Yaşım 18. Sürekli seks ya da mastürbasyon yapasım geliyor ve bazen bu şekilde orucumu bozuyorum. Bazen dışarıda erkeklerin pantolon önü kabarıklığına bile bakıp azdığım oluyor.. seks yaparak bozduğum zaman 61 gün tutmam gerektiğini biliyorum ama işte şehvet ağır basıyor. Ne yapabilirim bunun için?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Bozacagına tutma bozmak daha gunah. Iftar sahur arası bosalabıldgı kadar boşal sonra abdestını al belkı faydası olur
Bende tutmuyorum biliyorum ki tutsam da bozulcak en iyisi tutmamak 😂🔥💋
Ben de öyleyim ama iftardan sonraya saklıyorum artık mecbur. Kendini bir şeylerle oyalamaya çalış canım benim öpüyorum. 😚😚
Müsait misin şimdi 😅
@madrigaal sanane
Şöyle bir kadına denk gelemedim ki sabahlara kadar sevişsem... Bana da hep libidosu sönükler geldi..
artık bi manita yap mast ya da sanal kesmiyor seni
Tutma daha iyi böyle orucu bozacağına
hmm hobi bul kitap oku film izle müzik dinle
Tutma canım hiç günaha girme
Diğer tarafta zebaniler zikecek seni bu gidişle
Espritüel erkek.. yapma bak azarımm 😂
Aman aman, günahı bana kalır.
Aynı ben😅ama çözümü var yani
Nedir
Yani kızlar İÇİN bilemem ama bizim için şöyle ben normalde 2-3 günde bir mast yaparım falan oruç nedeniyle 1 ay yapamıyacam ve sürekli ereksiyon halindeyim gece gündüz hep öyle boşalmadığım için bende soğuk su ile yıkıyorum arada biraz da olsa çekiliyorum. demeyebilirsin kan akışını durdurduğu İÇİN istek azalıyor ama iyi kurulaman lazım yoksa zararlı olur
Uzun uzun yazmışsın teşekkür ederimm 🙏 sanırım en işlevlisi iftarla sahur arasında seks yapmak oluyor yine
Rica ederim yani öyle ama hiç yapmasan daha iyi 👍🏻
Neden ki
Yani Ramazan ayı uzak durmak gerek yani emin ol benm kadar libidon yükse değildir her saniye düşünceler kafamda ama mecbur
Madem öyle kendini iyice doyur sonra oruç tut?
Salla orucu falan.
Tutmak istiyorum ama
Düşünsene beğendiğin bi erkek seni yatağa yüz üstü yatırıp poponu tokatlıyor kızartana kadar..
Offf içim gitti vallahi
Rahatlaman gerekiyor
bakire misin peki