terliğin içinde çorapsız ayak olması beni daha da tahrik eder.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende de var bu durum. Ama fetiş olan kisiler sadece ayaktan sevk alır. Yani dogrusu ayaktan hoslanmak olabilir. Ayak cok estetik bir uzuv bence. Yani etkileyici buluyorum. Bunun kolelik boyutu ben de cinsellikte biraz var. Yani cinsellik dışı bir kadının kölesi olmam. Ayak sevenler genelde yatakta köle olmaya meyillidir ama. Cunku kadın onlara her istedigini yaptırabilir. Ama bakımsız ve cirkin ayakli kızlarımız da çok
010 Yorumla
Soran+1 yılKöle olma durumu sadece belirli bir zamanda mı yani sadece ayaktan mı hoşlanırlar başka şeylerden hoşlanmazlar mı
Cevap sahibi+1 yılYa benimki kolelik degil mesela köle fantezisi. Yani yatakta herkesin bir sürü fantezisi vardır. Ben de uc noktalar severim. Ama normal kolelik deyince o kisinin her dedigini yapma ve itaat etme giriyor işin içine.
Ayak fetisleri tamamen köle olmaya meyillidirler. Çünkü kolelik aşağı bir sınıftır. Bir insan bir insanın karşısında en cok nasıl küçülür? Ayaklarına kapanır. He onlarınki bu konuyla sinirli kalmiyor. Yani getir goturlerini yaparlar, paralarini yedirtirler. Yani yaşamın her alanında kölesi olurlar kadının. Buna da lifestyle kolelik diyoruz
Soran+1 yılYani bunların bir sürü çeşitleri mi var? Kölelik çeşitleri demi var yoksa kişi kafasına göre mi yaşıyor
Cevap sahibi+1 yılBi lifestyle kole var. Hep sahibesiyle beraber yaşar. Bi finansal köle var. Bi de fantezi olarak köle var. Sen sevgilinin köle oldugundan mi supheleniyorsun?
Soran+1 yılSevgilim değil olmak isteyen biriydi. Belirli bir süre sonra söyledi bana galiba onda sahibe köle durumu var ama aşık olup sevemez diye düşündüm uzak durdum
Cevap sahibi+1 yılAslında tek kisiye baglandiysa o kişiye ait olur. Köleler cok sadıktır. Ve bi de bu kabullenilmesi zor bir durum olduğu için onu anlayan ve onun köleliğini kabul eden birini bulursa asla bırakmaz. Ki zaten o kisiye hayran olur. Kopamaz. Tabi aralarındaki uyum da önemlidir.
Seni tek supheye düşüren sevemeyecek olması mı?
Soran+1 yılİlk başta detaylı bilmiyordum kabul etmedim. Israrcı oldu kabul etmedim. Yani sevgi ve his yokmuş gibi hissettim daima ondan dolayı kabul etmek istemiyrpum arkadaş olarak çok iyiyiz ama o kabul etmemi edersem ona göre bağlanacaktır galiba bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılKabul edersen çabuk bağlanır. Muhtemelen sana hayran.
Şimdi ben şunu anlamadım. Sen böyle bir şeyi istiyor musun, yoksa istemiyor musun?
Soran+1 yılYani bir sürü detay var özelden konuşalım mı
Cevap sahibi+1 yılOlur, yazabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
9Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyak fetişistleri ayrılır: köle ruhlu olanlar veya olmayanlar. Ben düz ayak fetişistiyim: ojeli halhallı topuklu ayakkabılardan hoşlanıyorum temiz ve bakımlı olucak düzgün olucak bide tercihen 37 38 numara daha çok hoşuma gider. Bacak omuz pozisyonunda partnerimin içindeyken ayak parmaklarını emmekden zevk alırım. Birde partnerimin ayaklarıyla penisime mast yapmasından hoşlanıyorum. Köle ruhlu olan ayak fetişistleri: aşağılanmayı kırbaçlanmayı , onu sırt üstü yere yatırıp ayağını zorla ağzına sokulmasından ya da türlü türlü şeyler onlara emir verilmesinden hoşlanıyor.
126 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzel bir açıklama olmuş çok teşekkür ederim. Benim tanıdığımsa köle ve sahibe olayı vardı
Cevap sahibi+1 yılTwitter arama kısmına sahibe yaz profilleri incele yol gösterici olacaktır senin için.
Soran+1 yılAnladım teşekkür ediyorum zaten sıcak bakmıyorum bu konuya sıcak bakan kadınlara saygım var ama ben biraz soğudum
Cevap sahibi+1 yılYani kölelik bana görede erkekliğe yakışmayacak birşey tabi ama insanların kendi tercihi saygı duymak lazım
Soran+1 yılAslında o kadar erkeksi duran bir erkek bunu istiyor. Yani normal haliyle fetişlik anında aynı kişi değil
Cevap sahibi+1 yılAyakların çokmu güzelki bunu istiyor?
Soran+1 yılAyaklarımı o fark ettirene kadar farkında bile değildim. Yani bence normal bir ayağım var.
Cevap sahibi+1 yılBir fetişist gözüyle görüp yorumlamak isterim
Soran+1 yılYorumunuzu istemiyorum ama
Cevap sahibi+1 yılYani tercih sizin
Soran+1 yılTabiki tercihlere saygı duymak lazım
Cevap sahibi+1 yılSonuçta yazın açık ayakkabı giydiğinizde birçok fetiş görüyor zaten. Bende onlardan biriyim. Yorumlamamda bir sakınca yoktu ama tabi sizin bileceğiniz birşey
Soran+1 yılAyak fetişlerinin ikna etme stillerinden biri bu şekilde konuşmadır zaten az çok biliyoruz
Cevap sahibi+1 yılMantık olarak düşünüldüğünde yanlış birşey söylemedim. Sizin çıkarınıza olacak birşey. Çirkinse eğer fetiş olarak ben şahsen soğurdum
Soran+1 yılTeşekkür ediyorum zaten ben fetişlerin ayağım üzerinde yorumlarını duymak istemiyorum ki. Ayağım çok güzel değil bence ama etkilenmiş birileri var
Cevap sahibi+1 yılYani ozaman size söyleyeceğim son şey. Birini sevdikten sonra onunla yaşayacağın herşey güzel gelir. Eğer bir kız onun bu durumundan soğuyorsa yeterince sevmiyordur çünkü birini gerçekten sevdiğinde onu herşeyiyle kabul eder bir insan.
Soran+1 yılSevgi olmalı zaten sevemediğim hissedemediğim için olmuyor
Cevap sahibi+1 yılSevmediğiniz birşey hissetmediğiniz birine karşı neden böyle bir eylemi gerçekleştirmekte kararsız kaldınız ozaman?
Soran+1 yılOlabileceğini düşündüm ısrarcı olması dikkatimi çekmişti
Cevap sahibi+1 yılBirşeyler hissetmediğin biriyle bunu yaşamak sana işkence olur.
Soran+1 yılİşkence olacağı için kabul etmedim zaten
Cevap sahibi+1 yılİstanbuldamı yaşıyorsunuz?
Soran+1 yılBu kanıya nerden vardınız. Hayır başka yerde yaşoyrpum
Cevap sahibi+1 yılBende İstanbul'da tek yaşıyorum canım çok sıkılıyor öyle sormak istedim
Soran+1 yılAnladım
Cevap sahibi+1 yılAyaklarınızı gerçekten merak ettim özelden atamazmısınız?
Gizli Üye(18-24)+1 yılerkekler köle olmayı çok seviyo, belki onun parasını falan yiyebilirsin
43 Yorumla
Soran+1 yılKaç kere beni kullan dedi. Parasal anlamda da ama kullanmak istemedim. İstemiyorum öyle bir ilişki
Cevap sahibi+1 yılkullan sonra terk edersin
Soran+1 yılHayır bunu yapmak istesem çoktan yapardım benim için sevgi olmalı
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen ayak fetişistiyim. Köle ruhlu değilim mesela. İlk zamanlar tüm gün ayaklarla ilgilenirdim. Şu anda ilişkinin içinde fantezi olarak uyguluyorum 😊
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAyak fetişi olan erkekle olmam hele köle erkekle asla ama asla olmam.
00 YorumlaBenım var ayak detısım oluyolar da
00 Yorumla
+1 yılHerkese göre değişiyor bu durum yani
00 Yorumlaİğrenç bence. İstemezdim.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıligrenc ayol o ne öyle
00 Yorumlaolunur nolcakki
13 Yorumla
Soran+1 yılSevgi olmadanda olunur mu
Soran+1 yılEvet bu senin düşüncen
+1 yılHuylanirim bn
01 Yorumla
Soran+1 yılHuylanmayanlar var
+1 yılBen severim
110 Yorumla
Soran+1 yılNeden seversin
- +1 yıl
Ayak fetişiiyim bunu seviyorum çokta isteklerim olmuyor
Soran+1 yılAyak fetişi olarak neyi istiyorsun
- +1 yıl
seks yaparken doğru pozisyonda ayak yalamak ve ayaklarınon arasına penisimi sürtmek
Soran+1 yılSadece bu mu senin isteklerin ayak fetişi olduğunu söyleyen kişi daha fazla fanteziler katiyordu
- +1 yıl
Neler mesela
Soran+1 yılYani mesela bazen kadının yaşadığı hissi yaşamak istiyordu yani sözlerle öyle diyordu ama o anlık söylenmiş şeyler diyordur
- +1 yıl
Anladım farklı bir fantezi
Soran+1 yılSende oluyır mu
- +1 yıl
Yani istersen özel konuşalım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği